Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 810
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София :(
                     Добро утро  Hug
               Добре си поспах тази сутрин, но... още не съм пила кафе и няма да мога да го сторя преди да си почистя цедките на машината, така че ще се "облажа" с едно виртуално и изчезвам да ги поръся с вълшебен прашец  Wink

Усмихнат зимен и режимен ден  Hug

# 586
  • София
Мимесита благодаря аз черпя и с един зелен чай Mr. Green 

После отивам да си направя триците и киселото мляко и да си сваря яйца.
Дано съпружието се понадигне от леглото, да идем да си купя телешко че не ям пилешко  и риба освен Тон и една друга /забравих и името/:tired:

И щерка ми се е разкашляла абе Sick
Лек и режимен ден  bouquet

# 587
  • София
Къде сте всички Thinking

Аз съм на 1ви П ден .
Отчет кисело мляко 3бр. Едно от които с трици и едно със степче да е жива и здрава тая форумка дето го измисли/много ми се ядеше сладко/.
+ 4бр. варени яйца.
Ужас не можах да си купя телешко за днес а пилешко не ям.

Даже и на малката и спретнах едно плодово мляко Crazy

# 588
Лала Рахин,  млечните продукти са ограничени до 1 кг дневно, а най-добре до 700-800 грама.....А 3к.млека х 400гр=1.200  Whistling А като цяло ще ти е по-леко като разнообразяваш менюто си...поне с риба  Peace

# 589
  • София
Catalonia благодаря за напомнянето зная че е в повече но реших че е по добре отколкото да се нахвърля на нещо нережимно от глад Laughing

А от рибата ям само Тон и Сьомга а и двете са леле майко Tired
Но утре ще имам пазар и ще си взема телешко.

# 590
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Днес нещо никакви ви няма..., но пък и аз нямах време да надничаммного, пусти домакински фитнес няма свършване, ей го на и Пенка свирка, че чака простиране, а утре ще трябва и да готвя... Само дето днес пътьом преполвих воденичките предвидени за фалшиво шкембе, та да видим как ще се оправдавам после пред половината тенджара  hahaha
               GalaEluard, отдавна не съм си купувала никакви витамини и се заслушах последните дни в рекламата та нези, щом и ти си доволна, значи ще взема да ги пробвам...
               Лала Рахин, само на яйца и телешко няма да изкараш дълго... Включи поне пуешко, заек, конско... А ако има от къде да си вземаш рагу от сьомга можеш доста да си разнообразиш менюто. Пък може да се престрашиш да пробваш и някой друг вид риба, че от нея най-много се сваля  Peace
               Не знам някой ще намине ли да си гушне козинка, но аз все пак ще ви оставя няколко  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 591
  • София
Пу Бао - бао е за мен Mr. Green
Лека нощ Hug

# 592
  • Лутаща се
Пу Бао - бао е за мен Mr. Green
Лека нощ Hug
Бао ми звучи като звук издаден от домашната ми любимка... ма тооооооооо..............туй месце режимно ли е  newsm78   Че ако е режимно - то тя като охранено зайче изглежда, доооооста дебела е станала през зимата.  Ма тъкмо й е рано да се разгонва  Whistling

# 593
Здравейте заслабнали и заслабващи девойки  Hug
Скоро не съм ви писала, но съм наблизо и ви се радвам.Особено снощи много ви се израдвах и на вас и на протеинчетата  Whistling Grinning

Лала, не знам дали ядеш дреболийки.Сега както си в началото пилешките воденички ще свършат чудеса  Peace Можеш да ги свариш много хубаво в по-голямо количество да има и за "печенки" в тиганче с малко лук и много подправки и за моята любима "шкембе чорба"( сварени за супичка със засройка и после с чесънче,лют пипер и оцет).Ако се прежалиш да опиташ няма да сгрешиш.Успех ти желая.

Хубава неделя на всички   bouquet

# 594
Привет и от мен. Днес не остана време за писане. Малчо за съжаление продължава да вдига температури и предиобед ходихме  по лекари - Гнойна ангина  Confused, смениха ни антибиотика  ooooh!
Следобед пък подпалнахме барбекюто  Crazy в резултат на което освен, че осмърдяхме махалата  имаме и 3 тенджУри пълни с мръвки  Party Едната е с пилешки пържолки, втората - скумрийка, а третата не е за мен (свински истории не`кви  Sick ) Най обичам така - пържолка на скара и кола лайт мляс - Да живее Дюкан  Whistling Скоро поне няма да се налага да готвя  Mr. Green
П.С. Смайлс, днес те няма на балкона, да не си прекалила снощи с протеините?  Wink

# 595
Кати, направи си сосче с кис.мляко,може мъничко горчица без захар, чесънче и копър и става чудно.Следващия път дай на съпруга нарязани на дълго тиквички да ги хвърли на барбекюто и така изпечени можеш да ги нарежеш ситно и в сосчето  Peace Аз като видя, че се приготвя барбекю не пропускам тиквичките, че и гостите винаги ми харесват сосчето с тях и ме подяждат  Laughing

# 596
  • Испания

П.С. Смайлс, днес те няма на балкона, да не си прекалила снощи с протеините?  Wink

love001 Прекаляването с протеини е полезно за режимЯ и за стройността на тЕлото. Да се оправя детенце бърррррррррзо!  Hug

tqna,   love001

# 597
tqna точно палнахме грила и установих, че нямам тиквички   ooooh! Иначе и аз много ги обичам на скара, за сметка на това опекохме лук на шайби - голямо маане падна  Blush Туй сосче, го имам постоянно в хладинкика, но без копъра. Следващия път обезателно ще пробвам с - звучи ми добре - Тенкс
smileys- благодаря, дано бързо да му минава, че незнам вече  Praynig
Тези клипчета дето ги пускаш за съжаление все не мога да ги гледам, защото да забранени в Германия  #Cussing out
П.С. пиша тук, че да не пускам нов пост - "За съжаление този видеоклип не е налице в Германия, защото може да съдържа музика, за която GEMA не е предоставила съответните права." - Това съобщение ми излиза...  абе немска му работа, но с линка който даде се насладих на парчето от друг сайт
нека им smile3533 ; Розови сънища

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 01:27 от katti79

# 598
  • Испания
Егати! Как така са забранени?  Shocked Пиши си в търсачката на Гугъл: Lloyd - Dedication To My Ex (Miss That) ft. Andre 3000  и после вляво на видео.

ЕДИТ: А, така. Нека им на тъпите шваби.  hahaha

Ето оттук можеш и да си свалиш песничката: http://hulkshare.com/rupddo4uhoam Малко е нецензурна, но ритъмът и е сладурски.  Wink

Лека нощ! /че утре пак съм работна  Joy/

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 01:16 от smileys

# 599
  • Испания
ДобрЮтро и усмихнат ден!  Simple Smile

http://priroda.inc.ru/design/pozitif.html

Общи условия

Активация на акаунт