Ние в къщи всички сме болни вече,толкова се пазихме от таткото ама нямаше никакъв резултат.Много ми е мъчно за Далия като я гледам как е запушен носа и не знае как да преглътне и се дави от слюнки.
И въприки това днес най - накря успях да стигна до Икея,направо съм очарована от този магазин и с идеите за обзавеждане,а и си накупих доста дреболийки.И ние се сдобихме с ,,ризниците,,за захранване и лъжички и куп др. неща.За морето аз обичам и на бунгала и на хотел,досега не сме ходили на он инклузив, но сме решили тази година да ходим заради малката, а и със сигорност ще ходим в края на юни, да не хващаме големите жеги

За захранването, много се чудех защо Далия не иска да си преглъща пюретата и ги плюе и си мислех че са и много гадни на вкус,но днес и дадох пюре с биберон и малко АМ и си изпи 60 мл и искаше още.Явно проблема не ни е пюрето ами още нямаме рефлекс за преглъщане и хранене с лъжица.А най - смътно ми е с тези каши и не ми е ясно като се захранва с зеленчуци и после сок,кога се дава каша?
С това захранване верно ще ни белеят главите, както казва Климс.
Много, много хубава снимка.
Много ми стана смешно и как описваш почистването на колата и гмуркането в трафика.
На теб сигурно ти е досадно , че трябва да хапваш постоянно, но на мен в момента много хубаво ми звучи.
Изписаха и едно сиропче за да и помогне с кашлицата. Днес при нас беше -9 градуса и страшна виелица и не излязохме никъде. Мислех да излезем пред блока поне за 10-15 минути, но с този вятър се отказах.
Дано утре е поне тихо времето.
И един въпрос.Като въведа картоф,морков, тиква ,банана нещо не ми се връзва как да го дам с тиква ли ?
, ама големи мъки беше
. Но няма как на лято ще го заведа в България да му покажа аз и тати къде сме родено (той не че ще разбера