ЮНСКИ ЮНАЧЕТА -Тема 115

• 44 062
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Петя, да ти е жив и здрав Марти! честит рожден ден!   bouquet
polito_87, и аз си представям така рождения ден на Маринка - на пикник.
RadoLin4eto_Mac, моята Маринка също е далеч от умението да върти педали на колело, за разлика от адашката и.  Simple Smile

# 481
Петя, много на патерици, но от сърце - честит рожден ден на Марти! Здрав да ти расте, в обич, усмивки и игри!  bouquet

Аз бях няколко дни без нет - на село, на гости при дядо - въпреки дъждовното време, беше много приятно - Алекс си пощуря на воля, овърша двора и градината по няколко пъти, в гората ходихме, в съседното село, цветя садихме, ягоди и краставици си бра (е, и моркови си вади, без да са пораснали още - но пусти мерак - а и той много обича моркови - всеки ден хрупа); имаше си своя малка мотика - прекопаваше с нея, вечер прожектирахме филмчета, изобщо - не му остана време да скучае. Mr. Green

# 482
  • Once there was a Hushpuppy...
АмореHug много хубаво сте си прекарали, радвам се искрено за вас! А, ти повярвай ми, ме накара да се размечтая за този живот......живот без нет, в селска обстановка на воля......както някога, когато ние бяхме малки/то, не че имах село, ама при баба ми в къщата се чуствах точно така Laughing/ Peace

# 483

По случай третата годинка днес!Да ни е жива,здрава и да ни е радост в живота!
Снощи до 00,01 правих торта ,но се получи.Днес децата са и пяли песен,снимали са я  и излезе усмихната.Добре ,че не се разболя,размина ни се,че точно за рождения ден.
Ходихме с баткото на прическа,взехме тортата и така бързо ми мина времето,че стана време да тръгваме да се оправяме.
Слънчев ден,мами!

# 484
  • Once there was a Hushpuppy...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМИ на Белла и всички ЮНЧЕТА, КОИТО ИМАТ ДНЕС ДЕН-ДЕН! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МИЛИ ДЕЧИЦА! ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ!     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  

# 485
  • USA
Bella,да сте живи и здрави,щастливо детство изпълнено с много игри  bouquet

Ванеса от 2 седмици спи сама л друга стая и съм много доволна.Първите 2-3 нощи се будеше но сега сме ок.Може би защото се преместихме в друг апартамент и парвите нощи хем нова стая,хем и къща

Еххххх,момичета как ми се ходи и на мен насело,но да е от едно време,от детството........

Лек ден

# 486
Честит имен ден на всички именници и малки именничета-а!!!  bouquet
Белаа, честит рожден ден на малката Емили! Да ти е жива и здрава и много щастлива!   bouquet
Линка,браво на Ванеска! Носталгия по детството, май те е налегнала Hug Ех, какви хубави спомени и аз имам от времето прекарано на село. Разбирам те много добре.
И аз да се похваля, Маринка вече спи и през нощта без памперс. Иначе, колелото "от работа- вкъщи" ме е завъртяло с все сила и времето за нищо не ми стига...Лека вечер на всички и весел празник на именници и рожденици! Hug

# 487
Честит рожден на Еми на Белла
Пожелавам и светло,  изпълнено с много игри детство. Да е здрава и послушна!

# 488
  • София
Честит Рожден Ден, Еми! Да си здрава и винаги усмихната! newsm59 newsm59 newsm59
 Бела,   bouquet

# 489
  • Плевен
Честит вчерашен рожден ден на Емито на Белла! Нека е щастлива, весела и послушна!
Честит днешен рожден ден на Ема на Рая, на Брани на Мони и най-вече на любимия ми Павелчо на Полито   bigdance2 nbirthday  party023 Желая им безгрижно детство, много здраве и слънчеви усмивки!

Тази нощ усетих земетресението доста силно, паникьосах се, после приготвих дрехи, одеяла и вода за децата и останах да спя при тях. Много се уплаших, с доста от вас си писахме във ФБ но се радвам, че всичко мина без жертви и големи разрушения.
Ние в четвъртък пътуваме за Белово на бал. Мисла като минаваме през София да се отбием в Джъмбо да взема някои неща за рождения ден на Преси. smile3508
Аморе, видя какво е селския живот, а? И ние всеки ден сме така, като само наличието на интернета е разликата Simple Smile) Абе и това омръзва, ама за градските деца си е атракция Simple Smile))

# 490
Анито,  Hug  Heart Eyes  Hug

Честит рожден ден на Брани и на Рая! Желая както на тях, така и на моето детенце, най-вече много здраве, желая им много щастие и радостни мигове и дано всичко лошо да ги подминава, а хубавото да е винаги до ъях!

Добър ден и от една недоспала майка  Tired

Доволна и с огромно нетърпение се тръшнах на леглото в спалнята в 1ч. и два часа по-късно бях принудена да стана. Аз живея на седмия етаж и...... Няма такова люлеене. Спомням си, че се събудих от издрънчаването на количката на Павел на пода (той спи с нея и явно при разлюляването си е бил проврял ръчичката през решетката и я е изпуснал). Така се вцепених, че нямах никаква сила да стана. Мъжът ми не можа да ме накара 15мин. да стана от леглото, за да излезем навън. А ние така и не излязохме, въпреки увещанията му, понеже аз не смеех да помръдна. Сега разбирам каква глупост е била от моя страна...

Добре че дечицата не се събудиха. Ние се преместихме в хола, за да следим новините. Усетихме и следващите два труса, но някак вече бяхме подготвени, че ще има такива... Гадно беше. При това много.

Пожелавам и на вас и на себе си тази нощ да е спокойна и без повече подобни емоции!

# 491
 Честит рожден ден на   Бранимир, на Мoni и Павел на Polito87! Да са ни живи и здрави и много щастливи!      bouquet  bouquet  bouquet
Няма как да не спомена и земетресението. Всички ни разтърси -  и в буквален, и в преносен смисъл!                            Ани, с теб си писахме във ФБ... Hug     Поли, вие на този висок етаж "добре" сте се поразлюляли. Добре си направила като не си излязла! Това е най-правилната реакция, когато живееш на високо. По-опасно е слизането по стълби и асансьори.  Да благодарим на Господ, че се разминахме така леко. В Италия ги разлюля земетресение с почти същия магнитут, а имаше толкова разрушения. Praynig
Аз се събудих и в просъница, като спря земетресението първото, което направих бе да спра люлеещия се полилей в хола. Crazy   Мъжът ми, който по изключение си бе вкъщи, и малката спяха блажен сън.  ooooh!

# 492
Честит рожден ден на всички юнчета които пропуснах тези дни!   bouquet
Нямам никакво време да влизам тук вече....което много ми липсва

# 493
Благодаря на всички,доброномерени мами за хубавите пожелания Hug

Емито точно на 19,05 се качи на едно голямо колело,като за 5годишно със скорости и спомагателни имаше, и го подкара все едно цял живот го е карала. newsm39Взе ми акъла.А, като кара тротинетка,направо тичам след нея.

Честита трета годинка и на другите сладури! newsm59  party023

22-May
Бранимир  на Мoni
Емануела на raia123
Павел на Polito_87
Емма на Marieta79
Ива на summ_g
Ема  на aveili

23-May
Ерик и Максим на Bliznachkova
Калоян на Mona-Balonа

# 494
  • Germany
Честит рожден ден на всички които пропуснах! Да са живи и здрави и много радост да ви носят!
Благодаря за пожеланията за Брани!

Общи условия

Активация на акаунт