Добре е, всичко е супер, младежът суче и е страшно лаком... вечер понякога не му стига и му правя един път малко добавка. Но основно си е на кърмица

Хайде, това "к" дето го слага навсякъде иди дойди, ама тия ударения дето ги слага
Всичко си е негова импровизация, в нашия град изобщо няма как да чуе някой да говори по този начин. Логопедката казва, че малко по-висок му бил свода на небцето и затова някои звуци трудно му се получавали, уж трябвало да го израсте това. За сметка на това има чудесни "р" и "л". Та така е младежът - говори надълго и нашироко, ама кой ли го разбира. И проблемът е, че на него хич не му пука и изобщо не се опитва да говори малко по-бавно и по-ясно. 

и тогава ви познах по снимките. Та, не знам дали и аз на прима виста щях да ви видя, де. 
С Елинка нямах никакви неразположения, освен една разширена вена на крака, която ми се появви като напреднаха кг, но с Джоджи си отнесох всичко - и подуване на стомаха, и киселини, и гадене, и повръщане, и хемороиди, дори стрии
Прелест! Не знаех, че Муцито е имала проблем с бременноста. Много съжалявам!

И аз този път успях с кърменето!Захранването не ни върви много,ама все ще прояде човечето. 

Много се радвам за теб и юнака! 
Чувам от наши септемврийски мами, че нещо нямат ищах да са така активни за по-малките наборчета. 

Кога смятате да си идвате за лятото? Дано да сме още в София, този път да си направим една хубава среща!
Общо взето няма опазване според мен ,ами се надяваш да не се разболее.
Поне аз така действам-опитвам се да ги разделя,ама то да не и даваш да ходи при бебето е все едно да я накараш всеки миг ,в който аз не гледам да е надвесена над него
И браво за кърменето,помня ти неволите с Дария 
Не ми е така уютно,както в нашата ,когато бяха бебета всички настоящи 4 годишни
А и между другото ,кой се беше потрудил в блога ни с материалите за захранването?Сега това е най-четеното и цитирано инфо в Отчетната на бебо!
Ох, дано не се разболее, че умирам от страх. Още ми е пред очите Дария на 7 месеца в болницата и имам някаква фобия от малки болни бебета....
Надявам се, че всичко ще е наред все пак.
С една част от мацките там се изнесохме в тайна група във фейса и там си лафим. Даже с една от тях се засякохме в клиниката в Плевен, тя роди 3 дни след мен и се запознахме там. Беше много забавно. 

Препоръчани теми