Отговори
# 105
здравейте момичета,дайте идеи как да приготвя пилешки бедра?
Благодаря предварително Hug

# 106
  • София

Elyah, между другото в хартиения вариант на "BBC Good Food" за всяка отделна рецепта е отбелязано става ли за замразяване или не.. в сайта им не е така!
Wink

И аз това го забелязах. Трябва да ровя по списанията.

# 107
здравейте момичета,дайте идеи как да приготвя пилешки бедра?
Благодаря предварително Hug

Ето няколко предложения:

„ЗЛАТНО ПИЛЕ”

ВКУСЕН ГУЛАШ

ЧЕСНОВО ПИЛЕ В ДОМАТЕН СОС

ПИЛЕ ПО ЕГИПЕТСКИ

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 12:57 от labrex

# 108
labrex-благодаря Hug

# 109

ivi85, коригирах линка на гулаша горе. Peace

# 110
  • русе
имах мая за хляб в фризера ,сега я извадих ,ама много гадно мирише,ще я хвърля.Може ли да се е развалила? newsm78 #Cussing outблагодаря предварително Hug

# 111
  • гр.София
имах мая за хляб в фризера ,сега я извадих ,ама много гадно мирише,ще я хвърля.Може ли да се е развалила? newsm78 #Cussing outблагодаря предварително Hug
аз си я държа във фризера на половинки и само си вадя 1 час преди да ми потрябва и до сега не е имало фал  Peace

# 112
  • Пловдив
Момичета,моля за рецепта за тесто за мекици...да се меси от вечерта Rolling Eyes

Мерси! Peace

# 113
# 114
  • Пазарджик/Лондон
Записвам се да не изпусна нещо Flutter.

# 115
Момичета,моля за рецепта за тесто за мекици...да се меси от вечерта Rolling Eyes

Мерси! Peace
Аз ги правих тези, но нещо не ми се получиха.Станаха мазни, поеха много олио.Сега мисля да се пробвам с ето тези:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=547229.435

444 пост, на Labrex.

# 116
Знаете ли как се правят т. нар. "селски или алпийски" картофки. преди се казваха селски в Мак доналдс, а сега им казват алпийски.  Тези с кожичката и с подправки.  Ако някой знае, много ще се радвам.

# 117
Мерси! Peace

Тук, но по принцип, всяко тесто с мая е подходящо за  пренощуване в хладилника  Peace.
Тя , не съм сигурна дали тесто със сода е подходящо за толкова дълъг престой  Rolling Eyes

Аз моля, за идея, как да оползотворя известно количество мандарини и портокали...колкото се може повече- без сладко, имам от миналата година   bouquet

# 118
  • Bulgaria-Italia
Как се прави пача?
Какво освен крака и уши е нужно ?
Имам някаква представа ,но ми липсват подробности  newsm78

# 119
Как да изсуша навлажнена сол? Имаше някакъв трик, ама не помня какъв беше точно  newsm78. Купих една скъпа сол заради детето, уж с по-малко натрий, морска някаква, обаче опаковката е картонена и се навлажни много.
kasier, крака, уши и глава трябва, така знам аз. Моята баба ги вари, обезкостява и ги подправя с чесън и оцет.

Общи условия

Активация на акаунт