ЮНСКО бебе, дай ми знак - ритни коремчето ми с крак!

• 26 903
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Имам странното усещане,че се бутат да помагат,когато нямаш нужда..а когато наистина са ти необходими,винаги си имат работа  Thinking #2gunfire моята свекърва искаше да ми помага,когато сина ми беше на месеци,но когато стана на годинка вече не получавах предложения за помощ!Дори сега когато вече е съвсем самостоятелен и имам нужда да го гледа,отговора винаги е отрицателен,не зная как всеки път намира причина различна от предишната,но отказва и не и пука.Последния отказ беше вчера,малкия искаше да отиде на гости на баба си,обажда и се по телефона,а от другата страна се чува-оооо милото на баба,хайде да дойдеш друг ден,че баба ще легне малко да си почине,а после ще стане късно и няма за кога!!!!!!(бабата работи само в понеделник,сряда и четвъртък до 15ч след обяд) Резултата-1ч рев и също толкова обяснения,защо пък да не може,като той ще спи на обяд с нея ooooh! Майка ми няма възможност,защото работи всеки ден от седмицата до 19ч(има собствен магазин и гледа винаги да е отворен) и ми е неудобно да я притеснявам,но когато и да и звънна винаги се отзовава и никога не ми отказва,освен когато наистина няма възможност!На мъж ми не му пука за егоизма на майка си,а аз отдавна не обръщам внимание,защото докато го правех полудявах от нерви!!! Peace Да сме живи и здрави за да можем да си гледаме децата е извода от ситуацията   bouquet

# 631
Олеееее,цял следобяд обсъждате моята болна тема...Миналата седмица,отивам до нея с една приятелка и си обсъдаме нещо че когато трябва ще го гледат баите,а тя:Ооооо ще видим...... Thinking #Cussing out моят отговор беше:Ми то ще има и баба която няма да се замисля,а веднага щом има нужда ще идва.Ама после не е казала на мъжа ми....смее ли...нали е виновна..оххххх значи тая тема.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 632
dania количката е наистина страхотна

# 633
sugar baby, много се радвам на добрите новини. Стискаме ти палци на 27-ми да получиш безуословно потвърждение, че с бебка всичко е наред.
Алекса85 и Дезърт Роуз, нормално е да усещате бебковците толкова ниско. Когато моят бебок започна да ме ритка , а и в продължение на няколко седмици, го усещах 3 пръста над срамната кост. Но пък и моята плацента беше ниско (сега не знам как е). Сега вече го усещам навсякъде.
Аз разчитам на помощ на майка ми (въпреки, че не съм сигурна доколко я искам). Моят мъж ще си ползва 2-седмичния отпуск по бащинство и ми се струва, че ще се изнерви повече от нея, отколкото аз. Но пък и определено ще имам нужда от помощ, защото ще раждам секцио по мед. показания.

Добре дошли и на новите майчета и безпроблемна бременност.   bouquet

# 634
Честити момченца на Морова и Светлето да са ви живи и здрави!Да се похваля и аз вчера бяхме на ФМ  и доц.Димитрова каза,че нашето мъжле е много добре,пораснал е и си отговаря на седмицата в която съм! Grinning Другата седмица да ми мине и феталната ехокардиография и вече мога да бъда 100% спокойна!Вече да ви кажа честно нямам търпение да се роди малкият юнак,че да  му се радваме всички! Hug Grinning

# 635
Честити момченца на Морова и Светлето да са ви живи и здрави!Да се похваля и аз вчера бяхме на ФМ  и доц.Димитрова каза,че нашето мъжле е много добре,пораснал е и си отговаря на седмицата в която съм! Grinning Другата седмица да ми мине и феталната ехокардиография и вече мога да бъда 100% спокойна!Вече да ви кажа честно нямам търпение да се роди малкият юнак,че да  му се радваме всички! Hug Grinning

Честито миличка,

много се радвам за теб!

# 636
Мда, и аз много ги харесвам Stokke, ама цените са ми мноооого отвъд всякакви възможности.

Като ви чета се убеждавам за пореден път, че съм извадила страхотен късмет да имам добри отношения и с майка си, и със свекърва си. Че и сестра ми живее наблизо и е свободна през деня често. Кой като мен Simple Smile.

# 637
Благодаря ти Нади79!Аз също много се радвам за Шугар Бейби и наистина вярвам и съм сигурна,че има господ и той ще отреди едно живо и здраво момиченце,което да радва мама и тате стискам палци и на ръце и на крака Hug Grinningbouquet

# 638
Хиляди прегръдки и за вас!!!Sugar baby Всичко ще се нареди!!!

# 639
  • Пазарджик
Момичета, харесах си две колички на по-нормални цени от този която бях избрала до тук Simple Smile
Имате ли някакво инфо за марките?
ето едната:  http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … ff4de09fd953d3f8e
ето и другата: http://kasida.bg/esprit-bebeshka-kolichka-za-bliznaci-duo-star-b … ck-e-44-3826.html

# 640
Kreizito_86 Честито за  stork-boy smile3525

# 641
Ей, писах, писах и Лилия взе че ми затвори браузъра  Twisted Evil, да видим докъде ще ми стигне вдъхновението да се повторя.

Джиджи, инсъртите са многократни и се перат и те  Peace

линко, тези, които си показала са все джобове. Едните са китайски едноразмерни и според зависи колко е голямо бебето може да дойдат малко големи за новородено. Вторите са от марка, която не съм ползвала и нямам отзиви, но пък изглежда че са по-подходящи за новородено.

Майка ми ще дойде за 2 месеца да помага  Sunglasses. На мен помощ ще ми трябва около самото раждане и престоя в болницата, защото искам мъжът ми да е с мен и ще ми е по-уютно ако знам, че дребосъчка е с майка ми и не се налага той да прехвърча между двете ни. Иначе дъщеря ми беше бебе-мечта - само ядеше, спеше и пълнеше памперси, а такива бебета мога 3 наведнъж да гледам. Сега се надявам и второто да е такова  Laughing, но като се изказах, сигурно ще ми се падне едно ревливо, неспящо и с колики, та да видя аз чудо  Rolling Eyes.

Защо днес е работен ден  Thinking?
-
Е пуснете ме да публикувам де  Mr. Green

# 642
Здравейте момичета, отдавна се каня да се присъединя към вас по-активно и чак сега намерих такова време..... Rolling Eyes
дано има място за още една юнска кандидат-мама  Simple Smile
Казвам се Мария, живея в София, на 32 съм и това е първата ми бременност, според изчисленията трябва да прегърна моето бебче на 16.06 - дано всичко е наред 
Пожелавам на всички лека бременност и здрави сладки бебешоци

# 643
  • София
Моми4ета аз от смо6ти съм в болница по спе6ност. Нали имах болки пих но6 па и махнезии но в4ера не спиряха болките. Дойдох ве4ерта до болницата и ме прегледаха. Матката ми била контрахирана т.е с контракции и ме сложиха на систрми за задържане. НЕ съм мигнала от 2 дни и съм адски изто6тена. Бият ми и инжекции в дупето. На вси4ко отгоре таткото е извън страната и съм савсем сама и притеснена. ДАНО вси4ко отмине благопу4но. Яко съм се депресирала Sad цял дем и цла но6т си мъкна системите в мен и едвам си свалям га6тите да пи6кам. НЕЗНАМ кога сте ме изпи6ат Sad

# 644
Kalimera много гадно ми стана като видях поста ти. Стискам палци всичко да се оправя в най-скоро време и да се приберете в къщи с бебенцето  Hug  Hug  Hug И както си и сама още по-мъчно ми стана за теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт