КИВИ + КОМ = КИС - 18

• 31 952
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Добро утроооооооооооооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Прексен ден от мен, красавици!
Аз си направих упражненията, сега закусвам, на работа ще пия кафето, че нямам време за него у дома Laughing
Хайде бягам  newsm51

# 691
Добро утро момичета   bouquet

Благодаря за поздравленията и пожеланията  bowuu  Честно да ви кажа и аз вчера  по някое време научих, че съм имала имен ден   Embarassed Embarassed Embarassed Преди няколко години една позната ми беше казала, че прочела някъде за това, обаче то мина и  замина и даже не съм и запомнила на коя дата е било. Както и да е де, няма лошо, празници да има и хубави поводи, та нищо, че е минало да ви почерпя за здраве - за  мое здраве, за ваше здраве, нека са живи и здрави и усмихнати и всички хора които ни заобикалят и обичаме  Simple Smile 
Hug Hug Hug

# 692
Анкасче, честит имен ден на патерици! Да си жива и здрава!И аз не знаех, че празнуваш. Какъв точно е празника?

Момичета, хубав и спорен ден от мен! В Пловдив времето е разкошно тази сутрин!

# 693
  • Пловдив
ДОБРО УТРО СЛАДУРАНИ...
АНКАСЧЕ,да си ни жива и здрава и винаги така позитивна приятелка.

Гледам вчера метли и точилки сте раздавали и аз се включвам веднага в мероприятието да набием канчетата на тези Англичани и не само Mr. Green Mr. Green
Ели как е малката  newsm78 newsm78

За питащите  Hug аз съм добре почти момичета с кръста, от бъбрека е цялата работа но отшумява вече. Hug Още две процедури ще направя и после един месец със пластини ще ходя през три дни да ми ги сменя.Вече и спя и сърцето не ми лопа.ПУ ПУ ПУ да не чуе дявола и злобарите. Mr. Green

# 694
АНКАС-ЧЕ- да си ни жива и здрава! Весела и усмихната! Радост да грее винагина лицето ти!
Зичка, бързо оздравявай мила. Никакви болежки...макар пролета да ни "разкисва" няма да и се даваме! Hug
Момичета - искам едно хубаво стихотворение за жената. Най хубавото. За моета приятелка. Помощ?

# 695
А здравейте и от мен.

Ние сме си пак вкъщи.Анита сякаш няма температура тази сутрин, но си кашля и носа тече.А вън е едно гнусно  ooooh! вали пак, духа.И така.

Зиче стискам палци бързо да влизаш в релси и вече никакви болежки  Hug

На всички ви приятен и според ден   bouquet

# 696
 wavey

Eли, дано да минава миличка  Hug Hug, днес и тук валя сняг и е студено и мрачно за разлика от вчера, абе мартенско време и сие опасно, пази принцеската , дано няма усложнения  Praynig Hug Hug

Зиче, радвам се , радвам се, ам  сега пък къде разбута и тия бъбреци ама..., айде дано и при теб нещата минават и затихнат  Hug Hug иии тенкю за поздрава  bowuu  Hug, аа тенкю и на Пацето  bowuu   Hug, ще трябва май да го запомня този ден, че да не ме изненадват повече  така.

Юле, мерси за поздравлението  Hug  Пратих ти на лично разни неща,  виж ги дали ще ти пасне нещо  Hug

# 697
Анкас, честито, мила. Да си жива и здрава и много, много да те радват и обичат всичките мъже в къщи.  Hug

Зиче, ти си печена, няма да се даваш. Сигурна съм, че скоро ще си пак във форма. Особено като се оправи трайно времето.

Ели, съчувствам ти. Подобно нещо правейа учителките в детската градина на Коко, само че през лятото. Уж, за да е по-прохладно на децата, ги поливаха с вода от един маркуч. Ледено студена! Не питай колко дечица се разболяха, а една от кокошките, пардон - учителките, си позволила да изкоментира: "Ми нека да понамалеят малко. Защо и през лятото ни ги оставят?!"  Shocked Обаче се изказала пред когото не трябва. Една от мамите с уста, по-голяма и от тунела под Ламанша. Голям скандал беше, но вече няма подобна практика. Дано бързо й минава на Аничка. Пък и като е гадно времето, по-добре си стойте в къщи.  Hug

Юле, в момента не мога да се сетя за нещо подходящо, а пък и музата ми ... "так немного поседела и ушла..."  Joy

Лек ден на всички, макар че днес и утре май няма да прилича на пролет.

