Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 119

• 107 599
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • у дома
записвам се с един чийзкейк от миналата седмица Mr. Green

cheesecake by blueeye®, on Flickr

marvina, изчистени и свежи торти. много ми харесват Simple Smile
patriyani, тебе какво да те коментирам  Rolling Eyes нямаш спирка!  Hug
Mинa, съвършени!  Shocked
kukita83, розите ми харесват, а портокаловите резени са чудесна идея Simple Smile
другото blue, можеш повече, можееееш! обаче разреза е трепач  Hug жива и здрава да ти е Изабуза  Hug
ДОМИНИКАНКАТА, много нежна!
FRESA, да ти е живо и здраво момиченцето
Hug

# 31
  • София
Благодаря за коментарите на Mishoka, Valeria, Mинa
Mishoka тухлите са правени с това текстурно платно http://www.cookibooki.bg/16-%D0%A9%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8-%D0%B … %D1%80%D0%B0.html Отгоре тортата е боядесвана на ръка с бои разредени с водка
FRESA Да е живо и здраво момиченцето ти, много сладки и нежни торти си му направила. Много съжалявам, че не се виждат достатъчно добре. Розово балеринската има много красиви елементи
ДОМИНИКАНКАТА много нежна и красива торта, допадат ми и обущетата и дизайна и изпълнението
violetblue да ти е живо и здраво малкото терминаторче, много му е красива тортичката, ноо отвътре страшно ми хареса
kukita83 и от тази торта не бих отказала парче, изглежда чудно, розите от какво са, че не виждам
Mинa благодаря за милите думи. Твоите торти са прекрасни, щом ги погледнеш и се зареждаш със слънчево настроение. Нищо чудно, че се изморяваш, ти влагаш част от себе си във всяко твое произведение. Момиченцата ти са много сладки и забавни, а Мадагаскарци какви са нахилени и готини, направо да ги изядеш  Wink
patriyani  готина възглавница с корона, страхотна планина, сладка бебешорка, много готини колите. Таз розово черната мацка страшно ме изкефи и тортата и също. Лилавата торта с микевците много хубава, а тази балетна Кити и аз не бих отказала.
marvina големи перипетии с тоз скейтър, но крайния резултат е много добър, допада ми Веселото ранчо. Тортата за брат ти е много идейна, харесва ми грайфера на гумите
NellyDi стискам палци за изпитите
tarlio ако сложиш сметанови цветя може да разтопят покритието
RoniBonboni виж в змееборец на ул.Кадемлия 6, но там е по - скъпичко
blueeye® Ауууу, страхотен чиизкейк  Crazy

# 32
  • София
Ето я и тортата за свекърва ми, изключително готин и фин човек. Вътре тортичката е еклерова. Еклерчетата са пълни с брюлето на Вива/по рецептата на Ванчето/, а около тях, към него добавих кисело мляко, сладко от боровинки и желатин. Стана страшно вкусно  Flutter

# 33
ronibonboni в софия на неофит рилски , близо до сградата на СДС. абсолютно същите форми

# 34
  • Банкя
Какво сладко коте....
Благодаря,metchopooh
Другият път ще замотам едно кълбо..

# 35
Благодаря ви момичета   bouquet

# 36
Хой, хой от мен!
Започвам директно с коментари и въпроси, после ще показвам (т.е. накрая на поста):

FRESA се е проявила с много нежни тортички Simple Smile Чакам с нетърпение повод за някое момиченце, защото ми се прави розова торта! Запаметявам и ще ползвам идеи!
Тортата на ДОМИНИКАНКАТА също влиза в горната категория - страхотни чепички и много нежна!
Кукита, това с налепените портокали отгоре ми допада много и ми изглежда доста вкусно... И ЧРД със закъснение!
Мина, на мен няма да ми омръзнат твоите торти! Никога!
Патрияни ме зашеметява с производителността си, наистина  Laughing Аз цъцкам едно малко тортЕ по 100 часа, не знам как човек прави толкова торти!
Марвина, уау! Мечтая да имам достатъчно време, за да работя по толкова много детайли, засега - мисия невъзможна! Харесват ми нещата ти, много!
blueeye, ще се задавя, като ти гледам чийзкейка - направо ми иде да изям монитора!!! Но това ми е любимият сладкиш, така че... Wink
Мечопух, тортата ти е много идейна и весела! Котетата са ми слабост, а това си излъчва палаво-котешко настроение Simple Smile

Сега моята торта  - не мога да не се похваля, че този път кремът ми не се разтече!!!  Mr. Green Ганаш с млечен шоколад, който групата одобри горещо!

Тортата беше за рождения ден на мъж ми, който е голям фен на мъфините, а освен това току-що се бях обзавела с едни такива резци от patchwork cutters и трябваше да ги вкарам в употреба.

Реших да покрия и подложката, но тя ме изкара от равновесие, защото беше с възможно най-ситно-вълнообразния ръб и направо полудях, докато изрязвах. Така че, ще помоля - не ме яжте за нея, знам, че стана грозновата и още страдам, но поне я покрих  Laughing

Та, ето я въпросната тортичка, мъничка, но правена с любов, семпла откъм декорации, но пък само с 1 белег от нокти по нея  Wink

# 37
  • ГОре на черешата...
Бе чудя се аз де сте се изпокрили и що никакви ви няма, пък то - нова тема. Че и 3 страници пълни с красоти.
Сега половината ще издпозабравя...Мина - не мога да реша коя торта ми харесва най-много - всичките ми харесват, жестоки са Peace!!!
Патри, голяма производителност при теб Hug...
Виолетке - твоята Изабела на един ден с моя Калоян, така ли? Сладка торта Grinning!
Валерия, не мога да си кривя душата и да се оплача - много си ми е добро детето, виж малкото...оооохххххх ooooh!....голям тормоз го тормози, пък той кротушко, не смее даже да го отблъсне, камо ли да го ступа. Аз ако бях досега да съм го смляла Twisted Evil...както и да е...

Имаше и още, ама после, че сега точно това малкото ми се катери по главата, че го няма батко му него да тормози...

Благодаря на всички за коментарите за тортата ми - радвам се, че ви е харесала Heart Eyes. Ааа, Вал, ми де да знам де отиват  Laughing- да му честитят РД-то сигурно...

# 38
Момичета  благодаря ви за пожеланията  Hug Снимката на тортата е увеличена така ,че  може да критикувате на воля.  Е изби ми боята на една от розите , явно не съм  разбъркала добре. Боичките са ми геловите на Уилтън.

Тортата я видях от тук: част 2 , 3  и 4 http://vbox7.com/search/?completed=1&vbox_q=%D1%86%D0%B5%D0% … D0%BD%D0%BD%D0%B0

Само дето ножовете са ми калпави та портокаловите резени ми станаха доста дебелички . а и разрязах блата на 2 (оцветих сместа в оранж за да е в тон )  и сложих от любимите на нашето семейство еклери между блатовете.
От дебелите резени се измени визията на тортата , но ще има поправителен. Блатовете са сиропирани със сиропа в който варих портокаловите резенки , но след като ги извадих добавих още захар  и оставих да се сгъсти. Розите  са от сметана.
 И като е тръгнало искам да ви предложа още няколко клипчета . Дано да са от полза на някого
http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D1%88%D0%BE%D0% … D0%B6%D0%B0%D0%BA

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 19:56 от kukita83

# 39
Мариетке, така излиза  Mr. Green Да ти е жив и здрав!

Тръгнах да видя дали има въпроси, за да отговарям и гледам няма ми снимките  Shocked
Дими и на мен ми стоят много гадни тия "ленти", но не прецених добре, че спрямо малкият диаметър ще бъдат прекалено широки. Надписът ... 10 мин преди духането на свещите с дебела четка, толкова си може моя милост  Laughing
Вал пък това са съвсем нови блатове, лично ги турнах във фурната, но тоя пък не се разбрахме добре с нея ... Лошото е, че и Емма е дала поръчка за цветни блатове  ooooh!  Хахаха, "добре дошла" щели да ми викат  Joy  Много бързо ще разберат, че са сбъркали адреса и ще се радват като ме няма  Twisted Evil
първото Блу, може и да мога повече, ама очевидно не щЪ пък да се издавам  Mr. Green

Уффф, отивам да видя защо по дяволите са ми изчезнали снимките ....  #2gunfire

# 40
Днес с гъза на горе съм станала, личи ли ми много?  Mr. Green
Ха, станахме две!
Опа!Три сме!
Cambozzola - Много ти е сладкишна тортичката, но се чудя какво и липсва. Като ми дойде просветлението, ще ти кажа. За сега ще мисля.  newsm78
Но кажете да и слагам ли зелени листа или да си остане така.
Не се чуди, а бегом за шприца. Срамота е да я оставиш така. Стои недовършена. И ги размести и намести малко тия цветлета. Така си ги намятала където ти падне, все едно си нямала търпение да снимаш и покажеш. Я, вложи малко творчество в подредбата. Иначе е добре!
metchopooh - много готин котак. Къде скри другата половинка от кълбото, а?  Или това е нов модел полукълбо прежда.
blueeye - и имаш наглостта да напишеш че това е от миналата седмица??? Е, сега ти отиде тоалетната по дяволите! Ще ти мирише на развалени яйца от стените, заклевам се!
За тия дето не знаят да кажа че от миналия понеделник, моя мъж се подвизава в Блюто и се прави на майстор. Или поне така разправят те двамата. Трябва да звънна на мъжа на Мики да го видя той дали пък не е командировка и да си мисли че жена му е сама....  Та,... моя мъж не се е хвалил да е ял чийзкейк. А и вкъщи нищо не е носил..... хм..... отивам да купя яйца!!!
Айде, изчезвам докато не съм измела още някой....

# 41
# 42
Мисли, че и аз се тормозя, Ванче! Нещо в средата, може би?

# 43
  • София
metchopooh - много готин котак. Къде скри другата половинка от кълбото, а?  Или това е нов модел полукълбо прежда.
ХАХАХ много готино  Joy, понеже бях решила да е еклерова, че да пробвам крема Брюле и реших, че кръгла няма как да стане, си викам полукълбо ще е, другата му половина е в паралелната реалност под стъклената чиния  Wink
Ето и едно парченце

# 44
  • у дома
blueeye - и имаш наглостта да напишеш че това е от миналата седмица??? Е, сега ти отиде тоалетната по дяволите! Ще ти мирише на развалени яйца от стените, заклевам се!
За тия дето не знаят да кажа че от миналия понеделник, моя мъж се подвизава в Блюто и се прави на майстор. Или поне така разправят те двамата. Трябва да звънна на мъжа на Мики да го видя той дали пък не е командировка и да си мисли че жена му е сама....  Та,... моя мъж не се е хвалил да е ял чийзкейк. А и вкъщи нищо не е носил..... хм..... отивам да купя яйца!!!
Айде, изчезвам докато не съм измела още някой....

може да замериш мъжО ти с яйцата, не мен, моля, моля  Mr. Green Mr. Green а нищУ не ти е носил, щоту едва за мен стигна двойната доза  hahaha Blush а пък тоалетната е на батето  Joy hahaha

metchopooh
, чудна, чуууудна! а парчето  Crazy Crazy
Cambozzola, семпла, семпла, колко да е семпла?! страхотна е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт