Отговори
# 645
Здравейте мами Simple Smile
Отдавна не съм писала, защото все нямам време, но ви чета редовно.

tafta - пробвай с киви на гладно и сутрин чаша топло мляко с мед Simple Smile много помага Simple Smile

Топъл и успешен ден желая на всички  Hug

# 646
  • Варна
 mimei , Hadji ...фирма виках, пръскаха, но то проблема е в целия блок, т.е. трябва и външната фасада и мазите, по необходимост и всяко жилище...Така не рашавам проблема,т.е. решавам временно, щото те си ходят по сифоните и разни там дупки....
Но...иди че убеди 16апартамента съседи ... всеки се оправя с каквото може, а като сума не е скъпо, т.е. препаратите от магазина излизат същите пари ...Вдигнала съм ръце вече от тях  ooooh!

За запека да споделя и аз-с напредването на бременността много взе да ме мъчи,в началото се оправях по-лесно, сега каквото и разхлабващо да ям/пия пак е трудно

И ...не на всички прясното мляко действа слабително, на доста хора -точно обратното, аз съм такъв случай...Като родих първото бебе трябваше до 3я ден да имаш посещение във ВеЦе-то, не знам защо е толкова важно, но нас в болницата всеки ден ни питаха дали сме се отчели...е аз не бях, мъжът ми ми носи тогава топло прясно мляко с мед ...наливах се, а така да не го обичам ...но никаква полза

Сега пак така-пробвах да пия, на гладно -не действа..
Най-често оправям проблема с много вода, със салата от зеле и моркови, ябълки на гладно или смути от кисело мляко и киви...пак на гладно

# 647
mimei , Hadji ...фирма виках, пръскаха, но то проблема е в целия блок, т.е. трябва и външната фасада и мазите, по необходимост и всяко жилище...Така не рашавам проблема,т.е. решавам временно, щото те си ходят по сифоните и разни там дупки....
Но...иди че убеди 16апартамента съседи ... всеки се оправя с каквото може, а като сума не е скъпо, т.е. препаратите от магазина излизат същите пари ...Вдигнала съм ръце вече от тях  ooooh!

/quote]
Амиии, права си, че трябва целия вход да се напръска, само във вашия апартамент ще е временно, за съжаление. А това със съседите, не е само при Вас.  ooooh!

# 648
Привет и от мен. Запек и мен ме мъчи, какво ли не пробвах нищо не помага, то не бяха киви, ябълки, пр. мляко с мед и какво ли още не. Четох за някякъв сироп “Фрутилакс“ който бил точно за бременни, ама не смея. В събота съм на преглед и ще питам доки дали може и ще пиша.

# 649
Laguna , със закъснение да ти честитя празника - Здраве, късмет, леко раждане , кротко бебенце и т.н ...... ! bouquet

# 650
Здравейте мамчета следя ви от самото начало но все не смеех да пиша Rolling Eyes надявам се да ме приемете в групичката макар и да остава малко  baby_neutral Heart Eyes ще си имаме момиченце и я чакаме с нетърпение но сме се разбрали да си стои на топло поне до края на март. Пожелавам на всички да си имаме живи и здрави бебенца през април и леко раждане   bouquet

Относно запека на мен много ми помага горещ билков чай с повечко мед - веднага ме разхлабва пробвайте дано и на вас помогне  Peace

# 651
Здравей natali_ivanov_a. Добре дошла Simple Smile
Дано бебчето те послуша за края на март Simple Smile От къде си?

# 652
от Ямбол  Wink

# 653
Благодаря ви момичета  Hug Изпращам ММ за киви и ябълки, и почвам да прилагам всички съвети, пък дано нещо да ми подейства, че вече не се трае и корема се втвърди, и болки се появиха...адох сушени сини сливи, пих доматен сок, ама тц  Naughty никакъв ефект
gargamelinda пиши в събота какво те е посъветвал доки  м/у другото ние с теб май сме  седнакъв термин  Laughing
natali_ivanov_a добре дошла  Grinning

# 654
Здравейте снежни тумбачета!  Hug

От това лежане, голяма мъка с този запек  Cry, нищо не ми помага.  И като знам, че не трябва да напъвам да не се скъси още шийката и се виждам в чудо в тоалетнта.  ooooh!
Иначе какво ли не пия - чай с мед на гладано, кафе, много вода, бульони. Ям кивита, ябълки, сини сливи - еми нищо не помага. Вече се замислям дали да не си купя Дуфалак, не знам дали може да се пие? newsm78

natali, добре дошла! Еха колко мами от  Ямбол си имаме, това е моя роден град.  Heart Eyes

# 655
Момичета,за спешни случаи на запек(а и не само за спешни) има едни свещички eva-q,действат на принцип,напълно безвреден за бременната и са 100% ефективни  Peace
Виждам,обсъждали сте пръскане против мравки....вкъщи на пролет започват хлебарките.Досега се справяхме чудесно с Райд(един златист,всичко мори),но сега се чудя дали няма да навреди на бебка и какво да направим...

# 656
Balonesa как познато ми звучи това със запека и скъсяването на шийката, че и надута вена като прибавим там и ме е и мен шубе. Дуфалак може да се взима от бременни, аз пиех няколко седмици, но си трябва редовно, а не само като се запечеш. Той е подходящ да се вземе и като тръгнеш да раждаш, за да няма проблеми след раждането. На мен ми помага киви, но и когато ям повече супи(течни храни), но съм от дъжд на вятър веднъж помага веднъж не помага.

# 657
  • Sydney
natali_ivanov_a добре дошла  Hug
tafta круши  Peace

# 658
tafta ти си един ден преди мене.
natali_ivanov_a добре дошла

# 659
момичета скоро бяхте обсъждали количките но не си спомням за кошарите какви предпочитате вече избрали ли сте си нещо Whistling аз искам нещо такова  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт