Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 139 013
  • 805
  •   1
Отговори
# 525

Купих си от ампулите на Lierac, те се мажат сутрин и вечер, ще се постарая да използвам 1 за 1 ден, но ще трябва да повторя, защото поне 40 дена трябва да се мажат...после ще си кажа впечатленията и да видим дали не са само прехвалени...

Без да те разочаровам, но от ампулите няма да ти се скрият стриите. Намалява дълбочината, поизглажда се кожата, но няма мазило на света, което да ти премахне стриите. Склонна съм да мисля, че помагат да не излизат нови, но това ще потвърдя или отрека със сигурност след 3 месеца
В момента се мажа с тях (превантивно) и над тях слагам бутер масло на Палмерс.
С предната бременност стриите ми излязоха в началото на 8-мия месец и от момента в който взех ампулите спряха да се появяват и разширява, но е никакъв случай не са се заличили Peace

# 526
  • Варна
Предполагам, че е така и аз не си правя фалшиви илюзии, но се чувствам по-добре като знам, че все пак правя нещо. Днес забелязах, че и корема ми почва да се цепи, а бебето ми още не иска да излиза... но то и прибирането на корема после пак е свързано с цепене, така, че съм се заредила със спокойствие, иначе ще изпадна в нервен срив.... толкова са ми грозни тези стрии....

# 527
# 528
  • София
Козметиката, която аз ползвам, е на базата на какаово масло + витамин Е. Надявам се да помогне...

# 529
  • Пловдив
absolutpartystar, и ти ли са на Палмерс?

# 530
  • София
Да, но минах на лосиона, защото в тая жега с маслото не си е работа да се мажа... Направо не мога да дишам.

# 531
  • Пловдив
Разбирам те...тази миризма е убиец направо...не мога да я издържам Crazy
Имам и лосиона,и крема и маслото.Измазвам ги и оставам само на маслото вечер и продължавам с Мустела.

# 532
  • София
На мен много ми харесва миризмата, но като се намажа и започва едно потене....

# 533
Имам и лосиона,и крема и маслото.Измазвам ги и оставам само на маслото вечер и продължавам с Мустела.

При теб Мустела попива ли добре? При мен прави ужасен кир ефект и ми се струва, че въобще не се усвоява от кожата ooooh!

# 534
Момичета, не изчетох цялата тема, но ще споделя рецептата против стрии на сестра ми и нейните приятелки. Аз се мажа от сега, ама все още не ми е голям корема, за да кажа дали има ефект или не. Рецептата е проста - мажа се само със зехтин ектра върджин по два пъти на ден, след баня. При сестра ми и останалите действа, надявам се и при мен. На финала ще споделя Simple Smile

# 535
  • София
Моли, и моята приятелка се мажеше със зехтин, но това не й попречи да се нацепи нормално по корема и бричовете, а от вътрешната страна на краката са й направо зверски стриите.

# 536
  • Пловдив

При теб Мустела попива ли добре? При мен прави ужасен кир ефект и ми се струва, че въобще не се усвоява от кожата ooooh!
Попива и не остава следя.Само веднъж ми стана кир ефект,но го хванах от какво е- намазах се от горе върху Мустелата с олио за бременни (мажа се по три пъти на ден с различни неща).Олиото направи крема на кир. Peace

# 537
absolutpartystar, явно наистина зависи от типа на кожата. Както беше писала една мама в началото на темата с каквото и да се мажеш, ако кожата е склонна пак ще се нацепи.  Hug

# 538
Привет момичета  Hug Аз започнах през третия месец и досега съм използвала Elancyl, в момента съм с  Palmer's - маслото и лосиона ( absolutpartystar, напълно подкрепям за усещането след намазване  - мноого лепкаво като за през лятото и доста бавно попива, особено маслото,  а лично на мен ароматът ми е доста приятен Heart Eyes, там нямам забележки).

От вчера реших да включа и ампулите на Lierac като превантивна мярка.
Dusty_wind, ти също пишеш, че ги ползваш, какво ти е усещането след нанасяне? Самата течност е мазна, но след като пръсна с пулверизатора имам чувството, че попива за секунди и кожата я абсорбира мигновено, което от една страна е чудесно, но от друга ме притеснява дали така е и при другите и дали това не говори за някаква несъвместимост с моята кожа ooooh!
Ще се радвам ти, а и други момичета, който са ползвали ампулите, да споделите как ги усещате Hug

# 539
  • София
Попиват изключително бързо и кожата не стои изобщо мазна след тях. Такъв е и гелът на Лиерак. В топлото време са много подходящи, само дето бързо свършват. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт