Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 808
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
РУСЕНСКА СРЕЩА, ТАЗИ СЪБОТА - 28.01.2012, 13:00ч на "МЯСТОТО"

Инито и A m b e r да се чувстват  поканени и да не скатават много, много  Peace Да знаете, че който не ходи по срещи и не прокопса много  Whistling Whistling Whistling

П.П. Ако някой нещо не го устройва от към място и час, да пише своевремнно на ЛС, за да намерим компромисен вариант.
П.П. Исаче, Майки, ако няма да ви стигне времето да ни направите нещо сладичко преди обед, може да я изместим и за по-късничко, няма да оставаме гладни я  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 121
  • Русе
 Амбеr e на 600 км от Русе и ще се върне другата седмица най вероятно. В Гоце Делчев съм и набивам пилешки пържолки и кафе.  Simple Smile

# 122
  • Лутаща се
Имам въпрос.
Поради здравословни проблеми се наложи да пия "Диклофенак дуо". Възможно ли е от него да съм се надула така като плондИр, че и Кантарев дори отрази покачване  ooooh!
Пояснение за новите - в четвърта съм, храня се нормално и спазвам и П ден, и закусвам с трици.

# 123
Здравейте! Имам въпрос,относно резултатите от този режим. До колко кг може да се свалят за около месец при доста високи стартови кг? За колко време мога да сваля 20-тина кг? Благодаря!

# 124
       Здравей Лаура,ще ти отговоря аз,тъй като започнах от много повече кг. от твоите.Всичко е много индивидуално-има значение възраст,раждания и т.н.
       От личен опит-9 кг. за 1 месец ,23 кг. за малко повече от 5 месеца на 45 год. и три раждания

# 125
Привет!Започвам седмицата много щастлива и усмихната,защото днес кантара отчете още едно минусче и вече съм 59кг.Ударната фаза ми беше 5 дни,през уикенда бях на ПЗ,а днес отново на П,като мисля да карам 4дни П,3дни ПЗ,за да мога през уикенда да хапвам по-разнообразна храна.Засега ще пробвам по тази схема пък ако не ме устройва ще мина на 2 на 2.
За срещата много ми се иска да дойда и ще се постарая,но трябва да си намеря бавачка,ако мъжа ми  е свободен задължително ще присъствам.Колко сме всъщност от Русе и колко често се събирате?Интересно ще ми е да почерпя от вашия опит Grinning
Лаура,тази диета според мен е възможно най-подходящата за сваляне на много килограми,познавам хора,които буквално са се преобразявали от нея.Но не мога да определя за колко ще свалиш 20кг,нали знаеш,че всичко е строго индивидуално.
Лек ден!

# 126
bub.ka,благодаря за отговора. На 25г.съм и не съм мама още,но понеже искаме бебче вече и си търся най-подходящия режим,с който мога да сваля поне 20кг.

# 127
  • Русе
Laura_Vandini  аз за 3м свалих 18кг.Дали заради трите ми дена не режимни заради здравословни проблеми, дали е реакция на организма не знам, но през четвъртия месец нямам нито един килограм и вече не издържам.Чудя се,ще за почна ли отнова да свалям  smile3511 .
Аз за събота мога, но не и за по късен час.

# 128
  • София
Добро утро!
Усмихната, лъчезарна и вдъхновена от Любов седмица Ви пожелавам!..

Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

Да се разпиша и аз в темата, че както сте се разписали, ще взема да я изтърва  Crazy
9-та страница, значи -9 кг за мен (до средата на годината!)  Flutter

П.П. Исаче, Майки, ако няма да ви стигне времето да ни направите нещо сладичко преди обед, може да я изместим и за по-късничко, няма да оставаме гладни я  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей, не се наяде!!!  hahaha

# 129
  • Пловдив
ха Мимс , не е избирателно, но вярно така се е случило.Аз от както научих за Стевия използвам само и единствено нея за подсладител, защото както знаете течния подсладител не добре да се използва при висока температура.

Защо да не е добре да се използва при висока температура. На всеки подсладител има указание и повечето могат да се използват до около 260 градуса. В момента имам два подсладителя - накаква Зюсина - при нея нямам точни градуси, но пише , че е устойчива при топлинна обработка, имам и Суитли - там пише до 270 градуса.

# 130
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               ЦвеTи,  Hug Heart Eyes
               dory77, ако още не си се справила със снимките, пиши на ЛС  Peace
               maikinatati, те че подсладителите не са полезни, не са, но на топлинна обработка не подлежат тези, съдържащи захарин и аспартам, повечето - и течни, и прахообразни, са подходящи за готвене, друг е въпроса, че обикновено придобиват един странен послевкус...
               ANNAFACE, Алф и ламята Спаска са в София, бре моме... За теб не остана име  hahaha
               Я A m b e r да вземе да си тръгне в края на тази седмица, че барем софийската среща да огрее, то и тук има хапване  Wink
               skarlet71, съвсем нормално е, в него има доста натрий, а той има неприятното свойство да задържа вода в тъканите. Като го спреш ще ги изпишкаш  Hug
               Laura_Vandini, ей сегичка ще извадя кристалната топка и ще ти отговоря с точност до час и минута  hahaha По-добре от мен обаче ще го направи калкулатора на Дюкан, линк към него има на първа страничка на темата Peace
               Инито, че 4-5 жени не стигат ли да я ошашавят за 2-3 часа тая девойка Joy
               К`ви 9 кила, к`ви 5 лева, desitka*!? Кой не дойде в събота с тиганЯ...  Crossing Arms
               И след като няколко пъти споменах среща и събота в едно изречение - да взема да свиря сбор...
          Софийска среща в събота, 28.01.2012 от 13 часа на обичайното място - Дивака на Гладстон
               Хайде сега и козинки за гушкане да предложа в тази студеничка нощ...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 131
  • Русе
  Ех,тази mimensita  Hug Как да оставиш Дюкана с такава компания.  Grinning

# 132
  • Варна
Малко в необичаано за мен време, но днес не съм се отчела , а така не може  Grinning

В ПЗ съм, 3 -ти ден. Снощи си правих пълнени печени чушки с яйца и извара на фурна. Получи се прилично. Днес основно бях на пиле и салата от домати и пипер. Утре съм на риба, купих си хек. По принцип го обичам, но трябва да измисля как ще го готвя ,защото преди го пържех, а сега не става.
Забелязвам все по голяма загуба на апетит е че се засищам с по-малко храна, но гледам да не падам под определени количества.

mimensita, иде ми да ги намачкам тия котки, тоооолкоза са мързеливи и пухкави  Crazy

Лека вечер  Peace

# 133
  • София :(
                   Добро утро  Hug
               Да пием по кафе  Wink

Усмихнат зимен и режимен ден  Hug        

# 134
Добро утро момичета! Днес се навършва една година откакто съм на режима. Много неща научих от вас през изминалата година. Много неща научих и за себе си.
От пет месеца съм в четвърта фаза. Започнах да си позволявам неща, които в началото не смеех. Но, забелязвам, че не ми се отразяват добре. Моят протеинов четвъртък се превърна в протеинова неделя. За мен рибата е перфектното средство за сваляне на най-много килограми. Само дето не ми се вижда подходяща да я нося на работа. Старая се да се храня по часове.
Понякога в храната намирам средство за отдушник. Някои хора ходят на психоаналитик- други ядат. Е, аз съм от вторите. Внезапно загубих баща си преди две седмици. В първия ден от стреса изядох такова огромно количество нережимна храна, че и сега се чудя къде съм го побрала. После известно време само свиренето на стомаха ми подсказваше, че съм гладна. Сега нещата се нормализират. Само дето понякога вечер след работа ме налягат тежки мисли. Тогава отварям хладилника и нападам запасите на децата от шоколад. Също често ми се хапват вечер ядки. Мъжът ми се чуди как хрупам шоколада, а той го оставял да се разтопи в устата. Явно в хрупането намирам утеха. Дано бързо се съвзема, че да не рева от Йо-йо ефект. За сега килограмите ми са в норма 61-63 в зависимост от лакомията, цикъла и т.н.
Много се разписах. Айде стига толкова. Лек ден ви желая и целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт