Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 961
  • 805
  •   1
Отговори
# 105
Мустелла крем с двойно действие против стрии.

# 106
  • на земята
celika,мерси че се включи и ми отговори толкова бързо,значи казвам на аптеката ,МУСТЕЛА с двойно десйтвие против стрии и почвам да се мажа.  bouquet

# 107
 През първата бременност не съм се мазала с нищо специално против стрии. Ползвах всекидневните си лосиони, защото си мислех, че не съм предразположена към нацепване. Имам доста еластична кожа и до бременността не знаех що е това стрии. По време на деветта месеца не ми излезе нито една. След раждането oбаче с ужас установих, че съм се нацепила в областта на таза. Добре, че не личат толкова и не са много грозни. Confused
Сега пак съм бременна и този път започнах рано със спецаилните кремове против стрии. В момента се мажа с олито на Eucerin. Поръчала съм си и едни мазила на Palmers.

# 108
  • Близо до морето :)))
Масло на Веледа и крем Перкуталфа, нямам никакви стрии.

# 109
Чико и Дева (вълшебен крем) и Мсло на икаров. Редувах ги и се мажех поне по 2-3 пъти дневно. Нямам нито една стрия никъде след 2 раждания, а останах 80 кг, след второто Blush Та сега това ми е проблема  Embarassed

# 110
Pretty woman..доволна ли си от Eucerin? Аз с първата бременност се мазах с Мустела, но без никакъв ефект, а и ми беше ужасно мазен...

# 111
С първата бременност ползвах на икаров и на дева против стрии.........доволна съм. Peace
Сега ползвам на икаров и  масла бадемово и пшеничено.........поне,четох,че придават еластичност на кожата.Ще видим дали ще се появат стрии...........все пак ми остават 3 месеца до раждането.

# 112
  • София
В момента се мажа с олио Weleda и Eucerin, като ги редувам. В промеждутъците бях взела и някакво Саносан, но май не е от особено ефективните и беше "за разкош". Сега си чакам доставката на гел на Лиерак, че в жегите с тия масла много лепна.
Някой питаше за Eucerin. На мен ми харесва, в момента ползвам втора бутилка. Мирише приятно, впива по-бързо от Weleda, което е изключително мазно. В края на 6-тия месец съм, та е рано да се говори за резултати.

# 113
В момента се мажа с олио Weleda и Eucerin, като ги редувам. В промеждутъците бях взела и някакво Саносан, но май не е от особено ефективните и беше "за разкош". Сега си чакам доставката на гел на Лиерак, че в жегите с тия масла много лепна.
Някой питаше за Eucerin. На мен ми харесва, в момента ползвам втора бутилка. Мирише приятно, впива по-бързо от Weleda, което е изключително мазно. В края на 6-тия месец съм, та е рано да се говори за резултати.
аз питах, мерси Hug точно исках нещо да попива бързо, защото сега на тези Т нищо не мога да понасям Rolling Eyes

# 114
  • на земята
Аз се мажа с Мустела и ELANCYL,доволна съм засега,има време до края,но мисля да ги сменям,бях взела олиото на ЕУСЕРИН,не ми попива и в тази жега това олио ..))))Мисля да сменп като свършат с тези масла на ПАЛМЕРС,някой ползвал ли е?  ИЛИ  с това много ми го похвалиха http://www.krasivitela.com/product/psid/1/pid/4199/name/Bio%20Oi … l%20Bottle%28s%29

# 115
  • София
Еусерин не попива бързо, но попива по-бързо от Веледата. Ако се намажеш в нормални количества, не лъщиш като тенекия на месечина, но пак не можеш да си облечеш дрехите веднага, а трябва да поизчакаш 5 мин.
В момента кожата на тялото ми е доста суха и може би това също има значение. 

# 116
Еусерин не попива бързо, но попива по-бързо от Веледата. Ако се намажеш в нормални количества, не лъщиш като тенекия на месечина, но пак не можеш да си облечеш дрехите веднага, а трябва да поизчакаш 5 мин.
В момента кожата на тялото ми е доста суха и може би това също има значение. 
hahaha много ме развесели Hug
ще го пробвам, моята кожа е много суха

# 117
Аз за сега си мажа с обикновени лосиони за тяло, като сега като се затопли, не ми се цапоти хич и някой път пропускам ooooh! за сега не са ми излезли по корема, но пък по гърдите се поядиха 2-3 Crazy Ще видим до края какво ще излезе.
От познати, които са се мазали с какво ли не, съм останала и аз с впечатлението, че си е до кожа и при някои няма спасение.
Да си кажа за резултата - по корема така и не ми излезнаха стрии. Последните дни преди секциото ми излезнаха няколко стрии по бедрата, които по време на престоя в болницата ми се увеличиха обаче Tired Но така или иначе в болницата хич не ми се мислеше за стрии и сега също най-малко за тях се сещам. Така че, не се притеснявайте толкова да ги мислите, а си карайте спокойно бременността Hug

# 118
  • на последния етаж
Мисля да сменп като свършат с тези масла на ПАЛМЕРС,някой ползвал ли е?
Ползвала съм продуктите на Палмърс за бременни, сега съм взела и такива за стягане. Доволна съм - попиват бързо, ухаят добре. За щастие и стрии не ми се появиха.  Sunglasses

# 119
  • София
В момента ползвам това:

Миналата бременност ползвах Юсерин и Мамма Донна, стриите не ми се разминаха, особено вътрешната и външната част на бедрата. За тази бременност изхарчих вече 2 лосиона на Дева и сега тези дни започнах Palmers. Девата ми мирише ужасно, а и за съжаление с огледалце виждам нови стрии под пъпа, макар че вървя по-слаба през тази ми бременност  Tired.

Общи условия

Активация на акаунт