Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 266
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
Съпруга ми има цяло отдел сервизни работници, с много сериозен капацитет, два дена я човъркаха, накрая ми изнесоха вердикт "Ще е по евтино да си купиш нова" Mr. Green

# 691
Прави ми впечатление, че Олята на Мама Галя е почти два пъти по-евтина от Редмонд, а има и халогенен капак. Така че тази марка явно е изгодна. За мен единственото препятствие е испанският език, само това ме спира засега да  си поръчам. Ама то и доставчика - Shopping hunters - отмаря на морето Simple Smile, така че имам още време за размисъл. Желая ти успех, г-жо Стихийно бедствие и ни дръж в течение!

Ехеееее баба Станислава, ти нали имаше НЕО, да не се повреди, че ще поръчваш нов? Или и ти като мен стана върла фенка на кукърите.......и само гледаш новите модели Simple Smile Hug?

# 692
  • София
Ехеееее баба Станислава, ти нали имаше НЕО, да не се повреди, че ще поръчваш нов? Или и ти като мен стана върла фенка на кукърите.......и само гледаш новите модели Simple Smile Hug?
[/quote]

Работи си Неото, ама пусти мерак за нещо "по-така"  Laughing Все още водя душевна битка, да видим

# 693
...ама пусти мерак за нещо "по-така"  Laughing Все още водя душевна битка, да видим

Добрият готвач/ готвачка няма нужда от автоматизация...

# 694
...ама пусти мерак за нещо "по-така"  Laughing Все още водя душевна битка, да видим

Аз не съм добра готвачка и затова съм се автоматизирала. Laughing

# 695
...ама пусти мерак за нещо "по-така"  Laughing Все още водя душевна битка, да видим

Аз пък имам претенции че съм добра готвачка Simple Smile, но въпреки това ползвам кукър, спестява време, ток, стържене на загорели тави, останалото ти свободно време можеш да посветиш на семейството, на една хубава книга, на хубав филм....Жената не е само готвачка в кухнята, тя трябва да е хубава, интелигентна, забавна, а затова се иска време.....мъжът обича освен да хапва вкусни манджи да има и една поддържана и атрктивна и умна жена  Simple Smile, хайде ако има мъже в темата да кажат дали не е така? Simple Smile

# 696
Претенции нямам, но съпругът ми е предоволен от всичко, което му предоставям. Simple Smile

# 697
Претенции нямам, но съпругът ми е предоволен от всичко, което му предоставям. Simple Smile
Това се казва истинска жена! Hug Simple Smile

# 698
Всичко ми е автоматизирано и улеснено, мога да си го позволя и ще го направя за да ми се освободи време за предоставяне на други услуги за съпруга ми Blush

# 699
  • София

ами ти си карай с печката на въглища, кой те спира  Laughing

# 700
...ама пусти мерак за нещо "по-така"  Laughing Все още водя душевна битка, да видим

Аз пък имам претенции че съм добра готвачка Simple Smile, но въпреки това ползвам кукър, спестява време, ток, стържене на загорели тави, останалото ти свободно време можеш да посветиш на семейството, на една хубава книга, на хубав филм....Жената не е само готвачка в кухнята, тя трябва да е хубава, интелигентна, забавна, а затова се иска време.....мъжът обича освен да хапва вкусни манджи да има и една поддържана и атрктивна и умна жена  Simple Smile, хайде ако има мъже в темата да кажат дали не е така? Simple Smile

Абсолютно съм съгласен. Жената по принцип трябва да е ...
Ще си позволя да Ви разкажа един виц:
Срещат се две приятелки, от които една изглежда уморено, а другата свежарка и първата възкликва:
-Скъпа колко добре изглеждаш, как го постигаш с този мъж, деца и работа?
А другата й отговаря:
-О много лесно, разбрах, че мъжът иска готвачка, чистачка, детегледачка, при това и любовница.
-Е и?
-Ами наех му готвачка и детегледачка, а за себе си запазих ролята на любовница ...

Та такива ми ти неща, и тъй като не ми наеха готвачка, в къщи аз пазарувам и готвя, а за жена ми съм оставил другата роля  #Crazy

# 701
# 702
Бърза консултация нали може Hug

Попаднах на това. Добър избор ли е?
http://www.multivarka-shop.eu/en/multicooker-redmond-rmc-m4500

# 703
ама не четете ли назад бе хора?
Всеки път става така, влиза някой и веднага от прага за оная работа.........
За тази марка поне 3 страници има, охания и пъшкания колко са хубави, пък им и собственици вече.

# 704
ама не четете ли назад бе хора?
Всеки път става така, влиза някой и веднага от прага за оная работа.........
За тази марка поне 3 страници има, охания и пъшкания колко са хубави, пък им и собственици вече.

Четенето е трудна работа

Общи условия

Активация на акаунт