Намаления 2012 (4)

• 102 635
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • I want it all and I want it now.
arline,къде има магазин на ЕТЕРЕ в софия?
София – площад Славейков и ул. „Солунска”
София – Скай Сити Център, бул. „Коста Лулчев” 52
http://etere.bg/index_bg.html

# 316
Някой да е чувал за 20% намаление за утре в Хиполенд?

# 317
  • София
Аз имам на пощата си ваучер за 20% за 14 и 15-ти февруари
не знам дали важи за всички клиенти
http://hippoland.net/vaucer14fev.html

# 318
  • с/у ОколоМръсТното
А от къде могат да се купят детски зимни хокейни кънки размер 31-35 номер? В Спорт Депо има само големи, а в Джъмбо изобщо няма.

1. Провери в SLS.
2. Можеш да си закупиш 2-ра употреба от пазара на стадион Юнак.

# 319
В сайта на Манго outlet има 20% допълнително намаление-кода за птстъпката е 5LOVE

# 320
  • софия
Някой да каже,намалението в мадъркеар за всичко ли е или на определени артикули само

# 321
Момичета, кога започват намаленията на пролетните колекции  Mr. Green
Аз вече накупих каквото исках от зимните и си харесах някои неща от новите колекции  Crazy

# 322
В  Mothercare намалението е на всичко-на някой артикули е на 50% на други е 70%.Има зимни якета за 31лв,панталони подплатени около 22; 3 блузи за 18; две блузи с поло за 11лв/честно казано досега такива цени не съм виждала в този магазин/

# 323
В  Mothercare в Мол Пловдив има намаление,ако не се лъжа от 20-70% на детски дрехи,но повечето неща са изчерпани.Аз взех на малката 2 клинчета за 11 лева. Simple Smile

# 324
  • Бургас
Някой възползва ли се вече от 20% намаление в Хиполенд с ваучера, показан по-горе?

# 325
Здравейте момичета ! Има ли още намаления по моловете и има ли нещо останало въобще?Благодаря ви

# 326
Аз имам на пощата си ваучер за 20% за 14 и 15-ти февруари
не знам дали важи за всички клиенти
http://hippoland.net/vaucer14fev.html

Супер, ще разпечатам.
Особено, ако има ранички? Има ли? Simple Smile
Толкова често ходя там и не съм обърнала внимание  Blush

# 327
Някой възползва ли се вече от 20% намаление в Хиполенд с ваучера, показан по-горе?

И аз получих такъв мейл. Довечера ще ходя да купувам подаръци и ще видя дали ще ми дадат намаление  Crazy

Здравейте момичета ! Има ли още намаления по моловете и има ли нещо останало въобще?Благодаря ви

Аз ходих уикенда до Сердика. Доста са намаляли вече нещата, но може да се намерят и интересни. Аз си накупих някои последни неща.

# 328
Аз се възползвах от талона на Хиполенд на 200лв сметка спестих 40лв/малкия ми днес е рожденник/,благодаря много

# 329
  • София
Аз снощи се възползвах максимално от голямото намаление в Mothercare. Накупих дрешки за предстоящи рождени дни на децата на наши приятели. Повече от доволна съм. Иначе това е магазин покрай който минавам, без да погледждам дори, че цените са доста солени. Следващото намаление ще го дебна изкъсо, че да намаже и щерката нещо.

Общи условия

Активация на акаунт