Отговори
# 270
  • София
Добро утро! ичка, кафенцето пак е супер Heart Eyes

Благодаря ви за съветите за кашата Hug  Реших да пробвам да я направя с вода и плодово пюре за начало.  Ако не се хареса ще пробвам с кърма или АМ вътре.

Снощи Лорчето спа за първи път в нейната стая в креватчето.  Май не й беше зле, поне имаше накъде да си разперва ръцете, че в кошчето спеше като пашкул милото Rolling Eyes

Мони, дано днес е по-добре положението с Борис Praynig

Ани, ако има знак и е ясно, че паркирането е забранено, не виждам защо тези, които вдигат, да са виновни Rolling Eyes  Правилата са си правила все пак Wink

кити, милата Hug  Натрупа ти се умората явно Confused  Не се ядосвай, ужасно трудно е да се намери свестна детегледачка, но не е невъзможно. Ще се справиш Hug 

тати, браво за ските Peace  Пък за попарата е повече от естествено да не се приеме с възторг, аз си спомням колко мразех да ме тъпчат точно с попара сутрин Sick  Сега обичам, обаче Rolling Eyes

# 271
  • София
ДОбро утро и от мен Hug
Тати, браво за ските, ако ВИтоша работеше и аз щях да карам Rolling Eyes
Моника, стискам палци днес да е по-добре Борката Praynig
Бюти, браво на Лорка, днес ще разкажеш Laughing
Кити, защо наистина не видиш по тази програма от бюрото по труда, ако имаш някоя позната...
Лека ден на всички Hug

# 272
Тази сутрин се събудих с ужасна мигрена с всички екстри още към 5...добре че ММ ме изчака преди да излезе наработа, че не знам как щях да се справя с моето зверче....

като казах зверче-
Зверче и аз така правех първоначано кашите - само с водичка (от ориз и елда).

От ориз бях взела на Тофлер май се казва (продавачката и казваше Лактана). Оги си я хареса даже чиста - аз така я давах първата седмица, но ние не бяхме вкарали пюретата, а не е добре две нови храни наведнъж. Дори не се запече от нея. Не слагам кърма, че нямам кога да цедя, но пък винаги преди или след ядене, по желание на "клиента" сервирам и кърма.
Сега и аз слагам на око към кашата плодово пюренце. Вчера взех пак ориз на същата фирма, но с Ам. Ее, с такъв мерак си я хапна снощи че от нетърпение тропаше по масичката и отваряще устенца като рибе. Изяде май почти 200г! ..обаче пак си се събуждаше да се кърми в обичайните часове   ConfusedИначе вече изяде и една кутия каша с Ам и банан на Милупа - също много му хареса, че и каката си хапна.
Бюти - ако решиш да сложиш кърма към кашата - прави по малко и давай бързо, че нали знаеш че ензимите в кърмата бързо втечняват кашата.

Да ви се похваля от новото ни столче от ИКЕА - много съм доволна. Толкова ми е по-лекичко и удобво. А и на Оги му хареса...
Още ми се бунтува стомаха... аде и аз да почина докато спи малкия...

# 273
Здравейте. Благодаря за кафето.

Пуснах прахосмукачка в две стаи и реших да седна да попиша. После в другите две...

Бюти, пробвай с вода, щом ще слагаш пюре, няма да е безвкусна.

Кити, изплачи си душата. Въпреки, че не можеш да се сърдиш на познатите си. Те са доволни от тази жена, а ти точно за това си ги попитала. Жената е хубаво да е млада и разбрана, професионалист какво значи? Да има педагогическо образование ? - това в никакъв случай не означава, че ще е добра в това, което прави. Трябва подход и връзка точно с твоето дете.  Това е същото като при нас. Всички сме различни и имаме различен подход, но за нашите си деца сме най-добри... поне на този етап Wink

Мони, как сте?

Нашия татко вече е на някакъв друг режим и е на 2 смени. Днес е на работа до обедните новини, а следващите дни май е от обедните до късните, т.е до 22:30   ooooh!

д-р Мартинов още го няма, но му звъннах и му казах, че гъбите почти са изчезнали, а обрива по коремчето да го мажа с рициново масло. И така... днес ще дойдем на срещата ако успея да си запаля колата...

