Намаления 2012 (4)

• 102 329
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
В една от брошурите, които получих пишеше -30, 40, 50% на дрехи, бельо, обувки. Не съм ходила обаче да проверя.

аз ходих, но нищо не харесах. Детски дрехи намалени имаше само до 6-9 мес. Иначе без намаление има и други.

# 661
  • софия
В Хиполенд/на бул.Сливница/ вчера купих Гормити за  4лв. бр./пишеше 55% намаление/

# 662
Някой да е мяркал намаления на бельо? Търся си сутиен, голям номер, ама съм стисната и чакам намаления...Ако споделите нещичко, ще съм благодарна  Wink

# 663
Za za имат намаления на сутиени-избора на големи номера беше голям...

# 664
Za za имат намаления на сутиени-избора на големи номера беше голям...

Хм, големи, големи, ама нямат чашка Е...Влязох в магазина на ВИтошка онзи ден и наистина ми се видя голям избора и като попитах за номер казаха, че нямат. В магазина им в Аутлета ми се сториха големи номерата, ама нещо съм скептична към качеството за тия цени... Rolling Eyes
Ще чакам Триумфите или тези в Скини, ама пусти кога ще намалят не знам. Те Триумф всеки магазин си е за себе си, та затова питах, някой ако е мяркал нейде намаление да сподели.

# 665
  • София
В Триумф в МОЛа на Стамболийски, вчера имаше надпис "Купуваш 2, взимаш 3" Но не видях да пише докога е.

# 666
Имаше тези дни намаление на Триумф във сайта на фешън дейс,но аз немога да купувам без проба.

# 667
Днес във Витошкия Триумф разбрах, че офертата е била през м. април, но...мислят да я удължат. Подаръкът обаче е по избор от определен щендер. Мацката беше много любезна да ми каже, че чакат зареждане на "подаръчните" сутиени, защото бяха само...3 бр. А се сещам, че тук към Скай Сити имаше доста голям щендер с такива, даже ми се скараха, като посегнах да ги видя, че видиш ли имало толкова бельо пък аз съм се хванала за тези  Close Въобще тук все ме гледат лошо, а на Витошка мацката беше много усмихната, пак ще отида там. Каза да изчакам тази седмица за зареждането, ако няма такова, значи окончателно е приключила офертата. Явно не знаят още къде какво им е останало като "подаръци".

# 668
Само похвал,но днес в мола на Цариградско  от Марк и Спенсър си взех зимно дълго до коленете яко е от 205лв намалено на 38лв.Беше само 1.Толкова съм щастлива,само дето ме бъзика мъжът ми,че било от Илиенци с пришит етикет  Laughing hahahaАмо то и на Илиенци няма по 38лв зимно яке и то дълго  Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 07:33 от `Деси`

# 669
  • София
Ха, не знаех, че са отворили Маркс и Спенсър в Мол София.

Деси, честито.  Wink

# 670
Ха, не знаех, че са отворили Маркс и Спенсър в Мол София.

Деси, честито.  Wink
еми не са ,на Царградско   hahaha

# 671
Някой да е мяркал намаления на бельо? Търся си сутиен, голям номер, ама съм стисната и чакам намаления...Ако споделите нещичко, ще съм благодарна  Wink
В New Yorker също имаше избор на големи номера

# 672
Аз нося чашка Д и в Ню Йоркър не ми стават сутиените  Embarassed така че зависи какво имате в предвид под голям номер

# 673
Аз нося чашка Д и в Ню Йоркър не ми стават сутиените  Embarassed така че зависи какво имате в предвид под голям номер
Ами D имах предвид Simple Smile Понеже и аз съм D

# 674
  • I want it all and I want it now.
В Бенетона има промоция на  детски тениски. Втората тениска я купуваш на по ниска цена. За момичета е по голям избора. Peace

Общи условия

Активация на акаунт