Отговори
# 300
  • sofia
Toni, благодаря! Сигурна бях, че нещо трябва да и се махне! Ще и дам  още един шанс на тази ми ти цикория! И да, добре, че беше бешамела  Wink

# 301
Правя питка. За първи път.  Омесих, разточих, намазах, наложих, нарязах, наредих и вече 20 минути стои и не ще да втасва. Не се надува. А хората казват, че поне два пъти трябва да увеличи обема си... Какво да правя? Sad

# 302
на топло ли е? Завита ли е с дебела дреха, кърпа или нещо такова?

# 303
Завита с кърпа, във фурната - не включена! Sad

# 304
  • София-Младост
Завита с кърпа, във фурната - не включена! Sad
Пробвай да пуснеш фурната на 30-40 максимум 50 градуса, дали ще отпочне някакъв процес.

# 305
20 мин. са малко. Може би трябва повече време ,ако не е топло.

# 306
Тръгна, тръгнаааа... Simple Smile
Вклщчих фурната на вентилатор и на 50 градуса (това ми е най-малкото) и взе да се надува! Simple Smile
Благодаря момичета.
Сега обаче друг въпрос изникна. Пише , че трябва да я пека в предварително загрята фурна на 220 градуса. Да я извадя ли, когато увеличи обема си 2 пъти, да изчакам фурната да загрее на 220 или направо, както си е вътре да увелича градусите?

# 307
Вклщчих фурната на вентилатор и на 50 градуса (това ми е най-малкото) и взе да се надува! Simple Smile
Благодаря момичета.
Сега обаче друг въпрос изникна. Пише , че трябва да я пека в предварително загрята фурна на 220 градуса. Да я извадя ли, когато увеличи обема си 2 пъти, да изчакам фурната да загрее на 220 или направо, както си е вътре да увелича градусите?

Е....супер,че е тръгнала........Както си е вътре - така увеличаваш градусите.........

# 308
Ооооооооо аз със сухи чушки правя едно ядене,знам го от моята баба и много го обичам.Измити и добре подсушени сухи чушки ги начупвам на парчета и ги слагам в малко сгорещена мазнина,бъркам докато си пуснат аромата и поомекнат малко,добавям 2 суп. лъжици брашно продъжвама с бъркането и след това разреждам с прясно мляко.
мерси, това е като с пресните чушки, знам го, ще се пробва Peace

Благодаря ви и за припомнянето за разядката, а пепчо, дааа ще добавям в супички, пиленце не съм опитвала такова, и него ще го видя значи Hug

# 309
Благодаря момичета.

Е....супер,че е тръгнала........Както си е вътре - така увеличаваш градусите.........
Благодаря!   bouquet
(Вашето семейство ли гледахме наскоро при Ути?)

# 310
wish внимавай с печенето. Аз ако пека на 220* питки/ кекс и др/, отгоре загарят, а отвътре остават недопечени.
Към края на печенето провери с клечка, ако ти се струва ,че отгоре почва да загаря сложи нещо: фолио, вестник и допечи.

# 311
  • Русе/София
Да питам - изпитана рецепта за картофено руло.

# 312
  • София-Младост
Да питам - изпитана рецепта за картофено руло.
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2331.msg55496.html#msg55496

# 313
  • Русе/София
Ала-Бала благодаря.

# 314
Моля ви, дайте идеи за някоя бърза торта. Мъжът ми има рожден ден след два дни и искам да му направя торта. Ще купя готови блатове, защото нямам време да правя. Обичаме шоколадови торти, та сигурно такава ще му хареса. 

Общи условия

Активация на акаунт