Флучи, много си отслабнала и изглеждаш чудесно, поздравления!
Браво на малкия Георги за добрия избор! 
danip, съчувствам ти за трудната адаптация на Яна!
Ако имаш възможност да отидете някъде само двете (на пазар, на разходка, на кино) , ще е хубаво за нея.
Дано скоро да премине този период!моарейн, със сигурност резултатът си заслужава!
Важното е да си добре и...да имаш още малко търпение. 
Ане, сигурно е голямо облекчение без вената, която те е тормозила!
Ти отдавна мислеше за операция на трета сливица- сега вече окончателно ли се решихте? Щом като прави такива проблеми, явно е необходимо.Галка също стоя 3 седмици вкъщи през ноември.
Завлачи някакъв вирус още от септември- до едно време го бореше на крак, после той я пребори. Сякаш и смяната на сезоните допринесе за намаляване на имунитета+ това болнаво топло време между 10-15 градуса. Имахме неуспешен опит с хомеопатично лечение първата седмица. Нещо не се получи връзката с доктора, който бях избрала, и лечението, което той предписа, нямаше никакъв ефект. Наложи се да пие АБ. Покрай това си свалих доста книги за ХО и се зачетох.....много ми е интересно, кара ме да си променя гледната точка въобще към болестите като явление. Сега вече е добре. Пие Септилин- едно сиропче на "Хималая" за подсилване на имунитета, 3 лв. струва.
Много светкавично порасна от края на лятото досега- на ръст се източи и в поведението има голяма промяна. По-разбрана е, по-спокойна, по-самостоятелна. 
За подаръци още нямам никаква идея. Галя си е харесала разни интерактивни играчки от рекламите по ТВ, но мисля, че няма да я огрее.
Вкъщи имаме такъв на тема "Ферма" и доста си играе с него.
Отделно й поръчах малко дрешки от Англия и се надявам да дойдат преди Коледа, че да пъхна и тях под елхата... 

Слиза тя и ме гледа с възможно най-милия любовен поглед: " Съжалявам, мамо, знам, че не постъпих добре". Е, как да му се скараш на горкото разкаяно дете? 
Какво ще кажете? Някой слагал ли е? Нали ни бяха открили стрептокок в носа миналата пролет тогава го преборихме, сега нещо пак ми се струва, че се е лепнало та се затова се замислих.