Опасна ваксина против рак на маточната шийка?

• 8 146
  • 118
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
В тези времена, когато ценностите не са ясни, а инфекцията се предава по полов път, най-резумното е поне да предприемем мерки за превенция от заболяването.
Не е ли по-разумно да бъдем по-морални? Peace

# 61
Цитат
В тези времена, когато ценностите не са ясни, а инфекцията се предава по полов път, най-резумното е поне да предприемем мерки за превенция от заболяването.
Не е ли по-разумно да бъдем по-морални? Peace
Peace да, ама като гледам какво се случва ... Sad Подкрепям цялото интервю, много силно ...

# 62
...."система за скрининг, данните от които се въвеждат в електронно здравно досие и по този начин се осъществява проследяване на отделния гражданин и на населението като цяло." #Crazy newsm78 Искам и в България да е така! След като НОЙ и НАП свързаха своите електронни системи, да се надяваме, че и здравните институции ще го направят един ден....

# 63
# 64
Казвам: http://www.focus-news.net/?id=n1613802
Цитат
Доц. Сираков посочи, че данните за превенция на заболяването чрез ваксина се наблюдават от Европейския център за контрол и превенция на болестите, както и от Европейската агенция по лекарствата, където се събира цялата информация.
До момента са ваксинирани огромен брой хора – над 20 млн. момичета и жени, приложени са над 80 млн. ваксини при стриктно проследяване на профила на поносимост и безопасност от страна на регулаторните органи.
Съобщава се за минимални реакции, типични за всяка ваксинация. Има и няколко сигнала за вероятна смърт в следствие на ваксинацията, които обаче не са доказани – каза д-р Сираков. Той посочи, че най-голяма полза от ваксинацията могат да имат млади момичета преди започване на полов живот между 12 и 25 години. „Не бива да се изключват и тези, които са започнали полов живот. Ваксината се препоръчва масово от различни организации, както европейски, така и български. Ролята на гинеколога е да провежда разяснителна работа за необходимостта от ваксината”, каза доц. д-р Милко Сираков.
Peace

# 65
Естествено, че нямат интерес да докажат смъртта, че е от ваксината.
http://zdravennavigator.bg/article/kriterii-autizym/14241
Нови критерии за аутизъм
Цитат
Предложените промени ще сложат край на епидемията от аутизъм

Докъде стигнаха.Вместо да помагат на децата, манипулират данните и после- ваксините били безвредни. Crossing Arms

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 21:29 от n_alex76

# 66
Благодаря ви, че споделихте момичета! Hug  bouquet

# 67
Споменавала съм: отидох (млада и зелена умствено, макар и в бая напреднала възраст за тази ваксина  Mr. Green) да си я слагам - при реномиран онкогинеколог. Човекът каза, че няма проблем да ми се сложи, нищо че съм "попрехвърлила" (ако не съм в момента заразена де, което и досега не съм тествала).  Обаче, аз нали съм любопитна и любознателна, питам го: "понеже знам, че е сравнително нова, дали страничните явления и дългосрочните ефекти са добре изучени? Безопасна ли е тази ваксина?"  Отговор: "Ще бъде тествана върху вас..." (имаше предвид жените/момичетата, които в момента си я поставят). Фръцнах се и си излязох, но много го уважавам за тези изпуснати думи.

В Англия знам, че действително я прокарват като задължителна, и след въпросната консултация изчетох доста статии за ПОЧИНАЛИ момиченца от ваксинацията, за дела, за почернени семейства... Не, че това не се случва и при другите, "изпитани", детски ваксини...

Темата на практика няма нищо общо с Атака, ГЕРБ, и т.н. - в чужбина няма ни Атака, ни ГЕРБ, и пак се прокарват нови и нови безумни и нетествани ваксини. Дори да не ви се четат различни източници, дори да не смятате, че образованието ви ще позволи самолично да си изградите  компетентно мнение по медицински въпрос, поне помислете, използвайки най-проста логика: накъде тече парата? Това ще ви отговори на въпроса защо така често и услужливо се изобретяват нови и нови ваксини. Фармацевтичната индустрия е НАЙ-БОГАТАТА ИНДУСТРИЯ В СВЕТА. И хич не й минава през главата да ни лекува. Колкото повече ни лекува, толкова повече й намаляват приходите... Интересно ми беше клипчето на Think Twice, което някой беше постнал по-назад. Но няма нужда девизът да е Think Twice - според мене, и само Think! става...

PS. Безплатните ваксини не са наистина "безплатни". Плащаме ги всички ние от нашите данъци и здравни осигуровки. Но печалба от тях има, макар и да не е за населението - по две линии: печелят производителите, печелят и управниците, които срещу тлъсти комисионни правят поредната ваксина "задължителна", и наемат конкретна фармацевтична фирма.

# 68

bouquet

Само ще те поправя, че в Англия няма задължителни ваксини... Всички ваксини от имунизационният календар на Англия са препоръчителни...

# 69
Като четох по темата, бяха имунизирали английски момиченца в училище, понякога без позволението/знанието на родителите им... Затова съм останала с впечатлението, че е било задължителна/насилствена имунизация. Вероятно е била просто "силно препоръчителна", или някаква подобна глупост...

Разбирам хората, имунизирали се на базата на горчив опит с този вид рак у член от семейството. Пожелавам, имунизиран или не, никой да не споделя мъчителната съдба на близки, сблъскали се с рака. Но остават двата големи въпроса, и двата - все още отворени: 1) предпазва ли наистина имунизацията, и 2) рискът от вреди по-голям или по-малък е от риска от болестта, срещу която се имунизираме... Относно конкретната ваксина, моите лични проучвания не са ме убедили, нито че е безопасна, нито че хипотетичното предпазване си струва риска. Не преча на никой да си я слага, но не желая никой да ми я вменява като задължителна за мен или дъщеря ми. 
Смятам, че това е честно и би трябвало да устройва и почитателите на ваксината, нали?

Единствените, които това няма да устройва, са производителите на ваксината. И именно поради тази причина мисля, че за добро или зло тя ще стане една от задължителните ваксини през следващото десетилетие.

# 70
брееее!Много забавна тема Shocked

# 71
  • Стара Загора
Всичко , което исках да кажа по темата го е написала karmelita_007 , споделям мнението и я  подкрепям  изцяло.

... но не желая никой да ми я вменява като задължителна за мен или дъщеря ми. 
Смятам, че това е честно и би трябвало да устройва и почитателите на ваксината, нали?

Единствените, които това няма да устройва, са производителите на ваксината. И именно поради тази причина мисля, че за добро или зло тя ще стане една от задължителните ваксини през следващото десетилетие.

И защото съм майка на две момичета , се моля поне това да не се случи!!!

# 72
Всичко , което исках да кажа по темата го е написала karmelita_007 , споделям мнението и я  подкрепям  изцяло.

Ами молете си се, госпожо! Очевидно у нас има хора, които не могат да отсяват плявата от брашното! newsm78 То затова сме на опашката на Европа. Понеже и аз съм майка на две момичета. Едното вече съм го ваксинирала при това за доста пари и се надявам, че второто ще го ваксинирам, но вече безплатно, защото, разгеле, тази държава все пак е направила нещо по въпроса.

# 73

Ами молете си се, госпожо! Очевидно у нас има хора, които не могат да отсяват плявата от брашното! newsm78 То затова сме на опашката на Европа. Понеже и аз съм майка на две момичета. Едното вече съм го ваксинирала при това за доста пари и се надявам, че второто ще го ваксинирам, но вече безплатно, защото, разгеле, тази държава все пак е направила нещо по въпроса.

Госпожата се моли ваксината да не стане задължителна... На теб лично какво ти пречи, че е препоръчителна? А кой каквото трябва е отсял... В Европата, на която сме й на опашката, зад. ваксини се броят на пръстите на едната ръка... То затова сме й на опашката, а ВАС ни дели на лекуващи се и нелекуващи се пациенти... Вторите нямат пациентски права, защото са здрави...

# 74
На мен не ми пречи ваксините да са препоръчителни, стига държавата да поема сумата, за всички, които искат да се имунизират!

Пречи ми, обаче, когато не осигуряват профилактични прегледи.  Peace Понеже профилактичните прегледи са десетки пъти по-скъпи и допълнително ще увеличат разкриваемостта на злокачествените заболявания ... Sad Ние и сега сме на челни места по заболеваемост и смъртност, не ми се мисли, ако всички се юрнат да се преглеждат ...  ooooh!

По темата с експеримента ... Ето още един източник на инфо.  Peace
Цитат
- Преди време се писа за смъртни случаи...

- Бяха регистрирани два или три смъртни случая след поставяне на ваксина. Проведоха сериозно разследване и то служби, прочути с изключително строгите си мерки като Федералната агенция по храните и лекарствата в САЩ. Те доказаха, че причината за смъртта е друга, но е съвпаднала по време с ваксината. Не всички неща, които следват едно след друго, имат причинно-следствена връзка помежду си.

Общи условия

Активация на акаунт