Отговори
# 255
МАМО АНИ, много се радвам за Марки Hug Яслата да не е "Ново поколение". (виждаш, че и Шунчи така мисли). Иначе тази тема я изчетах, ама няма нищо актуално.

Мдааам, точно тя е. Сега видях, че приемът е от 1.6 години. Обаче моята приятелка се обади на учителката, когато аз я питах и са й казали, че било от годинка, но можело да се вземе и по-малко дете. Явно на място ще трябва да се ходи там, където си харесаш  Thinking
Хоупфул, и аз не мисля, че от водата може да настине.
Ани, подредила си ги верно  hahaha
Ще взема да си лягам, че не се знае колко ще ми разреши дребното да спя тая нощ.
Лека и сънлива нощ на всички   bouquet

# 256
Бюти, аз слагам половин бурканче плодово пюре в каша от 2 супени лъжици. Става около 130гр общо.

А н и, аз пък въобще не знаех, че в Шумен заключват. Винаги, когато се прибера при наще си паркирам където ми падне и като изключим паркинга пред военното, другаде не знам да се плаща.

Хоупфул и аз не мисля, че от вода може да се настине.

Момичета, според Слав обрива е преминал в петна и вече не са ситни пъпчици, т.е според него минава, така ли трябва да изглежда, когато обрив минава? Да приемем така, ама много ситни червени петна по този корем, аз промяна не виждам. Вкъщи много ми се карат, че се паникьосвам, но как не...  ooooh!

Отделно имам да пиша реферат върху една книга, а акъла ми 5 стотинки не струва напоследък!

# 257
  • София
Мерси Ваче, ние сме с 130 и тепърва започвам с месото та не виждам смисъл в тоз жълтък.

Не е така, Даги! Хемоглобина започва физиологично да спада СЛЕД 6 месеца, затова се въвежда жълтъка. Просто се очаква спад сега. За да не се получи неприятнио за детето се дава превантивно. Теб какво те притеснява в жълтъка?  newsm78 Той не съдържа рисковите белтъчини.

МамоАни купих пшеничен грис. Царевичния си го представих на лепкав качамак  Joy Joy Joy
Ще видим дали ще хапне грис. Wink

Шунче, а заекът трепери вътре, и се моли "Само да не се отворят, само да не се отворят!!"  Praynig Joy Joy Joy

Бюти, аз в кашата сипвам пюре на око  Wink Директно наливам от бурканчето. Предполагам, че около 1/3 слагам. Значи към 60 грама.

Шуши, кое му е по-социалното на фейсбука  ooooh! ooooh! ooooh!

Накри, по-добре си! Личи си!  Hug

Защо правите кашите без мляко  newsm78 newsm78 newsm78 Звечере? После даваш да суче ли?

# 258
  • София
защото ме мързи да цедя, а аз винаги след ядене давам да суче, и на обяд и след следобедната каша и да ви кажа той бая си суче  Mr. Green

# 259
Да видя сега какво запомних, че следобяд доста сте писали.

МамаАни, много се радвам за Марки. Дано да се оправи по лесния начин детето.

Шунче, и нашата Доля има вече страх от Йоана. Като я пусна на земята (Йоаната) и Доли се скатава някъде и гледа да не й е в полезрението, особено откато я беше заклещила в един ъгъл и я гледаше с ехидна физиономия - ей сега те оскубах яко. Ама аз като разправях на всички, че след време ще пазим кучето от бебето, те ми пишеха сценарии как същото ще изяде Йоана  ooooh!

Бюти, безмлечната каша с вода е много лепкава. Ако Лорчето я приема само с плодово пюре и после да суче давай я така за по-лесно, ако ли не или АМ или кърма. (с кърма оризовата става много вкусна).

Ани2, честит рожден ден на Стефан. Много да те радва и още по-много да те слуша.

Чин, на мен ми се струва логично първо да станат като петънца пъпките и след това да изчезне. Дано му минава на Нико.

Накри, радвам се, че си се наспала. Звучиш добре.

Ани, браво на теб. Ето за това си струва човек да събира стотинки  Mr. Green

Съншайн, не вярвам да настине от вода на стайна Т. Аз не топля водата за пиене. Сутрин преварявам и през деня така си я давам. Като сме на вън със сигурност и водата става по-студена ама си я пие такава каквато е.

Ирето, аз слагам такъв ориз, какъвто купувам и за нас.

Я и Къдрокоска имала празник. Честит именик, да ти е жив и здрав.

Моника, бързо да се оправя положението и при вас. Други болни нали няма в темата? И да има им пожелавам бързо оздравяване.

Който е пратил молба за включване в групата във ФБ да ми пише на лични как се казва, за да мога да го добавя.

# 260
  • София
защото ме мързи да цедя, а аз винаги след ядене давам да суче, и на обяд и след следобедната каша и да ви кажа той бая си суче  Mr. Green

A, и Ралка суче. Аз, обаче слагам АМ в каши и пюрета, или купувам млечна каша  Wink Не давам следобед кърма. На обяд давам. В место пюре не слагам мляко, някак ми се вижда тъпо при месото и мляко.

# 261
Еми, Ваче, за фб - виждаш кои са хората, с които говориш, бебчовците как растат (по снимките имам предвид), лайкваш разни неща като ти харесат вместо да пишеш "да, така е", има чат, който е по-удобен от съобщенията във форума и става по-интерактивно ...знам ли... усещане някакво.. то и за това толкова хора го ползват тоя пусти фб. Така или иначе щом и вие имате група там, значи сте открили плюсовете Simple Smile

# 262
  • София
Аз не ползвам АМ...за сега си давам кърма след всяко хранене (мисля до годинка да е така). Иначе и аз съм взела и млечна каша, ама като свършат тези двете ще я давам. Иначе то и на безмлечните си пише, че може само с вода, на мен ми се струват ок и така, особено като сложа плодово пюре...В другите пюрета нищо не добавам...
Мамо Ани, много се радвам, че Марки е по-добре, стискам палци да се оправи съвсем  Praynig Hug
Деска, много как Йо ще тероризира Доли, и аз очаквам скоро Крисчо да започне да тероризира 60 килограмовия ни Ротвайлер (за момента само го гледа и му се смее, като го доближим го тупа по главата Mr. Green)
Чин-че, и на мен ми звучи като да се оправя, стискам палци да е така Praynig Hug

Познайте дали Крис не се разрева точно 5 мин след като се бях лакирала Confused Сега само шъткат и люлея, дано помогне Rolling Eyes

# 263
Здравейте,

Точно днес се зарадвах, че след кашата следобед не ака и сега вечерта... ooooh!Първо отказа да я яде, изобщо не си отваряше устата, след което му направих Хуманата на мляко - изпи я, заспа и след 15 мин - фонтан   ooooh! Дадох му малко оризова водичка и пак го приспах...та ще видим до колко ще издаржи гладен newsm78

Иначе на консултацията се оказа, че нищо не е наддал, което според мен пък значи, че е бил качил поне 200 грама и сега ги е свалил.... Но педи каза, че това не я притеснява, тъй като детето е с добър тонус.... Thinking

Бюти- на мен педи ми беше казала така: 1 седмица въвеждам постепенно чиста оризова каша само с вода и след това да редувам - един ден каша/пюре - 3/1, на следващия 1/3, но аз на своя глава почнах да ги приготвям с АМ, защото съм заместила напълно....

Лека вечер Simple Smile

# 264
Леле, какво правите бре момичета... два-три дни да застудее, и се появавят по 15 нови страници, опитвам да чета, но изоставам... Сега съм се заловил с диагонално-прескачащата система, та сигурно почти всичко ще пропусна...
Но и аз като Ани - докато не изчета, не публикувам Simple Smile

Много месечинки, именни и рожденни дни и други празници съм пропуснал тия дни - на всички честито!

В понеделник ходих на ски цял ден (на температури от -11 до -17), пък ЖМ беше ангажирана с работа, та за пръв път оставихме Катето на баба й за по-дълго време, справи се жената, ама и Катето си е кротичко и спокойно дете, не е злояда, та не й е създавала грижи. А и трябва да свиква, че аз няма да съм си постоянно вкъщи и неработещ, пък и ЖМ ще трябва да се връща по-активно...

Катето напоследък е станала много приказлива, не спира да бърбори на играчките, на възглавницата и на какво ли не... Или пее... въобще докато е будна, почти не се случва да мълчи.

Утре сутрин живот и здраве най-после ще дадем и попара, че докато обезсолим сиренето, докато се наканим...