# 698
Фейче и мъжо снощи това ми вика.Дали не го правили нарочно, че така или иначе им се плаща на тях без значение колко деца са.Пък и ние си плащаме всеки понеделник.И няма значение колко дни ще е на градина и колко ще е болна.Ама пък аз нали все вярвам в доброто у хората и си мисля, че не е възможно Thinking

Ти що се моткаш още?Айде развърти се, че ми замръзна душичката вече с тая зима.Така искам да пекне, да се постопли  Heart Eyes

Айде до после

# 699
Здравейте и от мен
Анкасче,да си жива и здрава на патерица
Тук такъв сняг вали,че не е истина-доста са ни ядосали
Ели,бързо да се оправя малката бонбонка
Ние в детската лятото им изкарваме солариума на нашите и им правим слънчеви бани-налива се хладка вода сутринта в солариума и тя става гореща до обед на слънце,ако е много топла се разхлажда и им се мият крачетата преди лягане-голям кеф е за децата

# 700
  • Пловдив
Момичета ах да пукне пролет та да се метна на колелото и всичко ще ми мине Party Party
ЮЛЕ погледни тук дано нещо да намериш Peace

http://eli58.blogspot.com/2011/03/blog-post_5393.html

http://truden.com/ftopict-456.html

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/1180364/page/5/fpart/all/vc/1

# 701

Поздравче за празника утре от мен!  love001

# 702
  • Пловдив
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ.
Съхранете женствеността и лъчезарието си!
Обичайте и бъдете обичани!

ДА БЪДЕШ ЖЕНА

"Имам най - простата служба - Жена!
Силата ми е в нежността, в ласката.
Като малко слънце - нося в себе си светлина.
Аз съм покорната. Аз съм властната...

Ръцете ми не се боят от нищо,
което мъжът би сторил.
И когато мъжете капнали спят -
Аз съм будната, неуморната...
Аз съм им давала меч и щит,
шила съм знамена, пушка съм грабвала.
Не права върху мойте плещи лежат,
а планина от хиляди "трябва"...

Трябва да ставам в ранни зори,
да съм първа в цеха, на нивата,
трябва в къщи до късно лампата да гори -
мъжете обичат да ги чакаме търпеливо...

Трябва да сме готови като деца -
да им се чудим и възхищаваме;
трябва да имаме такива сърца,
които могат да дават...

Защото често и най-силният мъж,
търси нашата малка сила,
защото ние сме - за жадния дъжд,
а за осъдения - помилване...

Ние трябва деца да родим -
и хубави, и здрави,
трябва не само в скута да ги държим,
но и хора да ги направим...

Ние трябва да бъдем всичко на тоя свят -
и хляб насъщен върху трапезата,
и радващ окото пролетен цвят,
и царски жезъл...

Като слънцето да носим топлина,
като Земята да бъдем нужни -
такава е нашата проста служба -
ДА БЪДЕМ ЖЕНИ!

/Станка Пенчева /

Благодаря ти, мамо! ♥
Благодаря ти, че си моя майка, мамо.
 Благодаря за силата на целувката, която лекува, благодаря за силата на прегръдката, която успокоява, благодаря ти за усмивката, която дава надежда.
 Благодаря за пътя, който ми показваш, благодаря за думата, която умилява.
 Благодаря ти, че дишам, благодарение на теб!

# 703
Честит празник мили приятелки.
Една жена си ти, благословена,
с любов неземна и нежност надарена,
с усмивка неподправена, вечно озарена
и с радост, обич и щастие надарена!

Момичета днес ви черпя за моят дедко ми е рожденик.
Да ми е жив и здрав и винаги така грижовен съпруг - баща и дядо.

[imghttp://www.picvalley.net/u/849/404753693.JPG][/img]

# 704

Честит празник,момичета!Бъдете здрави и обичани!

Мони,честит празник на дедко! Да е здрав и все така да те обича!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт