ЮНСКО бебе, дай ми знак - ритни коремчето ми с крак!

• 26 899
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Мими, добре дошла сред нас и лека бременност. Мъжът ми е роден на 16.06, много качествен човек излезе  Grinning
Аз живот и здраве ще си го гледам сама, но майка ми е наблизо и след работа може да отскача до дома, да удря по едно рамо, къде с манджата, къде да вземе баткото да го изведе на алеите.
На свеки и на мъжо не разчитам те седят от 9ч до 19ч в магазина, пък и моята свекърва ако е свободна предпочита компанията на група бабички, с които да ходи на екскурзии, на театър на барчета и др. места, не и се товари със сина ми, въпреки че той вече е голям и по-самостоятелен.
В началото се тровех, но вече не ми дреме, даже казах на моя мъж, че щом ще съм свекърва ще вземам пример от майка му  Mr. Green
Джутурна, благодаря за отговора за пелените, аз по-нататък ще помоля зълва ми да ми вземе някой чифт от Англия, да не са китайски.

# 646
Kalimera, спокойно миличка, всичко ще се оправи! Стискам палци!!!!!!!!!!!!!!!!

# 647
Здравейте,
ние с бъдещия батко сме малко по-добре. Нямаме температура и гърлата ни минаха, но още влачим сополи. Ама много, направо извират.
Нания, за количките, за които питаш, те са на един производител-Хаук: http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=page&id=22&zen … ff4de09fd953d3f8e
T.e. Hauck, Disney baby, Esprit, I'coo са марки на Хаук и се правят в един и същи завод. Количките са немски, много здрави, познавам доста доволни от качеството. Аз също съм избрала тяхна количка-Hauck Malibu All in one 2012 Violet: http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=326
Шугар бейби, радвам се за добрите новини и вярвам, че всичко ще е наред. Praynig

# 648
Калимера, успокой се там ще те стабилизират, поне си под наблюдение. Лошо е че си самичка в такъв момент, но ние сме с теб, а нали сме жени можем да се справим с всичко... Hug

# 649
Точица, аз също се бях спряла на Бейби дизайн, стори ми се доста по-изгодна от Хаук Малибу с повече екстри на по-ниска цена. Отидох да ги видя в магазин Слънце на бул. Владислав, защото ги гледах в техния сайт. Оказа се, че не ги поддържат в наличност. Хаук и Еспиро ги имаха. Консултантката ги препоръча, а за Бейби дизайн  не се изказа много ласкаво. Каза че са по-евтината марка, ниския клас на Еспиро и че са много трошливи и дървени колички. Трудно продаваеми и не ги поддържатналични в магазина, а ги продават по каталог срещу капаро, поръчват и доставят. Показа ми Хаук малибу, много ги похвали и препоръча количките, имаше ги в страхотни цветове, влюбих се във виолетовата. Поразпитах познати, всички препоръчват марката и мисля, че вече нямам колебания. Иди да ги видиш в Слънце, там има най-голям избор на колички, като автопарк е. Аз доста пообиколих. В повечето магазини има по няколко колички само, основно работят по каталог. Там си харесах и кошара, матрак и разни дреболии.

# 650
Мими, добре дошла сред нас и лека бременност. Мъжът ми е роден на 16.06, много качествен човек излезе  Grinning
благодаря много-  радвам се че си попаднала на качествен човек - аз  изобщо нямам наблюдения за юнските представители - сега живи и здрави тепърва ще имам тази възможност  passifier  Laughing .. само да видим дали ще се запази и датата Simple Smile

^Kalimera^   дръж се мила, всичко ще бъде наред с теб и бебето,  само трябва да бъдеш спокойна   spoko bouquet

# 651
Ние сме се спрели на този модел и тук даже ми се вижда изгодно, но до юни вярвям че ще има още много оферти.
http://www.ebay.de/itm/ABC-DESIGN-Kombikinderwagen-3-Tec-inkl-Sp … em2c6261d6ee#shId

# 652
  • София
Калимера, кофти така се е получило, но няма да се отчайваш,нали затова са докторите.....споко,всичко ще е наред. Стискам палци за теб  newsm10. По-бързо да те пускат от болницата

# 653
Kalimera, от опит ще кажа, спокойствие и почивка до юни,всичко ще бъде наред Hug

# 654
Здравейте, мамчета! Не съм писала отдавна, но бях малко при моите родители на Троян, 3 дена такова глезене падна, да са ми живи и здрави! Искам да ви питам случайно някоя от вас да има секрет от гърдите Confused Аз забелязах едни малки и по-големи  петънца и докато загрея,че са от това............викам си с какво съм се окапала точно там Joy

# 655
Пропуснах, русенските майчета трябва да почерпят по случай откриването на новия АГ комплекс! Споделете отзиви....

# 656
nanyna съветвам те да се насочиш към друга количка, имах като втората която си пуснала това есприт е дъщерна фирма na hauck, не познавам човек който да не е имал проблеми с количката hauck.Моята беше триколко и съм излизала с нея 3пъти за повече неставаше.Мъжът на една приятелна се опитва да ги осъди тъй като цяло лято стояха без количка и дори оборотна не им дадоха.Но това знам аз пък може да не е изобщо така според други.
Калимера всичко ще се оправи не се притеснявай!!!

# 657
добро утро на всички майчета и нека денят ви днес бъде толкова слънчев и прекрасен като днешното утро

# 658
Добро утро и от мен.
^Kalimera^ стискам ти палци за бързо оправяне  Hug.
Аз отивам да домакинствам.
Желая ви хубав ден.

# 659
  • Пазарджик
Добро утро, мами Simple Smile
Алик, Бейби, благодаря за отговорите за количките! Така или иначе още много гледане ще падне докато стане време да купя   #Crazy
Калимера, спокойно миличка, това че си в болница и те наблюдават е по-добрия вариант от това да си си в къщи сама. Всичко ще е наред, а ти почивай повече Naughty
И аз да поздравя русенските мами с новия, модерен АГ комплекс - Честито! Много ми допадна неонатологичното отделение и грижите които ще могат да полагат докторите за недоносените бебчета. Ако ми беше по-близичко бих се замислила дали да не си намеря доктор там, като се има впредвид, че евентуално ще родя по-рано/дано не е така де, но.../, а при нас няма много добри отзиви за тези отделения... Желая обаче никоя мама и бебче от темичката ни да не се наложи да опират до такава специализирана помощ Praynig

Общи условия

Активация на акаунт