Отговори
# 330
# 331
  • Мнения: 668
Аз вече почти я изконсумирах супата, но рецептата, която марабу се дала с тиква много ме заинтригува и ще я пробвам следващия път

А какво друго освен супа и салата с цвекло може да се приготви?

# 332
  • Мнения: 7 779
Аз вече почти я изконсумирах супата, но рецептата, която марабу се дала с тиква много ме заинтригува и ще я пробвам следващия път

А какво друго освен супа и салата с цвекло може да се приготви?
печено цвекло

# 333
  • Мнения: 668
Аз вече почти я изконсумирах супата, но рецептата, която марабу се дала с тиква много ме заинтригува и ще я пробвам следващия път

А какво друго освен супа и салата с цвекло може да се приготви?
печено цвекло

може ли по-подробно

# 334
  • Мнения: 7 779
А какво друго освен супа и салата с цвекло може да се приготви?
печено цвекло
[/quote]

може ли по-подробно
[/quote]
печеш и ядеш. като печена тиква  Laughing

# 335
  • София-Младост
  • Мнения: 24 066
А какво друго освен супа и салата с цвекло може да се приготви?
печено цвекло

може ли по-подробно
[/quote]
печеш и ядеш. като печена тиква  Laughing
[/quote]
Печеш увито във фолио във фурната за около 40мин, най-добре в тавичка че цапа. Като изстине белиш и режеш на филийки, аз лично го заливам с сос от майожнеза+кисело мляко+сол и ченсън на прах.
Салата Винегрет е друг вариант за цвеклото, там мисля, че се консумира варено.

# 336
  • Пловдив
  • Мнения: 44 230
А какво друго освен супа и салата с цвекло може да се приготви?
печено цвекло

може ли по-подробно
печеш и ядеш. като печена тиква  Laughing
[/quote]
Печеш увито във фолио във фурната за около 40мин, най-добре в тавичка че цапа. Като изстине белиш и режеш на филийки, аз лично го заливам с сос от майожнеза+кисело мляко+сол и ченсън на прах.
Салата Винегрет е друг вариант за цвеклото, там мисля, че се консумира варено.
[/quote]

А водичка малко наливате ли в тавата?

# 337
  • София-Младост
  • Мнения: 24 066
tandonova79
Не, без вода...тавата е по-скоро ако протече от цвеклото да не ти цапа фурната. Иначе съм ги пекла и диреектно на решетката, но увити във фолио.

# 338
  • Мнения: 1 111
днес щ еправя руло Стефани...прегледах и рецептите в нет-а...В някои яйцето е нарязано на кубчета,но аз искам да е цяло...т.е. кат оцяло ли да  го сложа или разрязано на половинка?

# 339
  • Мнения: 22 867
днес щ еправя руло Стефани...прегледах и рецептите в нет-а...В някои яйцето е нарязано на кубчета,но аз искам да е цяло...т.е. кат оцяло ли да  го сложа или разрязано на половинка?

Както искаш, така можеш да го сложиш - цяло, на половинки, нарязано. Peace

# 340
  • Варна
  • Мнения: 3 179
днес щ еправя руло Стефани...прегледах и рецептите в нет-а...В някои яйцето е нарязано на кубчета,но аз искам да е цяло...т.е. кат оцяло ли да  го сложа или разрязано на половинка?
Направо както си е цяло го слагай.

# 341
  • Мнения: 668
Bongo, благодаря за печеното цвекло - ще го изпробвам скоро

# 342
  • Мнения: 218
Я ми кажете нещо с зелен фасул..?

# 343
  • Мнения: 22 867
Я ми кажете нещо с зелен фасул..?

Погледни рецептата на Бордовски, вкъщи резултатът се харесва! Peace

# 344
  • Мнения: 218
Я ми кажете нещо с зелен фасул..?

Погледни рецептата на Бордовски, вкъщи резултатът се харесва! Peace

А пречи ли ако фасула е консервиран?

Общи условия

Активация на акаунт