Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 339
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
В никакъв случай не играе ролята на фурна. По-скоро е тенджера с долен реотан и екстри като настройка на време и т.н.
Ехейййййй баба станислава, ти имаше нео нали,как е тенджерката изтърка ли се че моята филипс вече има една драскотинка, но от сайта ми казаха че мога да си поръчам ототоризираните сервизи на филипс в града Simple Smile Готвиш ли доволна ли си и ти я имаш отдавна?

# 571
  • София
В никакъв случай не играе ролята на фурна. По-скоро е тенджера с долен реотан и екстри като настройка на време и т.н.
Ехейййййй баба станислава, ти имаше нео нали,как е тенджерката изтърка ли се че моята филипс вече има една драскотинка, но от сайта ми казаха че мога да си поръчам ототоризираните сервизи на филипс в града Simple Smile Готвиш ли доволна ли си и ти я имаш отдавна?

Абе тенджерката все още се държи, не се е изтъркала, което е за учудване при тази цена  Laughing Доволна съм, защото  в горещините готвя навън, не се налага да ползвам печката. Но тъй като не ползвам екстри като отложен старт, например, не намирам никаква разлика от традиционното готвене в обикновена тенджера. А за печене ползвам електрическата тенджера на балкона.

# 572

Абе тенджерката все още се държи, не се е изтъркала, което е за учудване при тази цена  Laughing Доволна съм, защото  в горещините готвя навън, не се налага да ползвам печката. Но тъй като не ползвам екстри като отложен старт, например, не намирам никаква разлика от традиционното готвене в обикновена тенджера. А за печене ползвам електрическата тенджера на балкона.
Е как не намираш, не стоиш да бъркаш, не пръска, не загаря, аз слагам всичко натискам старти готово, разбира се това след като вече перфектно съм свикнала с пропорции и съм изпробвала доста манджи....гледам си работата и като стане отварям и сипвам:-)

# 573
  • София
Ами и в най обикновена тенджера не стоя да бъркам (ама ако погледнеш рецептите в темата - все нещо се задушава, запържва и прочие), не пръска, не загаря, оставям го да се готви на тих огън, гледам си работата и като стане готово - махам капака и сипвам Simple Smile

# 574
Здравейте!И аз взех да се позачудвам за този уред.Спрях се на Горения.Някой да има впечатления от тази марка Мултикукър??
http://www.emag.bg/multifunkcionalen-ured-za-gotvene-gorenje-100 … 6ba/pd/DTMRVBBBM/

# 575
Няма да е по зле от тефала категорична съм.

# 576
Чудя се между Philips i Gorenja.Tefala нещо не ми харесва,Panasonic е по-скъп,а не виждам по параметри да е по-различен от Gorenja.Някой собственик сьс съвет,ще съм благодарна

# 577
  • ЯМБОЛ
                   Филипсът е прекрасен!

# 578
И аз имам Филипс, доволна съм но ми е от отдавна, вече половин година, чоже новите внесени марки да са по добре...., но на вътншен вид филипса стигане няма като бижу е! Другите едни такива тюфлечести на казан за войници мязат Simple Smile

# 579
По принцип засега от това което чета по руските форуми панасоника е най популярен, а пък не съм сигурна дали имат други.

# 580
По принцип засега от това което чета по руските форуми панасоника е най популярен, а пък не съм сигурна дали имат други.

Аз имам Панасоник - харесва ми, но няма база за сравнение Simple Smile Едно е сигурно, че тази машинка пести доста време около котлона.

# 581
Моя котлон е идеално чист Joy
Днес ще готвя.
Скариди със розмарин и лимон
ВНИМАНИЕ МНОГО СЛОЖНА РЕЦЕПТА.
бутате скаридите лимон нарязан на полукръчета и връзка розмарин  и капка зехтин или олио от грозови семки, слагате на програма SLOW COOK LOW .
Ще го сложа към 5 до като дойде съпруга от работа към 6.30 ще са СТРАХООООООООТНИ.

# 582
Девойки сред рускините доста популярен е и Редмънд, американски бранд, но го внасят и в Русия. Следващия ми мултикукър ще бъде такъв, има безбройни модели и екстри ...дори има модел с две тенджерки, керамична и тефлонова и чашки за крем карамел, е по скъп е от филипса, но и неимоверно по хубав...потърсете и който има повечко пари...заслужава си!!!

# 583
Как се пише на английски или на руски поне

# 584

Общи условия

Активация на акаунт