Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 104
  • 805
  •   1
Отговори
# 330
  • София
В най-ранните месеци ползвах бебшкото олио на Джонсън по корема и бедрата, а в големите месеци Елансил сутрин и вечер само по корема. Стрии нямам никъде /освен тези от преди бременността:)/. Пробвала съм мостри на Мустела и нямаше такъв кир-ефект просто  Sick

# 331
 С втората не използвах нищо, просто защото ми беше лошо от всякакви аромати. Един едва започнат крем още се мотае из къщи. Иначе първият път - чико и мустела.

# 332
Последно като си избирах крем в аптеката се заприказвах с аптекарката, и тя каза, че въпреки, че много ги напъват дистрибуторите на мустела да им подреждат кремовете на по-видимо място, да раздават мостри и т.н., каза, че много бременни споделяли, че реално не са доволни от самия крем.
Аз реших, че няма да им се подведа по рекламите и няма да ги ползвам Simple Smile

# 333
Кремът на Мустела - двойно действие, ми става на кир по кожата. За пръв път ми се случва.Аз ползвам всеки път различно мазило.Не повтарям.Просто редувам олио-крем.

# 334
Аз позлвам Palmer's сега, но ще видим какъв ще е резултата към септември  Mr. Green

# 335
Аз ползвах крема на Мустела и съм изключително доволна. Въпреки, че качих 20 кг  и съм предразположена към стрии / имам си от пубертета/ ,от бременността нямам никакви.

# 336
Да споделя и аз, мразя всякакви мазила(по-скоро е мързел), но като си знам кожата, че с 3-4 кг. качвани зимата си докарах стрии на Д., като забременях показах завидна постоянност за мазане от страх да не стана като зебра. През цялото време ползвах Lierac (скъпичък е за съжаление), но нямам една стрия, а качих 20-22 кг. и ги свалих за 4 мес. след като родих. Това е от мен. Успех с борбата, но при всеки е различно

# 337
Абсолютно си е до кожа. Нямам нито една стрия, нито от бременности, нито от нищо. Мажа се по принцип с хидратиращи лосиони, защото кожата ми е суха. Ползвам същите, които си ползвам и обикновено, но разлика няма.
Познавам обаче хора с много  стрии, без бременности и консумиращи много мазнини. Така че това отпада като теория.

# 338
Аз си купих на елансил, предразположена съм към стрии и се притеснявам много, препоръчаха ми го в аптеката като най добър
Arex , аз също исках да си купя на Лиерак но нещо не открих, а ходих в добре заредени аптеки. Това специална серия за бременни ли е , или си е просто за стрии? Какъв е грамажа... и цената ако помниш, за да  се ориентирам?

# 339
Asta, аз използвах само една опаковка от Lierac Phytolastil.100 мл тубичка за около 40 лв.Мажейки се всеки ден, опаковката свършва за 2 седмици.Поне за мен това е абсурдно.Консистенцията е гел и попива веднага.Комфортно е, но на мен ми опъваше кожата.С други по-мазни лосиони нямам този проблем.Както ти си прецениш. Peace

# 340
този който купих на елансил е 400гр, някаква промоция, доста още имам от него, защото се мажа по един път на ден, и то не всеки ден, понякога пропускам, ама пък за сметка на това се плескам почти цялата- и краката и бедрата. Консистенцията е мазничка, гъстичка, малко по трудно се разнася заради това но пък хубаво попива и се чувствам комфортно. След като го свърша се чудя с какво да продължа. Ама то 100мл. колко е....нищо.

# 341
Да, аз също се мажа почти цялата.И като сметнах Лиерак не излиза никак евтино.А и опъването на кожата окончателно ме спря да продължа да го купувам.Елансил още не съм ви взимала.В момента съм с олиото на Eucerin.

# 342
Здравейте,
Не е ли редно лекар да препоръча какъв крем да се използва, а не просто така да си купим каквото решим? В момента се чудя дали и кога да започна да се мажа, тъй като още не съм посетила избрания АГ за първи преглед newsm78 Все пак кожата е най-големият орган и през нея се поглъщат веществата, които съдържа кремът, а те за съжаление не са най-полезните за бебе.  Tired

# 343
Стриите не са за лекарство, за да се предписва от лекар Wink Разбира се, че всеки сам преценява какъв продукт да ползва.В зависимост от поносимост на кожата, комфорт, пари.
Има продукти, чиито съставки не влияят на развитието на бебето.

# 344
Е все пак това са специализирани серии За бременни, надали са вредни

Общи условия

Активация на акаунт