Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 969
  • 805
  •   1
Отговори
# 120
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Мисля да сменп като свършат с тези масла на ПАЛМЕРС,някой ползвал ли е?
Ползвала съм продуктите на Палмърс за бременни, сега съм взела и такива за стягане. Доволна съм - попиват бързо, ухаят добре. За щастие и стрии не ми се появиха.  Sunglasses
Аз останах изключително доволна от всичките им продукти. През цялата бременност и след нея ги ползвах. Нямам нито една стрия. Ухаят страхотно,хидратират много добре.  Peace В резултат, на което горещо ги препоръчвам!

# 121
  • на земята
Кажете кои масла точно да взема?Одеве се нервирах,влезнах в 5 аптеки и нямат ПАЛМЕРС  ooooh! е къде да търся,в тази нашата СТАРА ЗАГОРА....)))Довечера по хладно пак ще изляза да потърся..)))

# 122
По съвет на моя близка приятелка - лекар, която специализира "Дерматология" в Германия" се мазах с древен крем (прабаба ми се е мазала с него Embarassed) - "Дунавски вълни" на Арома. Мазен, попиваше идеално - нямам нито една едничка стрия.

# 123
  • Варна
На мен пък Девата страшно ми харесва как мирише, но е мазна, много мазна... Докато попие е някакъв ужас, не знам пък как карате на масла и олио, още по-голям ужас е Crazy

# 124
  • на последния етаж
Кажете кои масла точно да взема?Одеве се нервирах,влезнах в 5 аптеки и нямат ПАЛМЕРС  ooooh! е къде да търся,в тази нашата СТАРА ЗАГОРА....)))Довечера по хладно пак ще изляза да потърся..)))
Тук можеш да разгледаш продуктите им. Аз съм ползвала тези: 1, 2, 3.

# 125
  • София

Аз купувам от магазин Лили или Или...Дето е тип ДМ, син надпис с името.

# 126
# 127
  • София

Да, точно от там, благодаря  Peace.

# 128
  • на земята
ААА знам го,ще отида още довечера,благодаря ви мили дами   bouquet

# 129
  • последна надежда
Първият път ползвах кокосово масло, но мажех само корема и в резултат имам стрии по дупето и гърдите.
Вторият път ползвах това http://www.palmers.bg/kozmetika-za-bremenni-Palmer%27s-Cocoa-But … ch-Marks-9-48.htm
Мазах корем, гърди, дупе и бедра и нямам нови стрии.

# 130
Елансил за превенция от стрии, много съм доволна досега.

# 131
Ползвам по препорка на гинеколога си  RILASTIL.Много бързо попива и мирише приятно.
Засега мажа само коремчето и гърдите,но смятам да започвам и ръцете,дупето и бедрата да мажа,обаче тогава ще ми трябват по 2 крема на месец  Joyмажа се само вечер,но като порасне още малко корема ще започна сутрин и вечер  Peace

# 132
Ползвам по препорка на гинеколога си  RILASTIL.Много бързо попива и мирише приятно.
Засега мажа само коремчето и гърдите,но смятам да започвам и ръцете,дупето и бедрата да мажа,обаче тогава ще ми трябват по 2 крема на месец  Joyмажа се само вечер,но като порасне още малко корема ще започна сутрин и вечер  Peace
Да, и за Риластил подкрепям напълно и с него се мазах първите месеци

# 133
  • София
Да споделя и аз моя скромен опит Simple Smile Започнах със зехтин в началото, нали колкото по-рано толкова по-добре. Не ми понесе миризмата обаче в трудния период и го оставих. Взех си олиото на Хип, доволна съм. Достатъчно овлажнява зоните, мажа всичко - гърди, корем, дупе, бедра, винаги сутрин, вечер си позволявам да прескоча от време на време. Дадоха ми за проба крема на Палмърс, виждам, че има доволни тук. Но аз няма да съм сред тях - като се намажа сутринта към обяд вече започва да ме сърби корема - нещо, което с олиото на Хип не се случва. Една нощ се будих от сърбеж, след като се бях намазала преди да си легна. След няколко дневна употреба се отказах от него.Върнах се към олиото, от него се чувства най-добре кожата ми  Peace

# 134
Ползвах Elancyl при първата бременност и бях много доволна - никакви стрии. Сега пак него ще купя.

Общи условия

Активация на акаунт