Намаления 2012 (4)

• 102 357
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София-Лагера
Благодаря!   bouquet

Ще се ходи до там, явно.  Wink
А ако някой мерне намален 17" лаптоп, да свирка!  Simple Smile
Mъжът ми се при прибра с такъв за 520 лв.  bouquet

# 616
  • Бургас
Благодаря!   bouquet

Ще се ходи до там, явно.  Wink
А ако някой мерне намален 17" лаптоп, да свирка!  Simple Smile
Mъжът ми се при прибра с такъв за 520 лв.  bouquet

Деси, кой е моделът?

Аз малко се съмнявам да има намален такъв, какъвто искам и ми е нужен, но пък знае ли човек...

# 617
  • София-Лагера
Лаптоп Fujitsu,но повече не знам,че го дадохме да му инсталират разни неща. Peace

# 618
  • Бургас
Благодаря!   bouquet

Аз изпратих разузнаване сутринта.  Peace Но, такъв лаптоп, какъвто искам, не е имало от нито една от предпочитаните от мен марки. Нито намален, нито ненамален. Жалко.
Хората купували телевизори!  Laughing

# 619
  • София
...
Инка от кой фокс са банските и имаше ли за 11-12 години?
В МОЛ-а до х-л Хемус.Дъщеря ми е на 5г. почти и гледах за такъв размер.Струва ми се,че по-големи размери имаше цели бански,но да не те подведа.

# 620
  • София
Инка мерси   bouquet, ще се разходя хем ми е наблизо.
Ако някой е виждал в момента прилични бански от две части на прилични цени за 11-12 години да сподели.  Peace

А за техномаркета - от брошурата в сайта аз се бях спряла на една микровълнова (за вилата, на електролукс с грил), намалена 50% на 75лв. Вчера на Вл. Вазов бяха свършили, Сутринта отидохме на Цариградско до Метро и никъде я намаше изложена. След около 30 мин. лутане открих един клиент, който си носеше брошурата от вчера и по номера на модела открих въпросните фурни. Много хитро не бяха изложили точно този модел  Crossing Arms, а и брошурите бяха свършили. Абе почти се бях отказала, но много съм доволна  Mr. Green, дори показах на още двама чичковци  Crazy, къде "крият" кашоните с намалените фурни  hahaha.
А за лаптопите разгледайте в сайта - намаленията са отразени и може да се поръчва онлайн срещу 10 лв. и от намалените стоки. Все някъде из страната може да има това което търсите и ще ви го доставят.

# 621
  • Beyond the Frontiers
И аз се разходих - бях избрала 4 неща - фотоапарат, хлебопекарна, 2 кухненски робота - нищо не открих...Пробвала съм по интернет да поръчвам - от 10 вида фотоапарати публикувани на сайта им нямаха нито един наличен.

# 622
  • Русе
  Таблети има ли в намаленията

# 623
  • Най-зеленият остров
За Техномаркета вчера сме чакали три часа на опашката на касата. Не беше ми се случвало от многооооооо години. Иначе много доволен - купихме ютия Тефал и пасатор, все неща които отлагам доста време. Чудехме се за една скара и докато се наканим свършиха съответно. Днес моя мъж рано, рано отиде с надеждата да са заредили, но се върна без да е купил нищо и коментира, че почти няма ново зареждане от вчера.
Много Ви благодаря за инфото   bouquet

# 624
Ние тая сутрин мислихме да минем през Техномаркета ама отпред нарооооооодддд. И отидохме в мола, където също има такъв магазин, но нямаше абсолютно нищо и си излязохме с празни ръце. хубава идея беше, но за малко..дано скоро пак има нещо такова Simple Smile

# 625
С нормално работно време ли са моловете?

# 626
Ние тая сутрин мислихме да минем през Техномаркета ама отпред нарооооооодддд. И отидохме в мола, където също има такъв магазин, но нямаше абсолютно нищо и си излязохме с празни ръце. хубава идея беше, но за малко..дано скоро пак има нещо такова Simple Smile
Спестихме си опашката и поръчахме по интернет  Laughing

# 627
Спестихме си опашката и поръчахме по интернет  Laughing
Ние също! Mr. Green
Телевизорът, който си харесахме, не беше наличен в никой от магазините, където отидохме.
В интернет  можеше да се пусне запитване. Пуснах и в неделя  получих отговор, че е наличен и мога да го поръчам на намалената до събота цена.

# 628
Знам, че наскоро мина едно, но случайно някой да знае дали скоро предстои намаление в някой от Комседите, нещо пак рожден ден или друга промоция?

# 629
Да споделя че в аутлета на К&К на Цар Самуил са заредили пролетно/летни моделчета и са около 40лв.
Аз взех на сина сандали за 38,50лв и джапанки и за двете деца за по 10,50лв...има и пантофи за по 12лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт