Декемврийската дружина вече при родените премина!

• 26 872
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Не, еднократната за първо дете е 250 лв, за второ 600 лв. за трето и следващо мисля пак 200  newsm78

# 346
Предполагам е необлагаема сумата за еднократна помощ  newsm78

Трябва да намеря време и да отида да си изкарам един код за проверка на болничните.

# 347
  • София
Здравейте, мамчета Simple Smile

Аз искам да ви питам нещо, тъй като ми е много притеснено Sad Моя бебок повръща доста, след почти всяко хранене, непосредствено след като суче или известно време след това.... Нашата педиатърка каза, че не е сериозно и ще ни прати на гастроентеролог евентуално за наличието на ГЕР Rolling Eyes, но аз все пак искам да ви питам как е при вас положението с повръщането и ако има мами с опит от първото дете да споделят дали това е нормално newsm78

# 348

Аз искам да ви питам нещо, тъй като ми е много притеснено Sad Моя бебок повръща доста, след почти всяко хранене, непосредствено след като суче или известно време след това.... Нашата педиатърка каза, че не е сериозно и ще ни прати на гастроентеролог евентуално за наличието на ГЕР Rolling Eyes, но аз все пак искам да ви питам как е при вас положението с повръщането и ако има мами с опит от първото дете да споделят дали това е нормално newsm78

Зависи от начина на повръщане, на фонтан ли е или се  стича само по устенцата?

# 349
Момичета да се отчета и аз- вчера бяхме на първи преглед - вече сме 5370гр и 58 см. около кило отгоре, а аз бях убедена че не наддава и грам. за жалост дохранвам вече с ам защото не му стига на малкия ми мъж.педи каза да избера дали след всяко кърмене да давам ам или едно хранене с кърма едно с ам. аз незнам кой от двата варианта. иначче според мен няма опасност да се отбие защото близо 10 дена му дава цедена кърма за да следя колко яде и колко мога да изкарам и той пак търси гърда като пристрастен е . след шишето ако не цоцне поне още 10 мин от мен все едно не е наяден.

# 350
Добро утро и от нас.
Днес смятам да стигна до В и К Хасково с малката,е няма такъв филм вече.В тва залюхано градче от месец вече през ден или два ни спират водата,поне при нас.Смятам една жалба да пусна и после в БТВ- за да нямат никакво оправдание.Нито мога малката да изкъпя ,нито пък вече и давам преварена вода.Минах на розов Девин, че от чешмата тече някаква кафеникава течност.За готвене да не ви говоря. #2gunfire #2gunfire
Писна мииииии......
Извинявайте ,ама малко ми олекна...

# 351
  • София
Не, не е на фонтан, въпреки, че един - два пъти забелязах, че излиза напред, а не изтича Rolling Eyes

# 352
Не, не е на фонтан, въпреки, че един - два пъти забелязах, че излиза напред, а не изтича Rolling Eyes
Ние бяхме така 2 дена, но аз си знам защо.Буквално се тъпчех с жито, много го обичам и явно кърмата ми се е позасилила, а нашата гладница като все е гладна и не се дърпа като се наяде  ooooh!

# 353
  • Хасково
Добро утро и от нас.
Днес смятам да стигна до В и К Хасково с малката,е няма такъв филм вече.В тва залюхано градче от месец вече през ден или два ни спират водата,поне при нас.Смятам една жалба да пусна и после в БТВ- за да нямат никакво оправдание.Нито мога малката да изкъпя ,нито пък вече и давам преварена вода.Минах на розов Девин, че от чешмата тече някаква кафеникава течност.За готвене да не ви говоря. #2gunfire #2gunfire
Писна мииииии......
Извинявайте ,ама малко ми олекна...
Добър ден и от нас
Дими ние нямаме ядове с водата никога не е спирала или намаляла та камо ли и кафеникава но питах мама на какво се дължи каза ми че в Хасково има 3 водоизточника може да има авария някъде

# 354

И Вики повръщаше и Ема повръща по съшия начин ...При ГЕР има и други симтоми : лош дъх, отказ да се храни бебето и др...Ако наддава и не му създава дискомфорт , няма проблем... Hug

# 355
pipi, и ние също повръщаме, понякога като фонтан друг път само връща. Вече сме на мляко "Прима АР" уж е по-добре, но най-добре лекар да каже на какво се дължи

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 12:34 от den23

# 356
  • София

Ние бяхме така 2 дена, но аз си знам защо.Буквално се тъпчех с жито, много го обичам и явно кърмата ми се е позасилила, а нашата гладница като все е гладна и не се дърпа като се наяде  ooooh!
И моят юнак е голяма лакомия, но не знам дали може това да е причината да повръща толкова често newsm78

И Вики повръщаше и Ема повръща по съшия начин ...При ГЕР има и други симтоми : лош дъх, отказ да се храни бебето и др...Ако наддава и не му създава дискомфорт , няма проблем... Hug
Радостче, другите симпоми ги нямаме, но понеже на пробното теглене преди първата консултация бяхме на долната граница, лекарката ни каза че най-вероятно заради повръщането не наддаваме повече,тъй като имам кърма Sad

# 357
пипи и ние сме така само вечер не ми повръща иначе след всяко ядене и на фонтан и изтича.Непрекъснато го преобличам,не мога да смогна даго бърша

# 358
Нашия момък ей сега в 13 часа трябваше да яде ама като отвори една голяма уста и айде цицата отвън да го храня, и от 12.30 ч. до сега да е цокнал 10 пъти и си спи на цицата дръпна я от устата му и като куче тръгва след нея ръмжейки  Laughing аз се дърпам той се натиска но не отваря очи... и ей сега пак ще ревне гладен...кво да го правя незнам ooooh! най накрая ще се изцедя ще го нахраня и да знам че не е гладен Naughty

# 359
stefito_8986 ние сме така от 8 сутринта  TiredЦица каквото цица, унесе се и аз хоп да го сложа да спи, а той след пет мин. като отвори една уста  Tired И така няколко пъти. А така се притеснявам, че от вчера не е акал, а яде ли яде  Tired

Искам да попитам майките на момченца- в момента главичката на пишата оголена ли е? На моя хубостник главичката е отвън. Чета и противоречиви мнения за заголването на пишлето.

Общи условия

Активация на акаунт