Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 119

• 107 754
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря на всички коментирали кимоното Hug
Tatitt май ще се повторя, но това е любимата ми твоя торта, момиченцето е изключително, прическата върховна. Много ми харесват жабите и водното конче  Grinning
sisi7510 страхотна торта, диванчето е много елегантно, огледалото е страшно интересно, и аз питам от какво е направено. Дребосъчката ти много добре си я направила и тоалетите и са едно към едно с истинските
mari_eta да сте живи и здрави със сестра ти. Тортата изглежда мнооого вкусно, а разрезчето е просто без думи.
Genoveff хубави торти
Amaretka ако имаш нужда от насоки за кимоното пиши  Simple Smile, хубави меденки
galmir готина тортичка, но ако изтъниш по края листенцата на розите ще е по- ефирно
stasi76 тази крем торта е направо страхотна, тарталетките са много апетитни и сладките са готини
Ванче готин е телефона, но наистина разпечатките на Илчовски са много бледи, особено на фона на тези на Змееборец. Просто няма място за сравнение.
МаринаД да ти е жива и здрава снахата. Много е готин дракона, прекрасна форма и цветове.Камънаците са страхотни, но наистина преливката от земята към водата ме впечатли най- много.
Мама на Боян Да ти е жив и здрав Боян, едно голямо Браво за тортата. Много добре си се справила, съжалявам само, че снимките са много малки
ditsan Страхотен Кермит! Благодаря за постъпковите снимки. Обаче Карибските пирати страшно ми хареса, определено попада сред любимите ми твои торти.
maria_m много пъстра и цветна торта. Ако измажеш по -добре отстрани, при покриване ще ти стане хубаво равна тортата
Лени К хубава торта, борда е много интересен, но ако беше намазала по- плътно със сметаната преди шоколада, щеше да е по- красиво, малко прозира блата
irini4 много ми харесва Кити, чудесен дизайн, кексчето е страхотно
Тортичка няма сега, ще я видите в предизвикателството  Mr. Green

# 586
  • София
Стаси-радвам се,че ти харесва торатта ми.Много хубави и перцизни меденки отново.
Мама на Боян-браво чудесно си се справила с тортата.
Марина Д-тортата с дракона отново е невероятна и като изпълнение и като идея.Само,че като се кликне върху снимката не се уголемява.Дай някакъв линк с повече снимки-така почти нищо не се вижда.
Марина М-браво чудесно си се справила с тортата и цветово е весела.
Дитсан-и девте ти торти са перфектни.Кърмит е жесток,а пиратската е чудесна от всякъде-поздравления.
Ирини4-много хубави торти и прецизно изработени.

Вал-ето линк на разрез на смърфската ми торта да видиш как е покрита с Пикко под 2мл-даже и аз се учудвам на себе си. Shocked
http://kazama.snimka.bg/cooking/torti-2.573301.26344399

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 12:16 от stefina

# 587
  • ГОре на черешата...
Иринич, много сладко Кити, браво  bouquet! Кексчетната също са прекрасни...

Аз пак имам повод  Blush...вече 12 години сме заедно, черпя:

# 588
Дитсан,страхотна пиратска торта ,много интересно направена ,а жабока е голям сладур Hug Hug Hug
Лени к,за да изолираш цветята от смтаната можеш да си направиш мънички плочки от шоколад и върху тях да сложиш китките ,правила съм така и става супер не се размеква фондана.Иначе тортата се е получила добре .С какво си шприцовала течен шоколад или някакъв шоколадов крем стои много добре релефа.
Иринич ,страхотна торта с Кити ,интересно аранжиране и на мен ми допада много плочката с надписа супер.
Мариета ,да сте живи и здрави още няколко пъти по 12 да сте заедно и да се радвате на внуци и пра внуци  bouquet
Аз ще пусна една торта ,която не е нищо особенно но клиентите искаха сметанова торта с пеперуди.
.След като е измазана тортата със сметана я загладих с загрята и леко разредена с водичка кристалина.Целта и да се избегне допира на сметана с фондана.

