Намаления 2012 (4)

• 102 312
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • София
Мацки, имате ли идея кога ще започнат намаленията Simple Smile)))
Харесала съм си една ризка, ама не като за 30лв ... харесва ми ... да речем като за 15  Joy

# 677
  • София
Летните намаления ли? Не е ли рано? Може би юли... Аз миналата година чак септември попаднах на страхотни намаления и накупих доста дрешки за това лято.

Иначе от сега съм фиксирала няколко магазина, които да следя за намаления.

# 678
  • София
Търся жълти  Crazy дрешки за 5 годишно момче. Ще бъде слънце   Nature Sunny в ДГ.
Ако сте срещали някъде из магазините, сподолете, че нямам много време за обикаляне  ooooh!

# 679
Жълти дрешки има в две еднакви магазинчета в центъра на София - едното е на Алабин срещу служебния вход на Градски съд - ако тръгнеш от Витошка посока Македония - малки преди сладкарница Атене, а другото същото е на Солунска - някъде близо до зоомагазина е. На витрините и на двете има доста детски дрешки - ще ги познаеш.
Аз купувам оттам за моето момченце и се кефя, че не продават само синьо и сиво за момченца а всички цветове.

Да не спамя - в Мангото на Витошка има частично намаление, основно панталони и жилетки.

# 680
  • София
Търся жълти  Crazy дрешки за 5 годишно момче. Ще бъде слънце   Nature Sunny в ДГ.
Ако сте срещали някъде из магазините, сподолете, че нямам много време за обикаляне  ooooh!
На моя приятелка детенцето й беше слънце в градината.
Ушиха на малката една жълта тениска и отгоре майката заши от друг плат самото слънце. Много хубаво се получи. Слънцето си имаше очи, нос, уста...

# 681
Някой да е мяркал намаления на бельо? Търся си сутиен, голям номер, ама съм стисната и чакам намаления...Ако споделите нещичко, ще съм благодарна  Wink
В New Yorker също имаше избор на големи номера
Ами пак ще кажа, че големите номера в неспециализираните магазини за бельо са...смешна работа, като за моя бюст. Погледнато реално не съм с толкова огромни гърди, но...факт е, че не се побирам в масови сЮтЮени...за съжаление...доста парички бих спестила. Все пак благодаря за отзивите. В МиС имаше също доста симпатични, но ще чакам намаленията явно... Crossing Arms

# 682
  • I want it all and I want it now.
Жълта тениска има в Бенетона . Peace

# 683
Ню Йоркър, Некст и Х и М сутиените не ми стават и на мен, или ми седят смешно и неудобно- както казах чапка Д, не е чак толкова голяма или непопулярна в крайна сметка, но това е положението
Само някои Ми С са добре, но и цената им е доста соленка
Аз ги следя ежеседмично и ще пиша , но засега нямат намаление на бельото

# 684
# 685
# 686
Знае ли някой кога ще има намаление в Зара? Интересуват ме дънки и като се има пред вид, че лятото не се носят дънки, дали ще ги намалят според вас скоро?

# 687
Знае ли някой кога ще има намаление в Зара? Интересуват ме дънки и като се има пред вид, че лятото не се носят дънки, дали ще ги намалят според вас скоро?
Странно  Thinking цяло лято ходя с дънки  Mr. Green

# 688
  • София
Странно  Thinking цяло лято ходя с дънки  Mr. Green
Не ти ли е горещо? Те тънки, тънки, ама все пак са си дънки Rolling Eyes Аз също лятото почти не обувам такова нещо, освен в някоя хладна вечер.

# 689
  • София
сега си видях в пощата това
50% на найк в с мен за мен
http://www.smenzamen.com/index.php?cPath=2327_2462 не че има кой знае какво, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт