Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 023
  • 805
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета, аз да се оплача, допреди 2 -3 седмици нямах нито една стрии, упорито се мажа с много неща, изредувах какво ли не - но сега в 9-ти месец не можах да овладея положението - нацепих се в горната част на бедрата отпред, както и малко по паласките... Стриите са още червени, дали няма да мога с нещо да ги позалича? Тези ампули на Лиерак много ли са скъпи? Мисля да си взема и от това био кокосово масло да видим дали няма да има ефект... моля ви помогнете ако знаете нещо друго? А иначе- 20 кг съм качила вече...
На Лиерак ампулите струват между 55 и 70 лева, зависи от къде си ги купиш. 20 бр. са и стигат за 20 дена. Има и едно друго кремче, което не съм ползвала, а и нямам познати, които са, но ми го препоръча една позната, която работи в клиника за пластична хирургия. Стривектин се казва, но е малко над 200 лева за една тубичка. Друг вариант е да се мажеш с Контрактубекс, може да се ползва от бременни и кърмачки.

# 511
  • Варна
Благодаря absolutpartystar, Контратубекс от аптека ли се купува или от магазин за медицинска козметика?

# 512
  • София
От аптеката, лекарство против белези е.

# 513
  • София
Благодаря absolutpartystar, Контратубекс от аптека ли се купува или от магазин за медицинска козметика?
Да, от аптеката. Струва 15-тина лева. Моя приятелка се маже с него и стриите са й намалели, но не знам дали ще изчезнат напълно. Лошото при него е, че трябва да се отмива много добре преди кърмене.

# 514
Аз да се оплача, по време на бременността нямах нито една стрия, в началото се мажех после спрях, но сега след раждането много се нацепих по бедрата и на згънките на краката. Сега се мажа с лосион на Palmer`s, к8ойто си бях взела за бременността и сякаш поизбледняха или на мен така ми се струва не знам

# 515
  • София
И аз се мажа с Палмърс, но ми се появиха две стрии на едната гърда Sad

# 516
  • Варна
Надявам се докато са пресни моите да успея да ги позалича, много съм отчаяна... целулита ще го преживея, но стриите не мога!!! Sad

# 517
Стрии, целулит все гадини мръсни  ooooh!. Аз ако не ги залича до другото лято, явно ще се простя с ходенето на море  Embarassed

# 518
  • София
Абе и със стрии се живее, но е по-добре да няма. Аз имам пубертетски на бричовете и дупето и честно казано не ми пречат, не са големи и почти не се виждат. Но приятелката ми има пресни едни огромни червено-лилави ивици, приличащи на вени по размер, които изглеждат ужасно.

# 519
  • Варна
То и аз съм си примирена с моите пубертетски, ама те не са много и не ми пречат, ама тези сега червени ивици вече ми идват в повече, добре, че на корема още нямам (не,че е късно да се пръкнат) , че то сега и от отслабването риска е голям да се появат - пълен ужас!!! Не ми се мисли ако решим да имаме и още 1 дете на какво ще приличам на финала....

# 520
  • София
Моята приятелка в 9-тия се радваше, че няма нито една стрия на корема. Излезе от родилното и за една седмица корема и стана като зебра. Но поне са тънки и няма да се личат толкова, колкото тези на краката, огромните.

# 521
  • Варна
Купих си от ампулите на Lierac, те се мажат сутрин и вечер, ще се постарая да използвам 1 за 1 ден, но ще трябва да повторя, защото поне 40 дена трябва да се мажат...после ще си кажа впечатленията и да видим дали не са само прехвалени...

# 522
Някой ползвал ли е Pregnacare -

# 523
  • София
Не съм ползвала Прегнакеър и нямам познати, които да дадат отзиви за него.
selicita, моля те като приключиш 40 дневния курс с ампулите, да дадеш мнение. На мен за момента още не са ми избили стрии, но има време до края и искам да съм подготвена.

# 524
  • Варна
absolutpartystar, разбира се, ще пиша веднага да кажа, а междувременно си взех и още един продукт- био продукт на тази френска фирма - http://www.alphanova-sante.com/, и за него ще пиша, много хубаво се нанася и е без парабени, използвам го за останалата част от тялото, която не се е нацепила - крема освен превенция, осигурявал и заличаване на съществуващи стрии - струва около 30 лв. Да видим...

Общи условия

Активация на акаунт