Къде за седмица на море с 500 лв- лято 2012

• 82 377
  • 609
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
А бебетата какво плащат, при положение, че те няма да се ползват от услугата храна?
Аз пуснах запитване в почивка.бг за бебетата и ми отговориха, че е безплатно за  деца до три години.

# 61
  • Враца
роси, това са порции еднакви за всички, или се избира от няколко неща за 1 хранене
и не виждам да има салати, аз например вечерям основно салата, плод или нещо такова, има ли вариант за такава вечеря?

# 62
  • Sofia
роси, това са порции еднакви за всички, или се избира от няколко неща за 1 хранене
и не виждам да има салати, аз например вечерям основно салата, плод или нещо такова, има ли вариант за такава вечеря?

Не не се избира, това си им е менюто за деня и е еднакво за всички - вечер винаги е нещо печено със салата, кюфтета, наденица, шницели - салатки доколкото помня даваха зеле с моркови и краставици и домати, но няма голямо разнообразие в това отношение.

# 63
Миналата година тази тема ми беше много полезна, ходихме в Шкорпиловци на х-л Черноморец, 2 възрастни с 2 деца и се включихме в тоя бюджет.

# 64
Миналата година тази тема ми беше много полезна, ходихме в Шкорпиловци на х-л Черноморец, 2 възрастни с 2 деца и се включихме в тоя бюджет.
А би ли споделила впечатления, относно условията там, тъй като и аз се колебая за този хотел. И как ви настаниха 4-мата -  в една стая ли бяхте?

# 65
Аз също се интересувам от х-л Черноморец в Шкорпиловци. Ако може малко повече инфо.

# 66
Условията бяха точно такива, каквито ги видях в сайта им-чисто и ново.
Настаниха ни в стая с 4 легла, като за това нямаше оскъпяване.
Храната беше страхотна и напълно достатъчна като грамаж.
Има детски кът навън, където децата могат да играят, изключително спокойно и тихо е, това търсехме ние+приемливите цени.
Единствено плажът е далече, ние ходехме с кола, но имаше и хора, които бяха пеша.Някъде на 1100-1200м от хотела.

# 67
А дали в хотела се предлагат апартаменти?

# 68
Апартаменти...не знам, намери телефона в сайта им и попитай.

# 69
  • на село
Ние също планираме тази година да сме в Ахтопол. Миналата година бяхме в "Котвата."Не е луксозно, но бунгалата са с нови дограми и врати, явно са им слагали изолация, с тераска пред всяко бунгало с маса и столчета, хладилник, баня /старичка, но става/, телевизор. Мебелите са старички и овехтели, но ние не сме и очаквали друго. Общо взето, това ни беше една от най- евтините почивки, с най- малко стрес. Децата играеха в ограденото дворче. Имаше люлка и разни катерушки и пързалки. Колите бяха до бунгалата, оградени. Ние си взехме тройно бунгало - носехме кошара за малкия, която така и не ползвахме. Вътре, тройното ни бунгало беше със спалня и единично легло.
Доста хора дори си готвеха пред бунгалата, но ние ядяхме в столовете. Имаше каравана, в която правеха страхотна риба и почти всяка вечер си купувахме. Магазинчета с хранителни стоки на съвсем нормални цени.
За 500лв... май не успяхме да се вместим, но може би похарчихме 700лв. с пътните от Стара Загора, при условие че от нищо не сме се лишавали.

# 70
Искам да ви попитам някой има ли информация за ей този хотелhttp://pochivka.bg/o-3569-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_% … D1%86%D0%B8%D1%81? А също и близо ли е плажа, чист ли е самия плаж има ли къде да хапне евтино наоколо и къде да се разходиш вечер? Също и удобен транспорт до центъра?

# 71
Някой да има инфо за хотел роза Черноморец, гледам, че се предлага, но никъде няма цени все още newsm78

Ние бяхме там миналата година, кажи какво по конкретно да споделя.  Wink

# 72
Миналата година се възползвахме от ваучерите за колективно пазаруване. В Сл. бряг закуска, обяд и вечеря за 7 нощувки-200 лв за възрастен, 100 лв. за дете до 12 г. и безплатно за дете до 3г. Храната беше достатъчна, някои ястия си бяха на блок маса, други на порции. Децата, вкл. и тези до 3 г., получаваха порции като за възрастни. И това си беше оферта за висок сезон.  Тази година също мисля да изчакам за ваучери.

# 73
В кой хотел сте били в Слънчев бряг.

# 74
Някой има ли впечатления от това или това място?

Общи условия

Активация на акаунт