Отговори
# 630
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile!
lerita добре ти е кръвното... полегни си малко, дано отмине Praynig Hug
Balonesa и аз като сънувам и после се ядосвам...
geryito дано са добри резултатите  Praynig Hug ... понякога става така при вземането на кръв  Peace
*dreamer* пускам ти и тука офертата за Jane-то  Hug
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&clk_rvr_ … item=370575106509
ако някой друг харесва марката може да се възползва, наистина е много добра офертата Simple Smile
за стийм моп - свекс. имат и не го ползват...  Rolling Eyes
Лек ден

Аз ли не виждам  newsm78 това Jane ли е или някаква имитация? Щото и на АБС съм виждала копия .......  Whistling

# 631
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!
Мен тук ме подлудява едно зверче на 1,3г по цял ден!  ooooh!

За слинга, ако питате мен или втора употреба, или давате да ви го ушият, или ако ви бива си го шиете сами - на мен слинга с халки ми излезе 10ина- 15 лв някъде със се материалите и шиенето, другия ми го даде една приятелка да го ползвам, ама може да дам да ми ушият още един. Има доста материали в нета как да си направим сами слинг, ето ето едно обяснение как да си ушием сами слинг с халки, а ето и от блога на Бу, как да си направим слинг с халки без шиенеPeace
Дългият също е много лесен за правене, той всъщност е едно много дълго и тясно парче леко разтегателен плат (примерно памучен плат с малко еластан) има и такъв от неразтегателен плат, но за него трябва малко повече практика да се научи човек да го ползва.

# 632
  • Sydney
KRASI1982 Jane е да  Peace
duhi_puhi продавачът е с "позитив фийд бек"  Rolling Eyes

# 633
Здравейте, момичета, в този пореден мразовит ден  Hug

Не знам какво става с това време, съвсем се е побъркало - докога ще ни мъчи с тези температури?  Confused Сутринта нашата кола не запали, нещо май се е скапал акумулатора и мен ме извозва до работа един колега на мъжа ми  Sad Лошото е, че следобед трябва да ходя до 25-та поликлиника да си нося изследванията и явно ще трябва да си хващам такси  Rolling Eyes

Geryto , успех и с твоите изследвания.  Peace Май всички сме замръзнали  Wink

Благодаря на момичетата, които споделиха инфо за стийм мопа. Аз сега съм в дилема дали да си взема, ще видя и мъжа ми какво ще каже.  Thinking

Lerita, явно си се почувствала зле от рязкото обръщане. Момичетата добре са те посъветвали какво да правиш. И още един съвет - избягвай резките движения.  Wink

# 634
Здравейте и от мен за днес Simple Smile
За мопа да кажа имам един съвсем обикновен, но не оригинала. Използвам го след прахосмукачка, не остава мокри следи и не чакам да изсъхне като стирката. Ако само така ще го ползваш няма смисъл от онзи скъпия.
Инъче пък да ви се оплача. Края на мъдреца ми е разранил бузата и всичко ме боли (сливицата, ухото и цялата страна на главата). Сега зъболекаря ме маза да спадне отока, че ми се е подуло от раничката, дано издържи още малко да не ми прави проблем повече и утре като ме намажат, че то е ясно че ще се маха мъдреца, който м/у другото си е половин излязъл де...
Охх пооплаках се, ама болката е ужасно неприятна и постоянна....Бебка явно усеща, че не ми е добре и не ме посритва силно-силно, а си помръдва само.
Пък това време май не иска да се оправя, какви са тия луди минусови температури, да минава тоя месец вече....

# 635
Готови са ми резултатите. Всичко е в норма. Само малко притеснително е че пише за урината бактерии, 7-8 левкоцита на зрително поле, 3-4 еритроцита. Не знам кво значи, ама тия бактерии не ми харесват. Иначе няма белтък, билирубин и уробилиноген- неувеличен.

# 636
Готови са ми резултатите. Всичко е в норма. Само малко притеснително е че пише за урината бактерии, 7-8 левкоцита на зрително поле, 3-4 еритроцита. Не знам кво значи, ама тия бактерии не ми харесват. Иначе няма белтък, билирубин и уробилиноген- неувеличен.
Радвам се за теб. Предполагам, че тези бактерии няма да са нещо притеснително.  Hug

# 637
  • Плевен
Plamena, имах същия проблем с предходната бременност. Понеже нищо не може да се направи, освен ако не е на умиране работата, зъболекарката ми каза да си купя една много хубава вода за уста ЕЛУДРИЛ. Много добре ми подейства. Просто отокът намаля, съответно и болката. Направо си бях изгризала бузата...От тогава не ми се е възпалявало.

# 638
Ами тя сега ме намаза и утре пак и отока трябва да спадне. Ще взема да я пробвам, че да избутам 1-2 месеца без проблеми, а после ще го вадя. Той още като беше взел да се показва ме посъветваха така, защото просто нямам място в устата за повече зъби. Е тоя си намери място и даже си израстна,ама пък закача от време на време.
geryto  Радвам се за изследванията, не го мисли, най-много някои билкови хапченца да ти изпишат. Прочети в интернет в какви граници са нормални тези бактерии, който ти ги пише на изследванията и ще бъдеш по-спокойна.

# 639
Plamena_1212, дано със зъболекаря да успеете да овладеете ситуацията и скоро да си по-добре   Hug

Geryto, не се притеснявай за бактериите, особено ако урината не е била стерилна. Сигурно док ще те накара да си пуснеш стерилна урина сега, а може и да ти вземе влагалищен секрет. Дано да не е нищо притеснително  Hug

Anichka.bs, искам да те питам вие какви матрачета взехте за леглата на бебоците? Че ние с мъжа ми сега трябва да купуваме матрак и се чудим какъв точно да бъде - на пазара има толкова много видове...  newsm78

# 640
Привет и от мен в тези минусови температури. Вчера ходих да подам за вадене на дебитна карта и се оказа, че личната ми изтича след по-малко от месец. Ако не бях отишла щях да остана без документ за самоличност.. голяма съм патка!  smile3555 Та ходихме днес до кат, да си пускам и лична карта за вадене...

Да ви се оплача - никъде не мога да намеря количка каквато искам! Харесала съм си два три модела, обаче в Търново няма и един магазин, дето да работи с тези производители. Та направо не знам какво да правя! А не искам да поръчвам от сайтове, искам да видя количката на живо. Не е честно - това си е дискриминация спрямо близнаците!  Rage

# 641
Plamena_1212, дано със зъболекаря да успеете да овладеете ситуацията и скоро да си по-добре   Hug

Geryto, не се притеснявай за бактериите, особено ако урината не е била стерилна. Сигурно док ще те накара да си пуснеш стерилна урина сега, а може и да ти вземе влагалищен секрет. Дано да не е нищо притеснително  Hug

Стерилна пуснах, не съм особено притеснена пратих му изследванията по e-mail ще чакам днес утре да ми отговори че съм при него чак на 23.02

# 642
  • Пловдив
Здравейте момичета,мерси за съветите,наистина майката му е повече лежане,пък като отида на лекар ще й споделя да видим тя какво ще каже,може да е отражение от магнитната буря -знам ли?Отивам пак да си полегна,спорен ден на вас! Hug

# 643
Мамчета, някоя от вас да има проблем със запек  newsm78 И ако - да как се справяте ??? До колкото знам не може да се пият разхлабващи...

# 644
Мамчета, някоя от вас да има проблем със запек  newsm78 И ако - да как се справяте ??? До колкото знам не може да се пият разхлабващи...

Пробвай с киви, ябълки, прясно мляко с мед или сокове. Надявам се, че все едно от всичките ще ти подействат.

Общи условия

Активация на акаунт