Дюкан помага ни на всички да бъдем слаби и добрички - 259

• 48 782
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря за отговорите. Simple Smile В Бургас няма Фантастико, но ще видя в Пикадили какво се предлага. Освен това да проверя в диетичните и диабетични магазинчета е хубава идея Simple Smile Благодаря GalaEluard , не бях се сетила за това Simple Smile
desitka* , отворих сайта на Соявит - там пише ,че техните продукти се предлагат в Пикадили , Кауфланд и Карфур , така че ще си отворя широко очите и ще гледам.  ShockedПОне вече  знам как изглежда това,което търся  Laughing

# 691
Здравейте   Hug Hug Hug!
Нали  се скарах на кантара и тази сутрин веднага се отчете newsm44! Та със нови сили, хайде на пазар. Голям смях падна като започнахме с мъжа ми да четем етикетите: има ли захар-  няма ли, ниско маслено ли е - не е ли newsm62!?!Ама добра работа свършихме.
Беше ми се прияло пастет но май ще трябва да си го направя сама. В пилешките и телешките пастети все има нещо дето не е в режима.Вие ползвате ли купешки или си го приготвяте ?
Целувки  love001 smile3525  love001 !

# 692
Гери браво на теб  Peace Ако тренираш редовно след фитнеса не гладувай.Може кис. мляко,яйце (аз обичам белтък с котийдж) или друг протеин след 30-40 мин. да хапнеш малко и след около 1-2 часа вече си хапни нормално .Като сте навън с приятели или на гости спазвай правилата за гала вечер.От всичко по едно.Триците ги яж до обяд ( най-добре за закуска), вечер нека да е протеин и салатка примерно, но поне 2-3 часа преди лягане.Ще чакаме скоро да се похвалиш  Hug

# 693
smileys Embarassed Embarassed Embarassed
снимките тук дано да мога да ги кача
за изварените кюфтенца
http://www.snimka.bg/?profile,albums
parolata 12345

# 694
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Almeq, направи си домашен пастет, да знаеш какво ядеш. Добре ме подсети, отдавна не съм правила.
Ето ти рецептата, която имам от Мастърчето: Дробчетата се варят с глава лук, морков (за протеинови дни може и без), зърна чер пипер. После си ги чистиш от жили и ципи, слагаш в купа и добавяш на вкус сол, смлян чер пипер, малко индийско орехче, млян кимион и 1 с.л. лимонов сок. Пасираш хубаво и готово.  Peace За четвъртофазници като мен може да се капне и малко зехтин при пасирането.
Герито, браво момиче, чудесно решение. Нямаш нужда от драстична диета, но този начин на разумно хранене и спортуване ще даде ефект. Ще се радвам, ако по-нататък "надникнеш" отново тук и споделиш резултатите. Hug

# 695
  • Варна
Аз пак само за малко ще се появя , но тази седмица ми е доста натоварено , пък и вчера ми беше един много странен от към разни случки ден  Rolling Eyes

almeg, браво за поредното победено кило  smile3525

mimensita, да оздравяваш по-бързичко   bouquetПробвай да слагаш топли компреси на ухото, облекмават болката  Peace

GERITО, и аз те поздравявам за решението   bouquet Ще чакам и да споделиш резултатите .

skarlet71, и при нас няма телешко от 6 лв. Тези хора да нямат собствена ферма за телета  newsm78
,
Добре,че сте отворили дума за Тофуто, смятам да пробвам, а и онези палачинки с Тофу изглеждат вкусно .

Чао   bouquet

# 696
Привет дюканки, бърборанки  Hug
днес имам някакъв смешен минус от 100 грама  hahaha, язък за скумрията. Мименсита, и аз се сетих за Herr Сантиметров, ама проблема е, че последно се мерих в началото на режима и резултата няма да е от последните въпросни дни, а изобщо. Но все пак ще последвам предложението ти и ще ги засеча сега, да видим  Thinking
цвете ot луната поздравления за прекрасно сътворените палачинки, веднага грабнаха моето лакомо око  Blush и сега ще ида да забъркам едно тофу, та и тях в последствие cooking  мляс мляс...
И във връзка с това искам да запитам  - има ли някой идея, до каква степен трябва да се изцежда домашно приготвеното тофу, ако ще се ползва за въпросните палачинки  Rolling Eyes
Цвете, сега и тия желирани бонбонки ми се въртят в главата  hahaha Мисля да експериментирам по рецептата на Смайлис, но с двойна доза желатин, за да станат по-твърди, както оригиналните  Thinking
Аз пък днес направих това и това и съм очарована.
Малиииииииииии  smile3501 Това напълни и двете ми лакоми очи  Laughing Ще се изпробва - второто, веднага след като влезна в ПЗ, а първото .... оле мале изглежза много апетитно ...но ще почака, докато премине задържането ми. Засега съм решила без никакви толерирани да я карам  Naughty (Не, че досега съм се възползвала често, ама все пак...)
GERITО - правилно решение мила, упоритост и разум ти желая  Hug Отчетни теми, необвързани с конкретна диета, може да намериш тук и тук. Ще се разваме да се отбиваш и при нас  Peace
almeg, ела моля ти се да се скараш и на моя кантар  Crossing Arms, че ...  #2gunfire През прозореца ще го хвърля вече (само дето сме на приземен  hahaha ) И аз много се рових в пастетите, тук има и доста такива - Лайт, но пак не са достатъчно Лайт за нас. Най-нискомасления е 12%  ooooh! Благодаря на Didranad за предложената рецепта.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 17:48 от katti79

# 697
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Пак се бях засилила да пиша "Добро утро"  ooooh!, тотално съм изкукуригала  Blush Ама то пък и днес беше един ден..., разказа ми се играта.
               Monesita, качи си списъка някъде и благодари на smileys, че ни държи в течение с новостите.
               GERITО, поздравления за разумния избор  Peace
               desitka*, аз не го приспадам, но пък ползвам 1-2 ч.л. нишесте седмично, така че едва ли съм представителна извадка  hahaha
               Айде..., задъвкахте го пак това тофу, ще взема да се наканя да го пробвам и аз най-сетне, ако се сетя за него докато пазарувам де  hahaha
               almeg, видях, че вече са ти предали рецептата на NMaster, така че няма да я повтарям, само ще ти кажа, че половиният, който умира за филийка с пастет, когато има дюкански предпочита да нападне него  Wink
               Сребърна паричка, сега и да искам да се разболявам, не ми се полага, така че... усмирих още вчера всички симптоми и днес само си късах нервите с полу -, пълни, и още по-пълни и кръгли идиоти и малоумници, амо... то в явно ходи по хората това...
               katti79, днес 100, утре 100 и след десет дни - кило, като по учебник  Peace А Кантарев го заплаши, че ще го качиш на покрива, да видиш какво се случва после  Wink
               Да напомня пак, да няма после оправдания  Naughty
Софийска среща на 25.02 от 13 часа на обичайното място - Дивака на Гладстон
               А сега ще заредя козинките, пък вие когато и както искате ги ползвайте  Hug

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 698
Didranad благодарско за рецептата newsm20 ! При пасирането трябва ли да има малко от течността в която са се варили дробчетата ? Струва ми се , че много сухо ще стане и няма да може да се пасира ?
katti79 tantrum Rage box .Айде сега да видим няма ли да показва и твоят кантар минуси  smile3503!
[mimensita /color] ще се изпробва newsm10!

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 22:07 от almeg

# 699
  • Испания
Кати, да кажеш какво е станало с бонбоните, като ги правиш. Моля!  Hug

almeg, това е моята рецепта за пастет /след преведената/:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19318084#msg19318084

# 700
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Тази седмиц направо изгубих представа за дните... А как ми се спи... Даже и кафето не действа по очаквания начин  ooooh!, но това не пречи за пия второ. Приготвила съм и за вас  Heart Eyes

Усмихнат зимен и режимен ден  Hug

# 701
 #Cussing out Имам кантар за наритване !!! За 5 дни ударна само 1 кг  Cry Обаче съм си обещала този път да съм упорита и да не се отказвам. Бавно , охлювската , като за почти баба Simple Smile Предполагам че е от повторението , или по-скоро потретване  Embarassed Няма да се вайкам , просто продължавам да следвам плана  Close
Между другото , в магазина на млечните продукти "Равдин" има обезмаслен кашкавал  newsm78 .Обаче не е отделно пакетиран и няма как да прочета етикет.Магазинерката каза, че е с 0 % масленост и цената му е някъде към 11 лв .

# 702
  • Испания
Магазинерката каза, че е с 0 % масленост и цената му е някъде към 11 лв .

Кашкавал 0% масленост? Това не съм го срещала и извън България. За да продадат нещо, говорят какво ли не. Дори през ушите си.  Wink

# 703
Здравейте и от мен. Simple Smile Тайничко ви следя от известно време Wink - вече 8 дни съм на дюканската диета. Бях 56.6 кг. в началото, целта ми е 51.8 кг. Днес започнах деня с 54.2 кг. и съм много доволна. Simple Smile Но имам и някои прегрешения - като захар в сутрешното кафе. Но само 1 път сутрин и не закусвам. Кафето сутрин ми действа разхлабително и макар че пробвах в първия ден да го изоставя, не се получиха нещата. Коремът ми се затегна... Хапнах овесени трици на закуска, но да си призная доста гаднички ми се видяха на вкус - само с вода ги залях. Та без трици я карам, сутрешно кафенце и П/ПЗ за обяд и вечеря.  Освен това нямам търпение да мина на фаза захранване, защото протеините взеха да ми накъртят, което е странно, защото без месце примерно не мога. Затова вчера си позволих да индивидуализирам диетата и да включва един лунен ден с вода (по друга диета). Реших, че с нищо не нарушавам правилата, тъй като цял ден пих чиста водица. Бях си приготвила и една краставица, но успях и без нея. Бях си казала, че в хода на деня, ако се почувствам зле - отпаднала, с главоболие и прочие, ще хапна. Но учудващо и за мен, се справих. newsm44 
Та относно захранването (третия етап) имам няколко въпроса:
- Кашкавалът веднъж за периода от 10 дни ли е 40 г. или един път дневно?
- Порция плодове какво ще рече - 1 ябълка, 3-4 кайсии (примерно) ? Като грамаж колко да е - 100-200 гр.?
- Галавечерята абсолютно всякакви храни ли позволява?
Благодаря ви. Дано вчерашния ден не ми се върне тъпкано. Днес ще внимавам да не прекалявам. Хубав ден от мен!  bouquet

# 704
Обаче като видя пост като на very nice и направо   smile3515   (нищо лично)
Това не го разбрах? С какво те ядосах?

Тази сутрин не съм се теглила, но мисля, че нямам нищо свалено.
Какво мислите за пушеното пиле? Пише, че има в него антиоксидант и декстроза. Няма захар или добавени мазнини.
А на лайт сиренето на Маджаров какво не му харесвате? Предния път си спомням, че ядях от него, но сега се въздържах да си купя.
Днес сутринта си направих кексчето за микровълнова, спомням си, че предния път го правех много често, но сега нещо не ми хареса. Беше ми свършило кис.мляко 0.1%, реших, че дори 1с.л. пълномаслено няма да е добре и сложих прясно.
Утре вече започвам ПЗ и сега ще си избирам рецепти. Вечерта сме и на пицария с приятели, смятам да си поръчам домати и краставици неовкусени и някаква пържола на скара.

krassy67, и аз не мисля, че е възможно да има кашкавал с 0% масленост.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 10:27 от very nice

Общи условия

Активация на акаунт