Отговори
# 645
  • Мнения: 4
Много спешно ми трябва рецептата за едни сладки, които доколкото си спомням бяха шоколадови и в
средата бяха с пълнеж от бадемов марципан. Мисля, че бях видяла рецептата в коледната тема, но не
мога да я намеря.
Не са коледните звезди и празничните бонбони на Бианка.
Много ще съм благодарна, ако някой успее да ми помогне.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 646
  • София
  • Мнения: 1 464
 The Black Tulip, не знам кои сладки търсиш, но скоро аз правих тези бисквити и станаха любими на нашето семейство  http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_9191.html.

# 647
  • софия
  • Мнения: 379
крем карамела с кроасани пак ли се пече на водна баня и ниски градуси?

# 648
  • София
  • Мнения: 1 464
крем карамела с кроасани пак ли се пече на водна баня и ниски градуси?
Задължително. От мама знам, че заври ли водата в тавата ще се пресече кремът.

# 649
  • Мнения: 1 352
Момичета, преди време правих едни мидички от тесто, вътре с плънка от сирене и яйца. Рецептата взех от някой от форума, но сега не си спомням кой беше и къде да я търся тази рецепта. Някой сеща ли се?

# 650
  • Мнения: 329
Пеп-4о, много благодаря за хубавите рецепти. Не знам дали братовчедка ми би разбрала, ако има и захар в кексчетата, но леля и свако са диабетици и в техния дом сладкишите винаги са се приготвяли с по-малко захар, с мед или подсладител, а в последно време с кленов сироп. Може би така и допадат повече, не знам.
п.п. Пеп-4о направих тиквените кексчета, но поради липса на тиква, сложих пюре от ябълка , резултата е върховен, нямам търпение в най-скоро време да ги направя и точно по рецептата. Вече са ни едни от любимите!
Голямо благодаря за успешната рецепта!

# 651
  • София
  • Мнения: 1 464
 Marieta, звучи ми като руска рецепта, не знам защо, да не е за пелмени  newsm78. Погледни при Лабрекс.

# 652
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 577
Момичета, преди време правих едни мидички от тесто, вътре с плънка от сирене и яйца. Рецептата взех от някой от форума, но сега не си спомням кой беше и къде да я търся тази рецепта. Някой сеща ли се?

Да не са тези?

http://aelisaelis.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html

# 653
  • Sofia
  • Мнения: 4 822
Ала-Бала, marabu,

благодаря за рецептите!

# 654
  • Мнения: 9 453
Пеп-4о, много благодаря за хубавите рецепти. Не знам дали братовчедка ми би разбрала, ако има и захар в кексчетата, но леля и свако са диабетици и в техния дом сладкишите винаги са се приготвяли с по-малко захар, с мед или подсладител, а в последно време с кленов сироп.

значи ще разбере  Wink аз от 3-4 години правя с подсладител и типово брашно. Брашното не, но захарта я усещам Peace Много се радвам, че си ги харесала! Ако имаш круши или дюри - може и с такова пюре да направиш, пак ще станат.   bouquet

# 655
  • Мнения: 1 352
Момичета, преди време правих едни мидички от тесто, вътре с плънка от сирене и яйца. Рецептата взех от някой от форума, но сега не си спомням кой беше и къде да я търся тази рецепта. Някой сеща ли се?

Да не са тези?

http://aelisaelis.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html

Точно! Много благодаря, много вкусни стават!
  bouquet

# 656
  • Мнения: 0
Здравейте момичета, някой знае ли вкусна рецепта със заешко, до сега не съм готвила заек и нямам никаква идея как да го приготвя  Crazy

# 657
  • Шоколандия
  • Мнения: 123
Здравейте, момичета и момчета. Пиша с въпрос относно оползотворяването на останалата през зимата туршия. Вече сме февруари и съвсем скоро ще стане време за пресните салати и един бидон туршия ще  остане. Тъй като не ни се ще да я изхвърляме, има ли вариант, по който би могла да се използва за нещо по- различно от мезе към ракията. Става дума за обикновената туршия от червени камби, моркови и карфиол.

# 658
  • Мнения: 9 453
ето малко заешки рецепти

ето и още рецепти със заешко месо.

избери си, както мислеш, че ще го ядете

# 659
  • Мнения: 1 243
Момичета, преди време правих едни мидички от тесто, вътре с плънка от сирене и яйца. Рецептата взех от някой от форума, но сега не си спомням кой беше и къде да я търся тази рецепта. Някой сеща ли се?

Да не са тези?

http://aelisaelis.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html


Точно! Много благодаря, много вкусни стават!
  bouquet

това белтъчно тесто е много интересно! Аелис, правила ли си нещо друго с него?

Общи условия

Активация на акаунт