Намаления 2012 (4)

• 102 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
По принцип е за днес и утре, но всъщност е до изчерпване на количествата. Днес в 10 бяхме там и уж отварят тогава, но вече беше отворено и голяма част от нещата бяха свършили. Но все пак се върнах с нова ютия и прахосмукачка Laughing

# 601
  • София, България
ММ сега отиде, значи да не чакам нищо, а? Харесахме една пералня на Аристон и един сешор. Той вика, че тва е само рекламен трик - намалени работи на 50% и като идеш там, сори, свършили. Вие като сте отишли в 10 - и от 8.30 да е било отворено как пък разпродадохте всичко за 1 час - те хората само през касите не могат да минат за толкова време  ooooh!

# 602
  • София
Видях,че FOX сте го коментирали,но имаше и изгодни неща.Аз понеже съм на лятна вълна вчера видях бански за момиче 9.99лв от 2 части и то мн. хубави,шапки-дънкова,с две лица 5.99лв
Инка от кой фокс са банските и имаше ли за 11-12 години?

# 603
  • Пловдив
И в Пловдив беше страшно в Техномаркета. Отидох с майка в 9.30 ч. Едва се докопа до един ТВ - лед и слим 22 инча на Самсунг за кухнята. Беше намален на 47 %. и беше 349 лв. Имаше доста неща намалени с висок процент, така че промоцията не е само рекламен трик.

# 604
Лаптопи случайно да сте видели намалени?

# 605

Има с по 50% в брошурата http://www.technomarket.bg/Treska_Za_tehnika.pdf. Най-добре да видиш на място какво ще е останало.

# 606
  • Бургас

Има с по 50% в брошурата http://www.technomarket.bg/Treska_Za_tehnika.pdf. Най-добре да видиш на място какво ще е останало.

Аз не мога да отворя нито сайта им, нито брошурата.
Интересувам се дали има лаптопи, намалени, с екран около 17"?

# 607

Аз не мога да отворя нито сайта им, нито брошурата.
Интересувам се дали има лаптопи, намалени, с екран около 17"?

17 в брошурата няма. Има по 15 HP,Acer и Toshiba. Но изрично си пише, че това е малка част от промоционалните продукти. Затова съвета ми е да се посетят. Както и в различните магазини ще има различна наличност....

# 608
  • Бургас
Благодаря!   bouquet

Ще се ходи до там, явно.  Wink
А ако някой мерне намален 17" лаптоп, да свирка!  Simple Smile

# 609
  • Beyond the Frontiers
А само днес ли е това намаление или и утре?

# 610
И утре, но надали ще е останало нещо.

# 611

Екстра!
Хиляди благодарности!

Отивам аз в Хипото и от там ме информират - "Трябва ти талон за да ти направим отстъпката. Погледни си мейла ако имаш, давай го".
Поглеждам аз мейла, няма нищо. Бреее ко ше прайм...
Дай в сърча и... ето го талона Wink

Хиляди благодарности bejbi! Simple Smile)

# 612
  • София
В Техномаркет беше лудница наистина, аз ходих в този в Сити центъра. Имам чувството, че половин София има нови телевизори, включително и аз. Бях към 14ч. и наистина се бяха поизчерпали нещата.

# 613
  • София
Преди около час минахме през Техномаркет на Владимир Вазов. Доста опразнено, но служителите коментираха, че утре ще бъдат намалени други стоки, тъй като тези са изчерпани. 

# 614
И в Технополис има 7% намаление на всичко в магазина до 15 април включително.

Общи условия

Активация на акаунт