Намаления 2012 (4)

• 103 577
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, виждали ли сте някъде намалени хубави маратонки?  newsm78

# 511
  • София
Момичета, виждали ли сте някъде намалени хубави маратонки?  newsm78
Днес като се прибирахме от Панчарево, видях, че в аутлета на Адидас на околовръстното има 70% намаление, но не съм спирала (кръстовището на Бъкстон и околовръстното)

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 15:20 от Cesari/ Olia

# 512
  • София, България
Момичета, само да ви кажа, че в Хита в Младост (до касите) са изкарали едни големи щандове с ватирани дрехи - анцузи и блузи. Има много хубави детски блузки (6-10 г) за по 9,99. Има и за възрастни. На етикета на детските блузки пише Спридер -19,99 евро. Сега ще ходя да ги разгледам по подробно, че домашния ми гардероб много е закъсал а и блузките за градината все имаме проблеми.

# 513
  • София
Днес като се прибирахме от Панчарево, видях, че в аутлета на Адидас на околовръстното има 70% намаление, но не съм спирала (кръстовището на Павлово и околовръстното)

Аутлетът се намира на кръстовището на околовръстното и бул.Бъкстон.Кръстовището за Павлово е друго.
Няма да е пресилено,ако кажа ,че през по-голямата част от годината стои този надпис за намаление до -70%.

# 514
  • София
Днес като се прибирахме от Панчарево, видях, че в аутлета на Адидас на околовръстното има 70% намаление, но не съм спирала (кръстовището на Павлово и околовръстното)

Аутлетът се намира на кръстовището на околовръстното и бул.Бъкстон.Кръстовището за Павлово е друго.
Няма да е пресилено,ако кажа ,че през по-голямата част от годината стои този надпис за намаление до -70%.

Сега минах оттам, изобщо не си струва разкарването, има 2-3 модела детски маратонки от преди 18 колекции, които не заслужават да ги описвам  ooooh!    В съседния магазин на Умбро положението е още по-зле... бебешки джапанки намалени на 51лв  #Shocked  Не се разкарвайте, изобщо !

# 515
  • There I was on a July morning
Сега минах оттам, изобщо не си струва разкарването, има 2-3 модела детски маратонки от преди 18 колекции, които не заслужават да ги описвам  ooooh!    В съседния магазин на Умбро положението е още по-зле... бебешки джапанки намалени на 51лв  #Shocked  Не се разкарвайте, изобщо !

Да, в тези магазини винаги са такива намаленията - няколко стари модела, и другите намалени с по 10 лева  Confused

# 516
# 517
  • София
и аз се оглеждам за маратонки (детски)

# 518
Аз купих много сладки кецове на малката за 17,90 лв. от H&M. Идеални за пролетта.

Друго, за което се сещам е Аутлет центъра на Цариградско зад Метро, има много спортни магазини и добър избор на детски обувки, маратонки, кецове.

# 519
  • София
В магазини Скандал има намалени спортни обувки на Лакост,ние сме им фенове,има и детски и за възрастни Peace

# 520
И аз търся от доста време маратонки за детето и понеже тук всичко свястно е на космически цени, реших да поръчам от интернет от спортса. Обаче все още оглеждам какви да са, понеже все пак друго си е да ги пробваш първо.

# 521
  • София
И аз търся от доста време маратонки за детето и понеже тук всичко свястно е на космически цени, реших да поръчам от интернет от спортса. Обаче все още оглеждам какви да са, понеже все пак друго си е да ги пробваш първо.
Питай в темата, момичетата винаги ще ти помогнат Peace
В аутлета на Цариградско са на цени 1/3 по скъпи от Спортс Директ Peace

# 522
В темата съм   bouquet и момичетата помагат кой с каквото може ама или са ми скъпи или нямат номер харесаните маратонки  ooooh!
Вчера харесах едни в русенски магазин за детски обувки и не бяха лоши. Обаче цената им в магазина е 25лв, а приемрно едни които аз харесах оригинални Пума ми излизаха на 30лв. Разликата е, че едните мога да пробвам на детето, а другите не.

# 523
  • Русе
Вчера харесах едни в русенски магазин за детски обувки и не бяха лоши.
   Може ли да кажеш в кой магазин.  Praynig

# 524
На ъгъла на Борисова и Мария Луиза посока 1во районно. Между магазин ПИФ и месарския. Няколко пъти съм пазарувала от там за малкия и съм доволна. Снощи му взех и едни гуменки.

Общи условия

Активация на акаунт