Отговори
# 255
  • Мнения: 668
нещо не дочетох - разбрах, че ги обича рохки - за моят това е закон и 2-те мин са задължителни, въпреки моите страхове от болести...

# 256
  • 1st floor
  • Мнения: 9 779
нещо не дочетох - разбрах, че ги обича рохки - за моят това е закон и 2-те мин са задължителни, въпреки моите страхове от болести...
Няма проблем, мерси , че се включи !!!  Hug

# 257
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
Непокорна, за къде фолио, не разбрах?

# 258
  • Мнения: 22 867
ПП: Кажете ми само за какво фолио става въпрос, за това като найлон , тънкото , което се самозалепва ли?  newsm78

Аз използвам пликчета за печене, но има и фолио за тая цел, навито на руло, тънко, да, като найлон. Peace

# 259
  • 1st floor
  • Мнения: 9 779
Непокорна, за къде фолио, не разбрах?
За бохчите и за рецептата на Лабрекс. Изглеждат апетитно и може да се позаиграе с рецептата , с прибавки на разни нещица. Харесват ми.  Peace

# 260
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
Ахааа... ами баш майстора си е казал. Simple Smile

# 261
  • Мнения: 1 101
Моля за съдействие Praynig
От доста време сънуваме кадаиф...е да но тук няма..има турски ресторант но туркинята само баклава прави..
И на вчерашното пазаруване  Shocked какво виждат очите ми кадаиф макар и скъпичко взех... Е да но той е суров и не знам как да го приготвя Rolling Eyes
Приемам всякакви идеи newsm78

# 262
  • Мнения: 7 779
Моля за съдействие Praynig
От доста време сънуваме кадаиф...е да но тук няма..има турски ресторант но туркинята само баклава прави..
И на вчерашното пазаруване  Shocked какво виждат очите ми кадаиф макар и скъпичко взех... Е да но той е суров и не знам как да го приготвя Rolling Eyes
Приемам всякакви идеи newsm78
попитай туркинята де  Laughing
с едно щракване и чичко Гугъл ще те информира - http://gotvarstvo.georgievi.net/a/kadaif

# 263
  • Мнения: 22 867
.. Е да но той е суров и не знам как да го приготвя Rolling Eyes
Приемам всякакви идеи newsm78

Едно предложение на Суха мащерка! Peace

Да добавя и рецептата на Marieta , рецептата на Mariana G.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 20:10 от labrex

# 264
  • Мнения: 1 101
Благодаря  bouquet Лабрех
Бонго посъветвах се с чичко Гугъл Mr. Green но исках нещо от тук изпитано

# 265
  • Мнения: 9 453
Лозева, по Марианка съм правила  Peace  няма да сбъркаш. Изпитан.

# 266
  • Мнения: 668
с шам фъстък, масло, хубаво препечен на тънък пласт и сиропиран така, че да не капе

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616204.315

http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%B8%D1% … 6dzKCg&zoom=1

кюфене

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548275.270

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 20:37 от RoniBonboni

# 267
  • Мнения: 489
Здравейте, влизам за един съвет: когато правя чеснови питки, когато сложа смачкан чесън преди печенето, след като извадя готовата питка, усещам че чесънът е попрегорял и нагарча,  макар че питката  е нормално запечена.
 Има ли някакъв начин този нагарчаш вкус на прегорял чесън да се избегне по някакъв начин?
Благодаря  Hug

# 268
  • Мнения: 22 867
Здравейте, влизам за един съвет: когато правя чеснови питки, когато сложа смачкан чесън преди печенето, след като извадя готовата питка, усещам че чесънът е попрегорял и нагарча,  макар че

Annyto_e, погледни чесновата паста в рецептата на ЧЕСНОВА ПИТКА, доста пъти е правена, няма тоя ефект на прегорял чесън. Друг начин е, да намажеш питката с чесън в мазнина и подправки веднага след печенето. Peace

# 269
  • Мнения: 489
labrex, благодая, следващия път ще опитам твоята рецепта, защото често правя такива питки.

Общи условия

Активация на акаунт