СЕПТЕМВРИЙЧЕТА-есенно-зимна тема:-))

• 78 321
  • 613
  •   1
Отговори
# 465
Дай рецептата, Флу.

дЕдо Мраз у нас сега отива да пазарува.

Понеже си падам по секънд хенд домашни потреби от немачку, където намирам прекрасни чинии за моето хоби,
случайно намерих прекрасно лего, ново за Стефчо.
Борко...на него снегорин, в унисон с времето:)

# 466
  • София
Ане, браво за придобивката! Peace Щом Борето ще получи снегорин, вече съм спокойна, че има кой да изрине снега тази зима по Бургаско! Wink

На Галето засега съм купила кутия с детски инструменти- отверка, чукче, гаечен ключ. Simple Smile Видя реклама на куфарчето на Бош и ги поиска. Не са на Бош, де....намерих ги в Икеа на много добра цена. Wink  Мисля да добавя и комплект печатчета- пак нейно желание. Утре е тържеството с дядо Коледа в градината. Касиерката на групата купува еднакви подаръци на всички деца, така че поне това няма да го мисля. Laughing За сметка на това използвах повода да купя нова роклА на госпожицата. Wink

# 467
Ане, заповядай:

http://tovakakgonapravi.blogspot.com/2011/12/blog-post_12.html

Направихме ги с авторката на рецептата  Grinning

Как е бурята в Бургас? Досега гледах снимки от Созопол и много страшно ми се видя.

# 468
Никак. Няма буря или поне аз не съм разбрала. Снощи лекинко подухна, но толкова. Днес изобщо не ме е вял вятъра. Което не значи, че вече не се тревожа дали ще ми ампутират пръстите на краката. Mr. Green
Хлапето си получи почти всички коледни подаръци, остана само още един и разбира се лееяния лаптоп. Едвам съм го опазила да не го види. Туй то. Времето ни е позатворило, което ме е депредиало ама вижда му се края. Има няма три месеца. hahaha

# 469
  • София
Здравейте момичета.  Hug
Ние чакаме с нетърпение утре.
Скрит текст:
Не заради края на света, естествено  Mr. Green
Искаме почивка.
Новото при нас е, че си взехме преди десетина дни кученце - казва се Лъки и е голдън ретривър на 2 месеца.
И така лудницата у дома е пълна.  Crazy

Тържеството на Ради в ДГ беше днес. За Коледа сме му взели лаптоп на Бен Тен и други, по-дребни неща.
Ние кога ще направим едно събиране?  Hug

# 470
  • София
Иринка, честито кученце! Много обичам тази порода! Представям си радостта на децата! Simple Smile

# 471
Ние кога ще направим едно събиране?  Hug

Хайде да е до 10-ти, че и ние да намажем Mr. Green

Ирина, страхотно ти е най-новото момченце Hug

# 472
Суити,мерси за съвета!Ще гледам през почивните дни да организирам разходка по женски Wink
Оо Ирина,кучето е супер сладко,а за момчетата ти да не говоря! HugРади е станал много хубав малък мъж! Heart Eyes

# 473
Иринче, прекрасни са, много красиви мъже Simple Smile
А Ради...спомняш ли си как ги оприличавахме с Борис Simple Smile

Пак си приличат.

Аз си мисля за коте, но просто с хигиената не си го представям.
И без това трудно се справяме и без коте.
Да не си помислите, че живеем в кочина, но...
коства ми много усилия подържането на къщата.
добре, че е малка.

# 474
О събиране ли прочетох? Ако е от до към 6.1 може и ние да се присъединим, ама трябва и след 30.12 да е, че преди това ще сме в Русе.  Mr. Green Не е като да нямам изисквания, но ако ни пасва датата ще се радвам да се видим пак след 2 години. Май тогава беше последния път като присъствах в големия сняг. О не май бяха 3  Rolling Eyes
Радвам се, че се е пораздвижила темата пред коледно. Че няма да я свършим до новата година е ясно, но някак си е по-приятно като се пише по-честико. Не че аз се разписвам много, но на последък не остава много време, защото по цял ден съм на работа. Вечер събирам децата от ясли и градини, прибирам се и гледам хем да сготва нещо набързо и здравословно, хем да им обърна на тях внимание. От една страна ви сикам добре, че тук градините са само до 17 часа та си принуден да си тръгнеш от работа и така има човек малко време за децата. От друга им се възмущавам защото трябва цялото ти работно време да е съобразено с тях. Ако не ги води единия, а другия да ги взема е почти невъзможно да сколаса човек сам.
Но за сега успяваме да се справим с организацията.
Иринка много е сладко кученцето. При вас не е като да липсват гледачи  Wink

Флу спретнах тортата дето я пусна ти с ябълките. Ммм много е вкусна.
Иначе при нас всичко е в рамките на нормалното. Лудницата е на пзлни обороти. Но реших, че може да се живее и щастливо в разхвзрляна къща, защото просто подреденото състояние е само около 30 сек. Мъжът ми вика да изхварлим всички играчки и така няма да има какво да разхвърлят  Mr. Green Мен нещо не ме кефи тази идея.
Инале Яна последно време е станала доста разумна и като и каже човек нещо вече разбира от дума, не е като преди да почне веднага да се тръшка. Е разбира се има и понякога такива моменти, но са станали единични. В момента при нея най-интресно и е да пише букви и думи. Кара ни да и пишем дума и после тя я пише сама. Аз се чудех за себе си как да направя така, че да не смесва двете азбуки (българкса и немска) понеже има много еднакви букви с друго произношение. Но докато аз се чудех как ще процедирам с този проблем тя почна много активно сама да се занимава с буквите и тя си казва на какзв език да и ги пишем и някак си сама си ги различава. Е има случаи да ги пише немски и бзлгарски букви в една дума, ама те понякога и думите нищо не означават, просто поредица от букви  Laughing Чудя се на кой се е метнала такава писателка, че ние с татко и сме повеле по математиката  Laughing
Но поне като се хване да пише и я забравям.
И понеже обича и да рисува и взех за коледа смесващи се фулмастри

И една книжка за английски на  Тип той Тя писалката я получи за рождения ден и понеже и английския и е станало нещо страст. то викам да я подпомогна. Макар, че си мисля, че е още малка за още един допзлнителен език. Мзжзт ми вика да я запишем на курс, но аз не съм навита нещо´Трети език ще и стане малко множко на 4ри години. ПО ми се искаше на някой спорт да я запиша. Но да ви кажа тук тези âсове са в рания следобед и ори двама работещи е невззможно да сколаса човек. Но трябва да намеря някаква възможност.

Момичета да ви пожелая весели коледни празници, да сте здрави в вие и всîчки ваши близки и да не ви се налага да опирате до Бг болници и лекари, защото там влезеш ли няма излизане  Cry

# 475
Ирина, много сладко кученце!
Такъв голдън ретривър, но вече на почти година имат наши приятели. Чудят се в момента на кого да го подарят, защото го донесе голямата им дъщеря, която обаче живее в София и съответно ангажименти към него няма. Отделно са в чисто нова къща и вече бялата мазилка е на кални лапи. Много грижи си иска едно куче. Аз навремето имах немска овчарка.
Моите ме мрънкат за котенце. Все повтарят как като отидем в новия апартамент ще си вземем котенце. Съмнява ме обаче да ги огрее Laughing
Голяма радост за снега. Снощи като ги взех от градината са се въргаляли в продължение на 1 час на двора. Снегът е по-висок от Огнян. Утре ще извадим и шейната. Обаче колата ни е безнадеждно затрупана пред погледа и до голямата пързалка няма да може да стигнем. Ще трябва да се задоволят с едно малко баирче наблизо.
Нова година ще посрещаме на х.Узана заедно с дечурлигата. Дано пътищата да са проходими до другата събота. Мислим четири дена да сме. Ще се въргалят в снега и ще дишат планински въздух. Аз се каня да покарам малко ски, ако още си спомням как ставаше тая работа, че последно съм се качвала на ски преди 10 години.
Весела Коледа на всички!

# 476
Привет момичета,
ами хайде тогава да организираме партито! Аз мога след 2.1, че преди това сме в Пловдив  Laughing
Петка, радвам се, че тортата ви е харесала Simple Smile
Иринка, прекрасно куче! Ти си майка мечта, нали знаеш?!  Hug
При нас всичко е наред. Утре мислим да отидем с децата до Икеа за един семеен портрет и за Коледен подарък на кръщелницата ни.
Весели празници на всички!

# 477
Привет, момичета,
ние се завърнахме от Пловдив, където 10 дни изкарахме много хубаво - лежерно и ваканционно Simple Smile Елинка е много щастлива от подаръците от дядо Коледа и понеже ги откриваше поетапно под 4 различни елхи накрая каза на татко си– "Тате, ти като става тази сутрин (на 27.12.) не видя ли дали пак няма нещо под елхата?"  Joy
Честита Нова Година на всички! Пожелавам си да пишем редовно тук и страничките бързо бързо да летят Simple Smile
Честит имен ден на малките юнаци на Мона и ЯниКат! Честит имен ден и на мама Данип!   bouquet

# 478
ЧНГ и от нас  Hug
Монката е добре,Гогича и той.Растат децата.ПОдаръи получиха от дрехи,до столчета за хранене Simple Smile Последното за младежа де Laughing
Малкия мъж навърши 9м с големите мерки 7750 и 69см  Heart Eyes Пълзи из цялата къща,не говори,но пък спи поне 10 часа нощем.
Иринка това ми е най-любимата порода куче.За нашия апартамент е огромно,но един ден като се преместим задължително ще вземем bowuu
На всички желая успешна година и още бебоци да се народят,че имаме бременни мами  Praynig Късмет и много любов за вас и най-любимите ви хора  bouquet

# 479
Много пишете, едва ви изчетох  Joy
Ние след малко сме на детски РД и понеже детенцето е буквално затрупано от играчки сме му взели книжка и дрешка. Елинка ще е с нова рокля - вчера татко й я подари от H & M. Много е ярка, с панделка отпред като за бал. Не я сваля от снощи  Laughing
Утре баба й ще я води на детски балет, купили са билетите преди 10 дни, че свършват супер бързо и малката само за това говори. Дано не остане разочарована.
Исках да ви питам за добър детски стоматолог в Сф, ако сте водили децата, че моята доки замина да работи в Швеция, а искам да заведа Ели на контролен преглед.

Общи условия

Активация на акаунт