Отговори
# 705
Тя, не мога да ти кажа защо е толкова маята. Дори не съм се замисляла, но това е правилната пропорция.
Мерси! Нали не мирише на мая хляба?

# 706
  • София
Не, не се притеснявай. Само внимавай, много е важно тестото да е меко. В момента, който тестото спре да залепва за плота без да натискаш много като месиш, спираш да добавяш брашно!

# 707

Не, не се притеснявай. Само внимавай, много е важно тестото да е меко. В момента, който тестото спре да залепва за плота без да натискаш много като месиш, спираш да добавяш брашно!

Hug

# 708
  • София
Здравейте!
Омесих тесто за пърленки по тази рецепта http://ilrai.blogspot.com/2008/09/blog-post_7466.html. Сега втасва, но искам да ви попитам нещо, понеже ги правя за първи път. Когато стигна до момента да ги разтегля с намазнени ръце, колко дебели трябва да ги направя?

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 14:44 от Вени***

# 709
  • под тепетата
Тя, намери ли шоколад на капки ? Можеш ли да ме ориентираш за цена и откъде?

# 710
LABREX, тестото ми за гевреци не се надига Sad Какво да го правя??

# 711
Тя, намери ли шоколад на капки ? Можеш ли да ме ориентираш за цена и откъде?
Още не съм. Не съм слизала до София.Но си купих шоколад от Лидъл за мъфините. Милото ще го кълца днес.По ми е на сметка този шоколад -200 гр. за 1.70 . За бисквитките искам обаче капки. Като си купя ще пиша.

# 712
  • под тепетата
Точно за бисквитките ме интересува и мен, мразя да кълцам шоколад  #Cussing out  Иначе и този от Кауфланд е хубав и на същата цена. Гледам все да си скатая от шокоманяците вкъщи по някой  Mr. Green

nudel33, не знам имате ли Кауфланд при вас, но аз си взимам от там малка разфасовка. Иначе съм мяркала сухо мляко и в магазин за диетични храни. Довечера ще проверя и в Билла, ако не разхождам кучо сама. Сухото мляко не е само за сладкиши, срещала съм го и в рецепти за хляб.

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 15:02 от bilqna_69

# 713
LABREX, тестото ми за гевреци не се надига Sad Какво да го правя??

KaRoLa, ако не си пропуснала маята, трябва да се надигне. Laughing Шегувам се, изчакай още, сложи го на топло някъде, ще се вдигне.  Peace

# 714
Ма моля ти се...аз с маята почнах Simple Smile Сложила съм го до печката на дърва, дано да стане Sad

# 715
Много благодаря за рецептите  bouquet Понеже детето ми има алергия към млякото смятам да заменя маслото в сладките със свинска мас - дали ще е успешно?
Децата ми ядат свинска мас, не им пречи. Въпросът ми беше, дали сладките биха се получили добре при такова заместване. По-конкретно питам за тези: http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5nb3R2ZXRlc21lbi … 4I21zZzIxMDI4MjA4

# 716
Гевречетата станаха уникални.  Довечера ще покажа снимки Simple Smile

мерси, Labrex   bouquet

Някой може ли да предложи рецепта за кекс с ябълки настъргани и орехи?

# 717
Гевречетата станаха уникални.  Довечера ще покажа снимки Simple Smile
мерси, Labrex   bouquet

Eееееее, отдъхнах си! Тъкмо се чудех как да питам ще яде ли Асан баница или........ Grinning  bouquet

# 718
Чи къде ще иде Simple Smile Аз направих 2 гевречета със захар.... Ох, как обичам гевречета със захар  Heart Eyes

Довечера ще правя лазаня и мисля един кекс с ябълки да врътна. Подариха ми форма за кекс, а аз още не съм я пробвала...

# 719
Чи къде ще иде Simple Smile Аз направих 2 гевречета със захар.... Ох, как обичам гевречета със захар  Heart Eyes

Довечера ще правя лазаня и мисля един кекс с ябълки да врътна. Подариха ми форма за кекс, а аз още не съм я пробвала...
врътни един и после почерпи тук.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт