Отговори
# 60
Нека никога този огън не угасва и за тях и за нас !

Мислех си за една кралска особа сред нас, когато го правих!   Hug Hug Hug Hug Hug

И те изгоряха в огъня на своето вихрено танго...а след тях остана аромата на дъхава червена роза,обагрена с кръвта на едно разбито сърце...
  bouquet

# 61
Всъщност Киво награда за какво е взел на това награждаване newsm78

# 62
Много хубава темичка   bouquet  bouquet  bouquet

Славенче много хубаво бебче имаш за подпис  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

HugХриси ,как си мила....ти и Саси ми липсвате мноого  Tired Tired Tired

А бебчето е сладко с тези сини очи ...но аз вече съм се отчела сега е ваш ред живот и здраве Wink

# 63
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Боже невероятна тема ... най-голямата ми почивка да ви прочета да прекарам малко време с вас ....  Hug

# 64

И те изгоряха в огъня на своето вихрено танго...а след тях остана аромата на дъхава червена роза,обагрена с кръвта на едно разбито сърце...
  bouquet

Славенче, и на мен това внушава този колаж- привличане, огън, любов, страст между четири очи, две устни, две тела...толкова много чувства в един поглед и една прегръдка!
И предвещава трагичен край на  две разбити от невъзможната любов сърца...

# 65
Нека никога този огън не угасва и за тях и за нас !

Мислех си за една кралска особа сред нас, когато го правих!   Hug Hug Hug Hug Hug

bouquet

shaane,прекрасен колаж!Всъщност,всичките ти колажи ме впечатлиха,наслада за очите и душата,
но този,огнения,е просто върха.Имаш невероятно чувство за красота и хармония.Моля те, продължавай да ни радваш с красотите,които твориш!

# 66
# 67
Behlül:Bihter..
Bihter:Efendim?
Behlül:Se vi yo rooouumm!
 Hug Hug Hug

# 68
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 69
Лека нощ и татлъ сънища , дами ! Hug

Ромина ,  newsm51

# 70
Добро утро, милички  Hug Hug Hug

# 71
  Кралице ,в гръцкия сайт на К и Б има интересни техни нови снимки когато са сред публиката но нещо не мога да ги сложа.
  Моля те , направи го ти .

# 72
  Кралице ,в гръцкия сайт на К и Б има интересни техни нови снимки когато са сред публиката но нещо не мога да ги сложа.
  Моля те , направи го ти .
Кой е гръцкия сайт?

# 73

Тук е само за снимката, защото после отново Селчук се намества между тях Whistling

# 74

Златен хубавец
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт