Къде в Бургас (30)

• 73 916
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Нашата сватба беше в хотел "Авеню" до Метро, 50 човека бяхме, имаше място за танци и куверта беше доста приемлив. Успех в подготовката!

# 631
  • Бургас
Момичета, много ще се радвам на помощ от ваша страна  newsm17 Може ли някоя от вас да ми препоръча скромен ресторант за 30-тина човека (за малка сватба) и добър фотограф (по възможност да не е кожодер Wink ) Благодаря предварително Hug
В Славейков р-нт ,,Чарли" сега май стана нещо друго, там гледам доста свадби се празнуват.
Балканска среща е ве4е.

# 632
Момичета някой да знае къде продават зайчета с клепнали уши? Обиколих Бургас и все няма! Има в нета за по 20лв. но искам да го видя и да си го харесам, а не да си го поръчам така.

# 633
   bouquet
Имате ли идея някъде в   Славейков този район
да работи в събота
 химическо чистене/обществена пералня
благодаря ви

# 634
Къде да си поръчам да ми изработят терариум по поръчка в Бургас? Евтино?

# 635
   bouquet
Имате ли идея някъде в   Славейков този район
да работи в събота
 химическо чистене/обществена пералня
благодаря ви

Виж в Кауфланд

# 636
Момичета, някой да е виждал някъде да продават черна бобена паста или изобщо бобена паста?

# 637
  • Бургас
Не съм виждала да продават, но може сама да си приготвиш, ако ти се занимава:

2 чаши сготвен боб (или от консерва)
3-4 лъжици зехтин
сокът на половин лимон
скилидка чесън, по желание
сол, пипер

# 638
Знаете ли дали някъде боядисват дрехи

# 639

Знаем.
И темата знае.
Провери няколко страници назад.

# 640
  • Бургас
 в химическото чистене но само в черно и тъмносиньо

# 641
  • Бургас
Наскоро някой сякаш беше питал за бадемово брашно... сега и на мен ми трябва. Успя ли този "някой" да го намери някъде...?

# 642
Бадемово брашно видях  в Карфур, на последния  етаж,   в  магазина за  здравословна храна.

# 643
  • Бургас
Имате ли представа къде може да продават ръкавици за вдигане на тежести, защото мъжа ми ходи на фитнес и от цяла седмица търси и не може да си намери такива.
Дори и в спортни магазини няма  Shocked

# 644
Наскоро някой сякаш беше питал за бадемово брашно... сега и на мен ми трябва. Успя ли този "някой" да го намери някъде...?

Не успя, за съжаление. Но в магазините за здравословна храна не съм проверявала.
Купих бланширани бадеми от Мирко и ги смелих. А готов марципан взех от Метро- този на д-р Йоткер е много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт