Къде за седмица на море с 500 лв- лято 2012

• 82 700
  • 609
  •   1
Отговори
# 90
Бунгалата са между Китен и Приморско.

# 91
  • Варна
Искам да ви попитам някой има ли информация за ей този хотелhttp://pochivka.bg/o-3569-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_% … D1%86%D0%B8%D1%81? А също и близо ли е плажа, чист ли е самия плаж има ли къде да хапне евтино наоколо и къде да се разходиш вечер? Също и удобен транспорт до центъра?
Галата е като село близо до града, има градски транспорт до Варна.

# 92
Искам да ви попитам някой има ли информация за ей този хотелhttp://pochivka.bg/o-3569-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_% … D1%86%D0%B8%D1%81? А също и близо ли е плажа, чист ли е самия плаж има ли къде да хапне евтино наоколо и къде да се разходиш вечер? Също и удобен транспорт до центъра?
Шест години поред ходим на Галата, но на базата на "Ученически спорт и отдих". За самият хотел отзиви не мога да дам, иначе самият квартал е много спокоен, на нас много ни харесва това. За разхождане няма къде да се ходи, а заведения не сме търсили, ходехме на Варна. Плажът въобще не е близо. Единият вариант е плаж, до който се стига по много стълби и е неохраняем, другият е с колата и на Аспарухово, там плажът е много хубав, в смисъл, широко, няма навалица, плитко е и е подходящо за деца. Градският транспорт за Варна е на 20-30 минути.

# 93
  • Варна
Koйто още не си е избрал нека почака.Когато наближи лятото на ласт минит и в сайтовете за колективно пазаруване  ще излязат десетки и стотици оферти по 200 лева възрастен и 100 за дете /седмица с по 3 хранения (е, без много екстри и с фиксирано меню)по всички възможни курорти .За пример на това което казвам ,ето какви оферти има в момента : http://www.deals.bg/deal/Pochivka_v_planina_4282?city_id=10& … mpaign=NLGeneric#
http://promograd.bg/offers/view/id/488
17-23 лева за почивка в сърцето на планината с две хранения в най -усиления снежен сезон.

# 94
maria_1980 мерси за информацията за Галата. Иначе аз нямам възможност да резервирам от рано, в производствено предприятие съм, в което отпуските обикновено лятото са за всички по едно и също време, но не се знае кога. Дано все пак разбера поне седмица-две по-рано да можем да организираме някакво море. И за мъжа ми отпуската още не се знае. Затова гледам да се информирам от по-рано, после бързо да намеря нещо.

# 95
...
искам да е нещо чисто, наистина често, като за малко дете, което пипа навсякъде /виждам, че ти си с 2 бр :D8/
също така да има хубав и поддържан двор, по възможност с някакви детски съоръжения
и най-важното, да е със легло тип спалня, защото малкият нощем идва да спи при мен, а ако съм на единично легло ще се видим в приключение

хладилника и собственият санитарен възел се подразбират Simple Smile

...
пак изчетох темата.
това са и моите изисквания.

# 96
Доста изгодно според мен
http://niktravel.com/content/view/8665/375/

# 97
# 98
  • В.Търново
За хотел Манц в Поморие мога да кажа,че храната не става,пълен смях е,в другата тема коментирах.
А за хотел Белведере не е никак изгодно,защото е на база закуска и вечеря,а само за децата ол инклузив и искат задължително 7 нощувки,което в активен сезон с отстъпката идва на 800лв.
  Това ,ако ви хареса:

http://www.zlatnaribka.bgcamping.com/

# 99
Хотел Белведере в Приморско и аз го гледах, ходихме там преди 2 години.
В момента не ни устройва, защото сме с 2 деца и трябва да вземем 2 стаи Sad
Но съм много доволна от всичко - храна/никога не е имало нещо незаредено, да чакамеили с лошо качество/, почистване, за децата има палачинки, банички, сок и сладолед на бара почти непрекъснато.Персонала много любезен и усмихнат. 
Недостатък беше анимацията на чешки, но това не пречеше и децата да участват - къде разбрали, къде не, но танцуваха заедно с всички.Аниматорите бяха чехи, но млади хора , много лъчезарни и мили.Ако някой се интересува мога да разкажа още.

# 100
  • София

Апартаментите в Златна рибка изглеждат много добре!
rosinauzunova ,била ли си там ,имаш ли по-подробна информация за тях?

# 101
Миналата година се възползвахме от ваучерите за колективно пазаруване. В Сл. бряг закуска, обяд и вечеря за 7 нощувки-200 лв за възрастен, 100 лв. за дете до 12 г. и безплатно за дете до 3г. Храната беше достатъчна, някои ястия си бяха на блок маса, други на порции. Децата, вкл. и тези до 3 г., получаваха порции като за възрастни. И това си беше оферта за висок сезон.  Тази година също мисля да изчакам за ваучери.

Звучи много добре Peace От коя фирма е бил ваучерът и колко време преди да заминете трябваше да го купите. Да не е бил last minute? newsm78

# 102

Къде успя да разгледаш снимки на апартаментите? Мен обаче 90лв. ми се струват прекалено много за къмпинг. Плажът на "Златна рибка" ми е един от любимите, но не бих почивала там с деца.
На една от снимките заведението с палмичките е към Ол Инклузива на един от хотелите (може и да е Блу Ориндж-който е ходил там ще каже) и е страшно скъпо Sad

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 22:11 от Кика с мотика

# 103
  • В.Търново

Къде успя да разгледаш снимки на апартаментите? Мен обаче 90лв. ми се струват прекалено много за къмпинг. Плажът на "Златна рибка" ми е един от любимите, но не бих почивала там с деца.
На една от снимките заведението с палмичките е към Ол Инклузива на един от хотелите (може и да е Блу Ориндж-който е ходил там ще каже) и е страшно скъпо Sad
Ти си гледала за апартамент,за това ти  е по-скъпо.

# 104

Ти си гледала за апартамент,за това ти  е по-скъпо.
Mr. Green еми то само апартамента ни е като вариант, кемпер или палатка за момента с тези малки деца  newsm78 не мисля, че ще ни е удобно. Но аз така и не открих никъде снимки на апартаментите.

Общи условия

Активация на акаунт