Намаления 2012 (4)

• 102 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Да споделя че в аутлета на К&К на Цар Самуил са заредили пролетно/летни моделчета и са около 40лв.
Аз взех на сина сандали за 38,50лв и джапанки и за двете деца за по 10,50лв...има и пантофи за по 12лв. Peace

Къде на самуил се намира?

# 631
Да споделя че в аутлета на К&К на Цар Самуил са заредили пролетно/летни моделчета и са около 40лв.
Аз взех на сина сандали за 38,50лв и джапанки и за двете деца за по 10,50лв...има и пантофи за по 12лв. Peace

ул. Цар Самуил 72, като тръгнеш по Пиротска(от пазара към халите), се пада втората пряка в дясно. Peace

# 632
Здравейте, момичета и аз се интересувам от аутлета на к и к, но очаквах малко по-ниски цени, за около 40 лв. има доста добри сандали навсякъде.Има ли и по-ниски цени там или не, дали си струва да се ходи въобще?

# 633
Здравейте, момичета и аз се интересувам от аутлета на к и к, но очаквах малко по-ниски цени, за около 40 лв. има доста добри сандали навсякъде.Има ли и по-ниски цени там или не, дали си струва да се ходи въобще?

За КиК 40лв си е съвсем прилична цена  Mr. Green Те обикновено слагат цени 50-60лв. Аз за това отдавна не купувам техните детски обувки. За малко отгоре ще взема много по-хубави. И попринцип, не виждам за какво слагат такива високи цени. Нито са особено красиви моделите, нито са толкова високо качество.

# 634

За КиК 40лв си е съвсем прилична цена  Mr. Green Те обикновено слагат цени 50-60лв. Аз за това отдавна не купувам техните детски обувки. За малко отгоре ще взема много по-хубави. И попринцип, не виждам за какво слагат такива високи цени. Нито са особено красиви моделите, нито са толкова високо качество.

А аз за малко по-малко си пазарувам от чужбина директно  Mr. Green
Ако КиК продаваха на по-ниски цени никой даже нямаше да ги знае, в България не е важно да е качествено, а да се хвалиш със скъпо  Peace

# 635

А аз за малко по-малко си пазарувам от чужбина директно  Mr. Green
Ако КиК продаваха на по-ниски цени никой даже нямаше да ги знае, в България не е важно да е качествено, а да се хвалиш със скъпо  Peace
Здравей ако не е тайна от кой сайт пазаруваш?Благодаря предварително!

# 636

ул. Цар Самуил 72, като тръгнеш по Пиротска(от пазара към халите), се пада втората пряка в дясно. Peace

Da, Самуил знам коя е, интересуваше ме в коя част, че е доста дълга.

Благодаря  Peace

# 637
  • София

Da, Самуил знам коя е, интересуваше ме в коя част, че е доста дълга.

Благодаря  Peace

Между Тодор Александров и Пиротска.
Иначе outlet на К§К има и в Outleta до Метро в Младост.

# 638
gusta, veselina_s_p абсолютно съм съгласна с вас. И аз пазарувам предимно от Англия, включително  обувки за децата...по скоро маратонки де. Но различните модели и марки ми се случи два пъти да има разминаване в номерата(см на стелката)...за това предпочетох сандалите да ги пробваме преди да ги купя...нали крачетата са открити...не ми се иска да са като Чарли Чаплин  Laughing. Според мен 40лв за кожена обувка е горе/долу допустимо...като имам в предвид че на тази цена са сандалите на чипо. Rolling Eyes

# 639
От спортсдирект пазарувам предимно маратонки - има си доста от естествена кожа на много прилични цени  Peace

Има си го проблема с това, че може да не нацелиш номера(поне на мен ми се случи, но вече знам коя марка е умалена). За малката и без това пазарувам следващия номер, че сега нейните сега са й точни и не сме имали разминаване.

Днес получих от Теско ето тези, разкошни са, вече имат доставка до България за 10 лири, идва за 5 дни директно до вратата (тук се разнасят със спиди):
http://www.clothingattesco.com/shoes+boots/jigs-girls-floral-pri … oe/invt/az212136/

и това:
http://www.clothingattesco.com/shoes+boots/minnie-mouse-sandals/invt/ao210265/

# 640
В Аутлета на Адидас на Ботевградско има намаление,вчера си взех маратонки за 39лв ,имаше и модели от 29лв.

# 641
аз миналата седмица минах до аутлета на КиК , там зад Метро; наистина е много заредено с пролетно -летни обувчици, около 39 лв, но това което ми направи впечатление е , че на кутиите пишеше второ качество, на всички кутии и модели; понеже бях тръгнала до адидас-а не се спрях да питам какво значи това и имат ли нещо лошо по тях, но иначе като модели много ми допаднаха

# 642
  • София
Ние преди 2 седмици също мерихме обувки за дъщеря ми в аутлета на КиК до Метро. Моделът много ни хареса,но лепенката с велкрото беше дълга, стоеше много грозно. Продавачката каза, ако искаме друг чифт да пробваме и каза, че това било производствен дефект и при тях обувките са с такива подобни различни дефекти. За това предполагам пише и второ качество на кутиите.  Rolling Eyes

# 643
В Аутлета на Адидас на Ботевградско има намаление,вчера си взех маратонки за 39лв ,имаше и модели от 29лв.

Къде точно се намира този аутлет.

Ние преди 2 седмици също мерихме обувки за дъщеря ми в аутлета на КиК до Метро. Моделът много ни хареса,но лепенката с велкрото беше дълга, стоеше много грозно. Продавачката каза, ако искаме друг чифт да пробваме и каза, че това било производствен дефект и при тях обувките са с такива подобни различни дефекти. За това предполагам пише и второ качество на кутиите.  Rolling Eyes
На нашата кутия не пише второ качество. Момичето ми каза че това моделче е от миналогодишната колекция.
gusta разминаване имах в маратонки Fila миналата година. Взех два чифта от тази марка, но различен цвят и модел UK8и9...но 9-та беше уголемена с половин номер, въпреки че гледах номерацията и в сайта им. Така че изненада винаги може да има.
Хубави са обувките и сандалите със здраве да си ги носите, но аз предпочитам за децата да купувам поне с кожена стелка. Peace
Къде точно се намира този аутлет.

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 07:32 от ˘Galeto˘

# 644
Ние пък взехме буики за прохождане от там (София Аутлет) на КиК. Надявам се да не са 2- ро качество...аз носени си имам...Съвсем нормални са си, само дето отгоре са широки на беб и като стъпва се образува празно, а като номер са си точни. Уф, как ме "размислихте" сега... Rolling Eyes
Дано си права, Ивон  Hug

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 16:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт