Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 034
  • 805
  •   1
Отговори
# 465
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
милинка, благодаря!   bouquet

В такъв случай няма да го ползвам  Peace

# 466
До 3 месец Мустела и Мамма Дона. Резултат - стрии на гърдите за отрицателно време.
След това, по стара бабешка рецепта - мас и невен. Резултат - 30 кг отгоре и нито една стрия никъде другаде. Мъжът ми още му се повръща от миризмата на мас, но кожата ми е гладка като на бебе. Мазах се и 4 месеца след като родих, защото от рязкото смъкване също много се цепи кожата. Яд ме е, че не се мазах от самото начало с този бъркоч, сега нямаше да имам поражения по гърдите.

# 467
  • София
И на сестрата на ММ й се нацепиха гърдите от Мустела. Аз си го купих крема за бюст още в началото, но не се мажа само с него, затова сигурно нямам стрии (все още, надявам се да си остане така). Не ми харесва като консистенция, след като се намажеш и засъхне, започва да се сваля все едно имаш кир, или ти се бели кожата  Sick

# 468
Мустела е отвратителен крем, просто ми се  Sick от миризмата му. Освен това при мен прави кир ефект. Взех една опаковка и се мъча да го изразходвам между другите ми мазания.
За момента ползвам Палмерс -масажен лосион и върху него бутер какаово масло. След него кожата остава като напоена, което много ми харесва Heart Eyes Ефектът какъв е ще мога да кажа накрая, но за сега съм доволна. Предната бременност 4-5 дни преди да родя ми се появиха две малки стрии, а се мазах редовно с какво ли не Confused

# 469
  • София
Значи не съм единствената анти-фенка на Мустела  Laughing
И аз мъча една тубичка вече 3-4 месеца и няма свършване. На Палмърс кое точно ползваш? Аз съм с маслото в кръгла кутийка.

# 470
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

И аз не съм им фенка, но по друга причина. Намазах с cold cream-а малкия и се обрина цялото му личице, измих го и след 20-30 минути пъпчиците изчезнаха - определено си беше от Мустелата. Крема беше в срок на годност и отговаряше на възрастта му. Оттогава Мустела - НЕ  Crossing Arms

# 471
  • София
Е то въздействието на всяка козметика си е индивидуално, на някои може пък да им влияе добре. Аз поне съм щастлива, че сестрата на мъжа ми ми препоръча друго, за да не се набивам със сума ти пари за тая кирлива гадост, 30 лева ще ги преживея  Laughing

# 472
На всяка кожа е различно. Аз съм много доволна от покритието на Мустела. Гъст е, което на мен ми харесва.

# 473
И аз мъча една тубичка вече 3-4 месеца и няма свършване. На Палмърс кое точно ползваш? Аз съм с маслото в кръгла кутийка.
Него да Peace Преди това нанасям масажния лосион. Така пише и на самия продукт Peace
На всяка кожа е различно. Аз съм много доволна от покритието на Мустела. Гъст е, което на мен ми харесва.
Разбира се, че е различно. Смятам обаче, че когато даден продукт прави кир ефект, той не навлиза в кожата добре, не се усвоява и следователно е неефективен.

Да ви питам вие ексолирате ли кожата?Аз го правя дори по-често от обикновено, но съвсем нежно Embarassed

# 474
На мен просто не ми създава ефекта с кирта  Sunglasses

# 475
Аз доскоро с кокосово масло се мажех. Тъй като ми свърши си взех едно бебешко олио, което се оказа на Джонсънс.  ( не съм в Бг и за това не му написах името)  Прибирам се вкъщи и гледам срок на годност 36месеца Shocked Като го видях щях да падна, никога няма да го взема пак, каму ли за бебо. Та... много съм доволна от кокосовото масло на Икаров. Нямам стрии, като според мен съм предразположена към образуването им, защото имам стари на кръста от детските години.

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 15:10 от * Сиренце *

# 476
Маслата на Икаров по принцип са качествени

# 477
  • София
На Икаров качествени,но честно казано адски ми смръдкаше. Rolling Eyes

# 478
Еее нимой всичко да е хубаво  Wink

# 479
  • София
Може може Simple Smile то е до въпрос на възприятие,аз лично не понасям такива остри силни миризми.

Общи условия

Активация на акаунт