Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 971
  • 805
  •   1
Отговори
# 90
Какъв е този стягащ лосион?

# 91
Beckham се казва лосиона,беше комплект с тоалетна вода и струваше около 30 лв,и наистина е стягащ,а и стриите започнаха да се заличават малко по малко

# 92
  • На топло...
През първата бременност ползвах обичайното си олио на Пенатен, нищо особено, но изходът беше една (1) стрия, въпреки огромния корем и 22 килограма в плюс до раждането. Пък не е да не съм предразположена, напротив Crazy.
През втората се направих на много умна, купих си какаово масло и забърках специален крем против стрии с витамин Е, масло от кайсиеви ядки, от пшеничен зародиш и не знам още какви специалности - нацепих се хубаво, пък качих само 11 кила Laughing.
Ако имам трета бременност познайте дали ще се маймуня Mr. Green.

# 93
  • София
Изчетох всички постове до тук и ако мога да направя заключение- най-много мами са доволни от Мустела, после от маслото на Хип (което е така като гледам към 3 пъти по-евтино  Wink). Аз откакто разбрах, че съ мбременна се мажа с кремовете и лосионите, които имам и не са за бременни. И се чудих кога е мометна да започна със специално масло за бременни. Надявах се от темата да разбера и малко повече за приложението на зехтина за тази цел, но не видях писано по въпроса. Знам, че трябва да е студено пресован, extra virgin, но ми се искаше да сподели някой вече пробвана марка, или ефект, или пък като цяло директно ли се прилага и бързо ли попива  newsm78

# 94
Ползвам това

и това

# 95
Аз за сега си мажа с обикновени лосиони за тяло, като сега като се затопли, не ми се цапоти хич и някой път пропускам ooooh! за сега не са ми излезли по корема, но пък по гърдите се поядиха 2-3 Crazy Ще видим до края какво ще излезе.
От познати, които са се мазали с какво ли не, съм останала и аз с впечатлението, че си е до кожа и при някои няма спасение.

# 96
А я да по питам- стриите по време на бременността ли излизат или след това или зависи от човека?? И ако е по време на бременността, горе долу в коя седмица почнаха да ви излизат, то е малко относително ама все пак..... newsm78

# 97
А я да по питам- стриите по време на бременността ли излизат или след това или зависи от човека?? И ако е по време на бременността, горе долу в коя седмица почнаха да ви излизат, то е малко относително ама все пак..... newsm78
На гърдите ми излезнаха някъде 20-21г.с.
Иначе знам за майчета, на които на корема им излизат след раждането чак Tired

# 98
  • On the sea
То май зависи и от човека. Имам една позната, която не спира да се маже с скъпи кремове и лосиони и цялата е станала на стрии. Аз затова реших да не давам излишни пари ако ще се цепя така или иначе ще се нацепя и нищо няма да ме спаси. Взела съм си Кеч Балсам, на времето майка ми като е била бременна с мен също се е мазала с него и няма никакви стрии. Това естествено не е гаранция зависи от типа на кожата.

# 99
  • Sunshine state
Използвах само зехтин,с който мажех корема си след баня.Нямам нито една стрия,но според мен зависи изцяло от еластичността на кожата. Peace

# 100

Зависи от много неща Simple Smile. При мен по време на бременността нямаше нови излезли, казвам нови защото аз от преди си имах тук там. След раждането като се погледнах  Rolling Eyes целите ми крака горе в основата и бричовете ми бяха нацепени, предполагам от напъването защото много ме караха да клякам. Коремът ми беше доста голям, но въпреки това там нямам нито една стрия. Много е индивидуално, но мазането винаги помага  Peace.

# 101
Забъркала съм си 1 бъркоч от кокосово масло, масло от ший и олио от жожоба, преди го ползвах за косата, но сега се мажа с него. В 4 месец съм, не мога да дам отзиви все още.

# 102
Първа бременност с Мустела - нито една стрийка.

Втора бременност само с натурални масла - нацепих се хоризонтално около пъпа.

# 103
Мазах се с маслото на Икаров,от някоя тема тук бях прочела добри отзиви,а и не ми се даваха много пари.На финала бях с 16-17 кг отгоре.Нямам стрий никъде.Мислех да не си взимам да си ползвам боди лосионите,ама като видях че е доста евтино.Не бях и от най-редовните,кога забравях кога мажех,а беше и лято а то остава доста мазно,трудно попива,мисля пишеше че трябва да се втрива няколко минути,което аз не съм правила.Миризмата не  му е от най-приятните обаче.Но гърдите с нищо не съм мазала и там нямам.

# 104
  • на земята
Здравейте мамчета,само да попитам аздосега се мазах само със зехтин ,сега ще си купувам на МУСТЕЛА ,знам че има едно за гърди,другото за мазане на корема ,кое да взема май има две за тялото кое да си взема,някой ако ползвал да каже..)))По напред в темата някой беше публикулвал ELANSYL,аз съм го ползвала преди ,но сега става ли за бременност  newsm78,не всичко може да се използва при бременност нали?Спокоен следобед..)))  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт