Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 357
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
Някой има ли лични впечатления от Редмънд?

Привет online и Вие кукърки,

Доста закъснял отговор, но сега видях въпроса. Ползвам REDMOND RMC-M90 от близо седем месеца- малко е да кажа,че съм newsm81.
Котлон ( а почти и фурна) не съм ползвала въобще през цялото това време, керамичната купа с дръжки плюс многото програми са бижу Heart Eyes

Единственият недостатък е високата цена( ние я купихме за 220 евро, от немския амазон, но пък сега е по-евтина 169,90 евро), но за миг не съм съжалила- сдедем месеца ежедневна, зверска експлоатация,а купата е като нова.

Ами това е, ако имаш други въпроси с удоволствие ще отговоря.

# 586

Привет online и Вие кукърки,

Доста закъснял отговор, но сега видях въпроса. Ползвам REDMOND RMC-M90 от близо седем месеца- малко е да кажа,че съм newsm81.
Котлон ( а почти и фурна) не съм ползвала въобще през цялото това време, керамичната купа с дръжки плюс многото програми са бижу Heart Eyes

Единственият недостатък е високата цена( ние я купихме за 220 евро, от немския амазон, но пък сега е по-евтина 169,90 евро), но за миг не съм съжалила- сдедем месеца ежедневна, зверска експлоатация,а купата е като нова.

Ами това е, ако имаш други въпроси с удоволствие ще отговоря.
[/quote]
Иииииих начи, защо избързах с този филипс, сега как да кажа на мъжа ми искам нов Grinning, искам редмънд това е, дали да не го засиля този на мама и аз да се затръшкам newsm78

# 587
mimi.7299, ползвай си филипса със здраве- приятелката ми има такъв- добър е, пък и всеки модел с времето поевтинява, така че и Редмънд да ти дойде на прилична цена.
 Виж мултиварките Поларис - прекрасни са и много по евтини от Редмънд.

# 588
Цената не ме спира, ядосвам се, че както си купих филипса така можеше да е и Рудмънд, ако бях се поровила и проверила, а и аз много държа да е с керамична купа не с тефлонова, но кой да знае че имало и такива по широкия свят......кефи ме и вйншния вид, чакар че и филипса не е лош, другите са ми чного грозни като казани..

# 589
Аз мислих да си купя  CUCKOO
Единия модел е с две чаши, едната от която е с камено покритие
Мультиварка CUCKOO CRP-HMXS1010FB

Другия вече не го помня, сега разгледах и рейтинга на мултиварките в Русия и видях че Реймонд бият куко а това не беше така преди. Ще се замисля и то много, ама моята Саня не ме предава, аз и я продавах и на майка я давах ама не ме изоставя тоз уред бе.

# 590
  • София
Цената не ме спира, ядосвам се, че както си купих филипса така можеше да е и Рудмънд, ако бях се поровила и проверила, а и аз много държа да е с керамична купа не с тефлонова, но кой да знае че имало и такива по широкия свят......кефи ме и вйншния вид, чакар че и филипса не е лош, другите са ми чного грозни като казани..

И на мен много ми се иска керамична купа вместо тефлонова. Чудя се дали някоя от купите на Редмонд не може да се съвмести с Филипса  newsm78. Някой да има инфо по въпроса?

# 591
Да и аз се замислих дали ще стане номера с купите, но май по скоро не...! Европеска и американска марка съвместими, просто абсурд! Simple Smile

# 592
Редмънд и CUCKOO са с каменно покритие, така ли?
На бг пазара само с тефлоново покритие ли има?

# 593
Всички които съм гледала в България са стефлон да!

# 594
Здравейте, ползвали ли сте мултикукър на Делимано? Струва ли си парите? В този ценови клас дали има нещо по-добро?
Аз лично съм леко скептичен за рекламираните продукти.
Поздрави
Този уред е по -добър,защото има и функция "под налягане".Аз лично съм доволна,само със сладкиша не се справих,защото не съм наясно предпазния клапан в коя позиция трябва да бъде.Ако някой знае,да ми помогне....моля!!!
  chef

# 595
не на делимано може да си купиш и керамично
Всички които съм гледала в България са стефлон да!
На Делимано уредът с керамично се казва гурме и е на съвсем различен принцип от мултикукъра, а именн огтви дълго, бавно за над 8 часа, не е мултикукър
Всички неща на Делимано според мен са някаква измислена марка, тиганите се развалиха за един месец, Филипса е марка, но за жалост и тя е вече от Китай Sad

# 596
  • София
Здравейте,
наскоро наши приятели ни идваха на гости в България и ни донесоха подарък мултикукър Redmond. Тъй като не съм привърженик на тефлона, реших да потърся дали се предлагат такива с купи от керамика или стомана. След като попаднах на тази тема, разбрах, че тази марка предлага и купи с керамично покритие. Открих този сайт, който може да ви е от полза. Продават само кукъри Redmond.
http://www.multivarka-shop.eu/en/
Предлагат се и само купи /керамични и стоманени/, които са съвместими с различни модели. Доставката е от Латвия, а те са в Европ. съюз и няма да има проблем с мито и ДДС. До България доставката е 20 евро.  Peace

# 597

И на мен много ми се иска керамична купа вместо тефлонова. Чудя се дали някоя от купите на Редмонд не може да се съвмести с Филипса  newsm78. Някой да има инфо по въпроса?

Casyopea, това с купите е доста относително, защото въпреки еднаквия обем, размера(височина, ширина) при различните марки може да е различен.

Но в конкретния случай, мисля че има решение. У нас се продава Philips Multicooker-модел HD3037,чиято купа е съвместима с повечето 5 литрови модели на Редмънд, а и други марки.

Виж тук в таблицата, съвместимостта на различните по обем купи и модели - http://multi-chasha.ru/cup_choice.

Що се отнася до керамична купа от Редмънд, също е много относително, защото те работят с различни производители във времето- CERALON®,  ANATO ® (Корея)

Моята е на ANATO ® (Корея)- както споменах съм повече от доволна.

Приятно кулинарстване кукърки newsm64

# 598
  • Paris, France
Здравейте, ползвали ли сте мултикукър на Делимано? Струва ли си парите? В този ценови клас дали има нещо по-добро?
Аз лично съм леко скептичен за рекламираните продукти.
Поздрави
Този уред е по -добър,защото има и функция "под налягане".Аз лично съм доволна,само със сладкиша не се справих,защото не съм наясно предпазния клапан в коя позиция трябва да бъде.Ако някой знае,да ми помогне....моля!!!
  chef

Привет, и моят уред готви под налягяне и е с керами4на купа с дръжки и съм пове4е от доволна. Ползувам го от 2 години и половина и е като нов. На покритието няма нито една драскотина и понеже е хермети4ески затворен никога ни6то не проти4а към дъното, което е идеално 4исто без да съм го пипвала с парцал. Моят уред е друга марка, но в преди6на тема съм показвала испанския, руския и френския аналог. Те се продават в разли4ните държави под резли4ни фирмени марки, но са правени в Китай. Просто им лепват разли4но име. Даже бях намерила генери4ния заводски модел в алибаба и го бях показала тук. Преди него съм ползувала стария Деликук и Куигг на Алди, но те бяха с тефлонирани съдове и нямаха налягане. Сега, когато имам база за сравнение, смятам, 4е уредите с налягане са няколко класи над останалите. Ако сега си купувах уред, бих купила новият модел на испанската Ола ГМ 2014, който е с налягане колкото обикновена тенджера под налягане, но има и опция фритиурник с температура до 220 градуса, ИСТИНСКО бавно готвене, отделен капак за пе4ене отгоре и в който може да се готви абсолйутно вси4ко както в истинска фурна. Има безброй опции и има пакети с керами4ни тенджери. Отделно се продават тенджери от инокс и керами4ни, сита за макаронени изделия, силиконови форми, 6типки за вадене на тенджерата итн. Моя съседка има пакет от уреда с керами4на тенджера, сито за опция фритиурник, поставка за пара, капак за пе4ене отгоре, пръстен за увели4аване на обема при пе4ене на цяло пиле, например, някакви джунджурийки за 110 евра. Пе4еното пиле от тази тенджера е като от фурна, опитах го! През октомври, като излезе новият модел цените падат. Гадинката даже се управлява с гласови команди. Но аз и от моя съм си доволна и се надявам де ми служи дълги години и съм безкрайно благодарна на моми4ето с ник уафи, 4е тогава ми го показа на промоция и ме побутна да го купя.

За този уред говоря, в показания пакет тенджерата е от тефлон:

http://www.ollagm.com.es/olla-gm-e-6l-freidora-con-voz-tapa-doradora.html

тенджера от инокс към съ6тия уред:

http://www.hogarium.es/568-cubeta-acero-inoxidable-6-litros.html

При пе4ене клапанът трябва да е отворен.  bouquet

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 06:40 от Nevena Virolan

# 599
Здравейте.От няколко дена имам Филипс,нещи ми стана сух ориза.Примерно на две чаши ориз колко вода слагате(чашата от уреда).След като я измих видях скалата вътре Rice/water.По нея ли да се водя?Благодаря,предварително!

Общи условия

Активация на акаунт