П.С Никола е взел чантата за лаптопа в една ръка и обикаля хола с проходилката. Бизнесменче....   Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 10:57 от chin

# 274
Бюти, там където спрях няма знак....... то е един голям паркинг, но аз спрях пред магазин. Може би затова. Аз често ползвам паркинга и пред магазина винаги е имало спрени коли и сега като видях че е празно, реших да спра. Трябваше да си включа аварийните, но както и да е!
Миналия път бях на паркинг, но понеже колата ми не била добре паркирана (леко и стърчеше задницата, но не затрудняваше движението).....
Щом има правила ги спазвам.... но някак се дразня за глупости да давам пари. По добре да ги дам на някой в нужда.
А пред къщата на свекърите също не мога да паркирам вече, защото и там слагат скоби. Поне за мен е необяснимо ако искаш да си спреш пред къщата, пред собствения си гараж за 5 мин - нямаме право. И такава разправия имахме веднъж, но накрая склониха и махнаха скобата.
Много са се увълчили тук!

# 275
  • София
Ани, разбрах Peace  Явно не са добре уредени нещата и те се възползват #2gunfire
То няма как да не ти е гадно да даваш пари за такова нещо, дори и наистина да си се провинил.  Като парите за данъци - винаги ми се къса сърцето, като трябва да давам Twisted Evil

# 276
Здравейтеее Hug

Ичка, благодарско за кафенцето  bouquet

Мони, отчитай се. Как е Борко?

Бюти, може и да не е имало знак. На ММ му написали акт в Радомир на улица на която нямаше знак. Имало, но някъде в края на улицата, което не е много близко и ако не идваш от там, няма как да го видиш. Той естествено е възразил, но те го отсекли, че са пуснали обява по кабелната (градския канал) ooooh!, а ние бяхме с Булсат Whistling Само не разбрах защо се е подписал след като в този участък знак няма, ама карай... (Вие го разнищихте, но няма да трия Simple Smile )

Хеберлеа, Тьопфер трябва да е, а млякото на фирмата е Лактана Peace

Чин, интересно за рициновото масло. Кофти график на таткото, но пък ще имате сутрини тримката, с весело наспало се бебе и на по кафе заедно Hug

# 277
  • Sofia
Здравейте!

Кити, не се задълбавай толкова в нещата, само трошиш нерви, а полза няма. Всичко ще се нареди по един или друг начин! Аз ти пожелавам много клиенти, за да ти е малко по-спокойно на главата. Simple Smile  
И аз си мислех, че не можем да си позволим ЧДГ, но като опре ножа в кокала (т.е. бяха ме взели на работа, а детето виси) и някак нагласихме нещата. Макар и до юни тази година около 50% от заплатата ми да отиваха за градината - независимо дали заплатата расте, и таксата на градината попорасна.  Crazy
Ти откога искаш да пускаш Дара на ясла? Да знаеш, че в частните взимат 1 месечен депозит. Малко като се постопли, ще ходим да разучим тази на Кавала, но не залагам особено на нея, малко скалъпенка ми се видя.
А и още има надежда (колкото и минимална да е) за държавна ясла, мисли позитивно! Simple Smile
За детегледачка - според мен избягвай бабите, как ще тичат по Дара, а и недай боже нещо да им се случи здравословно, по-чупливи са все пак. Simple Smile

И аз дадох снощи попара за пръв път, всичко си изяде детето. Но я направих с обикновени бисквити (по-хубава консистенция се получава от хляба), сирене, масло и чай. И мъничко захар.
Тази сутрин пак хапна.
Сега варя ориз и грах и ще ги добавя към пиле. Само жълтък досега не съм намерила кога да вместя или просто ме е домързяло да варя яйца.

В кашите никога не съм слагала пюре, но аз и не съм давала оризови, просени и т.н. а все плодови. Хумана отново ми е фаворит, супер добре се разбъркват и са вкууусни.

Хеберлеа, честито! Кое столче взехте?

# 278
chin, това с проходилката и лаптопа си го представих Simple Smile искрено ме развесели! Да е жив и здрав малкия бизнесменчо  Heart Eyes

# 279
ШУНЧИ, само дето аз ще трябва да давам 2/3 от заплатата си Cry, права си за бабаите и аз така мисля,  Cry юни трябва да се върна на работа, пък и майчинството свършва юни.

ЗВЕРЧЕ, нямам позната, с която да ползваме опцията на Бюрото по труда.............

ЧИН, под професионалист разбирам да е гледала няколко и то малки деца, а не само едно... образованието не е важно...

# 280
Здравейте и от мен,айде и аз да се оплача тогава,че иначе все ми е гузно като го правя, а пък знам че никой друг не може да ме разбере освен ако няма подобен проблем.Снощи беше ад -реееев до сутринта и кърмене естествено,добре се отбиваше сам,но аз не, трябва да го кърмя пак и се започна .А снощи как се изплаших и още ми е притеснено,като се събуди в 18,30 ч. от виковете на батко си ли така и неразбрах,целия трепереше и аз го грабнах и спря,но кво ли не ми мина през ума и сега съм в някъв филм да не е нещо...или просто се е стреснал и съответно цяла нощ ми беше супер притеснено.
Тати, в началото и Денислав нещо не беше очарован от попарата,но аз настоявах и вече я изяжда,аз му правя и попара с АМ,освен тази със сирене и много я харесва.За сега лек и усмихнат ден от мен.

# 281
Лелеее, колко сте мили.... Мерси, че ни мислите Hug

Борко издържа гладен до 6.00 , беше и акал.... Сутринта опитах пак да му дам Хуманата под формата на каша...тц, не си отваря изобщо устата и му я направих на мляко.... Изпи не повече от 50 мл, сега му направих 90 мл и тях изпи , плюс че непрекъснато му давам оризова вода..... Засега не е акал от сутринта.... Praynig
Снощи се чух с една приятелка и нейното бебе е със същия вирус, но се е обезводнил и вдигнал температура....нейната педи и казала, че вируса е много масов, така че се пазете....много е кофти Hug

Лек ден на всички, че ще излезна малко с Вероника, че вече издивява вкъщи...

# 282
Привет. Не мога да се добера до компа. Йоана е станала страшна лепка. Ако има как да я зашия за мен ще е най-доволна. В момента ме дърпа и се опитва да се покатери отгоре ми. Снощи спах с нея, пак беше лепната за мен. Опитах се посред нощите да я изместя в нейното легло, ми то като ми хване ръката и ако я махна и веднага писва. Дано мине бързо този период, че иначе ще трябва в къщи да се разнасяме в кенгурото  ooooh!

Кити, за бюрото по труда не е задължително да имаш твоя позната баба (може би съм те подвела). Те също си имат баби и можеш да се довериш на тях в краен случай. Друг е въпроса, че и на тях ще се налага да доплатиш, но поне сумата е по-малка.

Цитат
Никола е взел чантата за лаптопа в една ръка и обикаля хола с проходилката. Бизнесменче....  
Joy Joy Joy

Тати, ако приемате съвет - не й настоявайте на Катето с попарата, ако не я харесва. Може това да не й е любим вкус. Йоана примерно не си пада по кремчета и всякакви такива десерти. Пробвах грис да й направя (с кърма дори) ми не го яде.

Ичка, благодаря за кафето. Лягай на обяд с Дара, че да си починеш. Иначе не се издържа.

Бюти, браво на Лорчето.

Отивам да преспивам, после пак.

# 283
  • София
Не мога да се добера до компа. Йоана е станала страшна лепка. Ако има как да я зашия за мен ще е най-доволна. В момента ме дърпа и се опитва да се покатери отгоре ми.

същата история...сега стоя на компа, това дребното реве в краката ми, иска да го гушна, въпреки, че е затрупан с играчки....и то аз многооо рядко го гушкам...дано да е период ooooh! А за спането се примирих, спи си при мен след 2 и така....

Чин-че, бизнесмен от малък а,  Joy , сладур Heart Eyes
Отивам да правя супа и след това да се приготвям за срещата с някои от вас, хайде до по-късно Hug

# 284
Здравейте:)
Моника , дано е по-добре Борко  Praynig
Мамо Ани, супер за Марки:)
Чин, от малък се е ориентирал Нико:)
Бюти,  аз давах кашата с вода, че не мога да цедя, с пюре е още по-добре. Ако даваш оризова каша сложи пюре от круши или сливи, че ориза доста запича. Става вкусно, на Крум му харесваше.
Зверче, и аз дояждам , но рядко ми оставя гладника. Особено млечната  елда на Хумана много ми харесва.
Кити, можем да обявим форума за средство за усешна профилактика на сърдечни заболявания  Mr. Green Споделяй си, аз например забелязвам, че само вие ме разбирате, щото  сте на моя хал - като споделям вкъщи го наричат мрънкане.
Ние днес отидхме в Токуда с 5 капки урина - е не става , за изследване на седимент трябвало повече.  Но кръв взеха, стскайте ни палци да му в норма вит. Д

Общи условия

Активация на акаунт