# 589
Здравейте! Пак сте напреднали в темата толкова бързо.... човек не торти трябва да прави, а вас да чете  Laughing
Видях толкова красотии! Браво на вас!
galmir, тортата ти е много сладка!
stasi76, какви курабийки само! А торта... този разрез! Браво!
Ван444ето, като винаги си на върха! Наистина черен цвят се получи добре. И доколко мога да видя и сребърно също. А Биричка?! Абе, аз бира не пия въобще... та гледайки на това неЩу чак се замислям  newsm78
Марина, уби ми с този дракон! Каква красота само!
ani_d, козинката става много лесно с едни миниатюрни ножици. След като направиш меченчето започваш да го цъкаш с тях и става едно такова красиво рошаво животинче Simple Smile
мама на Боян, да ти е жив и здрав рожденика! Тортата ти е просту супер яка, учитвайки, че това е първи опит. Какво ли ни чака още, а?!
 Wink
Genoveff, браво, много са хубави!
Мариета, чудна торта стана, то само по снимкта личи колко беше вкусна!  Heart Eyes
12 години казваш... ЧЕСТИТО!  това много добър повод да ни почерпиш  Mr. Green пожелавам ви още-по страстна и здрава любов! Десертчето ти е враг на моята диета... отивам да правя нещо такова....
maria_m, много хубаво стана и красиво съчетание на цветовете!
ditsan, уникални тори си направила!  newsm10
sisi7510, да ти е жива и здрава госпожица - тортата е супер стилна и красива!
Tatitt , писах ти във фликъра, писах ти и във фейсбук  и тук ще пиша - влюбих се в твоята къдравелка! Много е сладка!!!
irini4 , ай! Колко е сладка торта с Кити!  newsm51
Албена, Много нежна торта!  Peace
момичета, напълно възможно, че изпуснах някой...  Hug
ще ви покажа две последни торти и благодаря за добри отзиви за торта с меченцето! Стана ми любимо от всички правенди детски торти!

# 590
  • ГОре на черешата...
Албенка, Юлианка, благодаря  bouquet! Страхотни са и двете торти, клоунската особено ми хареса - пъстра, весела, толкова детска Peace...

# 591
Момичета, здравейте,
Реших и аз да се пробвам си правя сама торти и започвах, но ми лисват инструменти и др. такива за направата на цветя и фигурки. Та въпроса ми е към Варненки- има ли специализиран магазин във Варна от където мога да отида да си купя, или само онлайн за ги поръчам?

# 592
Момичета, искам да споделя с вас една хитринка, която научих скоро, изпробвах и останах очарована. . Може би я знаете, но за тези, които не знаят искам да я споделя. Става въпрос за начина на накисване във вода на желатин.Пакетчето не се изсипва наведнъж в хладката вода, а се ръси с два пръста, както се сипва щипка сол. Така не става на буци, както винаги съм се ядосвала. Дано съм била полезна на някой. Simple Smile

Искам да отправя и един призив...но с уговорката, че е съвсем добронамерен и не бих искала да ми се обидите..
Моля ви, когато надписвате тортите, слагайте запетайки преди името/обръщението/: Praynig ЧРД, мамо! или Иване, ЧРД! А когато има и друг текст, обръщението се загражда с две запетайки: ЧРД, Иване, бъди щастлив!
Правописът е неизменна част от естетиката на едно произведение на изкуството, каквито са вашите бутикови торти!
Отдавна се канех, но чак сега събрах смелост... Embarassed

# 593
  • Банкя
enister , Подкрепям те за правописа.Хубаво е докато готвим и да учим.Аз пък съм забелязала , че отрицанието се пише слято -"не знам ", "не мога". Има възможност да си проверите правописа преди публикация.

Ние пък сме вече 15 години заедно.Пък се казва и Валентин.Така ,че ще пробвам да направя едно сърце

И аз да ви почерпя.И желая на всички много радост и творчески успехи...

# 594
  • ГОре на черешата...
Тарльо, честита годишнина и на вас  bouquet! Още дълги години  в щастие и хармония да минават дните ви!

# 595
Тarlio, да сте живи и здрави и все така да се обичате! Heart Eyes

За правописа...не искам да чета морал за постовете, всеки си преценява/две-три секунди отнема да се натисне проверка правопис, ама../, има много популярни грешки, добре си забелязала НЕ знам и НЕ мога... но на тортите като видя обръщение без запетайка...много се натъжавам... Cry

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 18:21 от enister

# 596
enister  Joy  Joy съжалявам , но направо умрях от смях ....в този ред на мисли тогава на julianka е направила бебешка торта за Чарли Чаплин  Mr. Green

julianka прекрасна е бебешката , но обувките са на обратно  Mr. Green

# 597

Raya_рая, нИд'ей сА смя! За рев си ее, за рев. Naughty Трябва да сме грамотни.smile3529

# 598
  • София
Аз като пиша нали все бързам и правя много грешки,после все редактирам. Embarassed
Обаче на последната ми торта надписа беше следният:
ЧРД    и под него
ЕМО

нещо не ми се връзва да слагам запетайки-извинявам се за неграмотността ми.

# 599
raya_рая, не са наобратно, мила Simple Smile просто може би избрах снимката с неподходящ ракурс и затова така изглеждат. Да не мислиш, че съм кривогледа, а?!  Laughing
Тarlio, честито и от мен!  txtloves

Общи условия

Активация на акаунт