Зверче, ние даваме от този чай на Хип, главно защото не иска да пие (достатъчно) вода... Понякога изпива 5 мл, понякога и по 30-40. Не мисля че има връзка с нощното спане (продължаваме да не се будим вече за ядене), защото пие по различни времена на деня (някой път сутрин, някой път следобед), пък не спи по различни времена Simple Smile

# 265
Добро утро,
страшно недоспала съм ,Дара цяла нощ се буди 100пъти и вече наистина едва издържам,в резултат не съм много в настроение ,ноооо ще пусна кафенцето ,защото дори един човек да се усмихне за мен е много .Накриииии Hug Heart Eyes Радвам се ,че си по-добре!

Шунчееее,радвам се ,че писа!Липсваш тук!
МамоАни-много се радвам за Марки!Нека детенце да е все здравичко ! Hug
Зверчеее,[/b]ей затова като съм сама направо ме е шубе да се лакирам ! Laughing
Чинче,и аз мисля като Слав!Ще видиш ,че всичко е ОК.
Бг-тати,завид завид за ските! Това Кате е чудесно спокойно детенце,все така да ви е ,пу-пу!
Моника,дано детенце се оправи вече ,милото!Отдавна исках да ти пиша за сватбените снимки-много си хубава , а пък за дъъъъъъългааата коса думи нямам! Hug
Хубав ден момичета и момче ви желая!

# 266
Добро утро!

МОНИКА, дано днес се похвалиш с добри новини!

Хайде и аз да се присъединя към отбора на уморените и вкиснатите и да излея малко негативизъм- омръзна ми да съм еманципирана жена............., втръсна ми да мисля за всичко и да решавам всички проблеми, уморена съм.................. освен това съм бясна, че имам една от най-добрите и престижни професии в света, а в тъпата ми родна страна да не мога да си позволя да пусна детето си на ЧДЯ или да наема читава детегледачка, при условие, че не излизаме никъде, не ходим по екскурзии и пр.
В допълнение, ММ да се муси, че го товаря ooooh! ooooh! ooooh!

Ще ме извините, ама имам нужда да споделя, вчера четах една статия, че жените, които не споделят, умират от сърдечни болести млади ooooh! и понеже няма с кого друг да споделя, затова натоварвам вас (които ме чете, де Confused)

Освен това съм бясна от наглостта на хората- препоръчаха ми детегледачка (3 години е  гледала детето на моя позната от 1.3 възраст)- е, хем е на 70, хем от 3 години не се занимава с деца, хем не е професионална, хем иска 30-40 лв на ден...............абе нямам думи..............

# 267
Добро утро,
аз пак недоспала също. Пак не спа диването, а сега ми заспива в ръцете. Последните 3-4 дни е страшна лепка и тя  ooooh!
Ичка, благодаря за кафето, дано си починеш през деня малко.   bouquet
Кити, казвай си го, мила. Дано ти е олекнало!   bouquet Аз се замислям за програмата на Бюрото по труда за детегледачка (май Зверчето я спомена скоро)
Моника, как е детенце днес?
Чин, не мога да коментирам за обрива, но дано върви към подобряване.  Praynig Дойде ли доктора да го види, все пак?
 hahaha Мойто се гледа само на земята с играчките и се заглежда по шапките на Сутрешния блок и Гала (много ги обича)  Joy
Хубав ден!   bouquet

# 268
Добро утро!

МамаАнелия, Катето пък много се заглежда по шапката на Новините по бТВ (разпадащите се на въртящи се кръгове и елипси глобуси), може новинарка да я правим Simple Smile

Попарата тази сутрин беше фиаско - такова мръщене, ръмжене, плюене и т.н. за никоя храна досега не беше правила... Да изяде най-много 15-20 грама. Накрая пак мляко правихме и дадохме.

Днес пак се опитва да пробие слънчице, вчера следобед прекарахме почти два часа в парка, днес се надявам пак Simple Smile

Успешен слънчев ден!

# 269
Добро утро!

Чин, ужасни са! Вече минаха на собствена издръжка и се чудят от къде да изкарат някой лев и закопчават коли спрени и пред къщите , ако са в района на центъра.  #Cussing out
А за обрива е нормално да се притесняваш! Как иначе!Дано отшумява вече!

Тати, браво за разпускането със ски!  Peace

Кити!  Hug В София яслите и ДГ наистина са проблем!

Общи условия

Активация на акаунт