Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 950
  • 805
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, знаете ли какъв въпрос ми се върти из главата с наближаването на срещата с бебчо
( освен хилядите паранои и притеснения от най-различен характер, които спохождат всяка бременна, да не ме помислите за тоолкова повърхностна Hug):  
 Вие  какво продължихте да използвате след раждането като грижа за кожата? Все пак този период също е доста важен.
Аз се колебая дали да сменя с продукт от серията на Palmer's за стягане на кожата ( в момента използвам лосиона им за бременни), както и дали да продължа с другия продукт, който ползвам - ампулите на Lierac.
Ще се радвам да споделите вие с какво продължихте/смятате да продължите грижата за кожата в първите месеци след щастливото събитие Hug

# 646
Някой знае ли дали Авен са с парабени? Откакто си изхвърлих лосиона за тяло на Гарние останах без никакъв и страшно започна да ме сърби кожата. Търся заместител без парабени за овлажняване. Коремът и гърдите си ги мажа отделно с едно масло.

# 647
  • София
Бебешката им серия Pediatril е без парабени, оцветители, ароматизатори. Серията за възрастни има от всичко.

# 648
А в коя марка няма тогава?

# 649

Аз се колебая дали да сменя с продукт от серията на Palmer's за стягане на кожата ( в момента използвам лосиона им за бременни), както и дали да продължа с другия продукт, който ползвам - ампулите на Lierac.
Ще се радвам да споделите вие с какво продължихте/смятате да продължите грижата за кожата в първите месеци след щастливото събитие Hug

Аз ползвах лосиона за бременни на Palmer's, докато бях бременна (ама не бях постоянна, тъй като кожата ми беше станала много чувствителна и изпитвах дискомфорт от мазилото), след раждането се нацепих ужасно много. И си купих концентрирания крем на същата марка. Очарована съм от него - стриите почти ми се изчистиха, и целулита почти се е изгладил, като се има предвид, че го използвам от месец. Много съм доволна от този продукт.

# 650
Здравейте,а продуктите на Palmer`s къде могат да се закупят ? Има ли  ги във всяка аптека ?

# 651
Здравейте,а продуктите на Palmer`s къде могат да се закупят ? Има ли  ги във всяка аптека ?

В аптека не съм ги виждала - аз си ги купувам от Lilly Drogerie

# 652

В аптека не съм ги виждала - аз си ги купувам от Lilly Drogerie
В нашия град няма лили ,дали ги има в ДМ или интернет ?

# 653
  • София
В ДМ ги няма, онзи ден ходих да ги търся, че ми е по-близо от Лили.

# 654
  • на последния етаж
Вие  какво продължихте да използвате след раждането като грижа за кожата? Все пак този период също е доста важен.
И аз продължих да се мажа с Палмърс - но стягащия лосион, както и крема за бюст (дори още ги използвам). Поръчвам онлайн. В ДМ ги няма.

# 655
Здравейте. И аз искам да си купя този продукт на Palmer`s. Тези които са го използвали може ли да ни дадете линкове от където да си поръчаме и кой от всичките продукти използвате за бременни, че те са няколко  Simple Smile

# 656
  • на последния етаж
Аз поръчвам от тук.
По време на бременностите си съм ползвала това и това, както и чисто какаово масло.

# 657
Лита благодаря ти за бързия отговор, но от там за колко време идва в бг. Някой поръчвал ли е от сайта им http://www.palmers.bg/ и колко им е доставката.

# 658
  • на последния етаж
Идват за около седмица до 10 дни. От бг сайта не съм поръчвала, цените са завишени. Но се обади и ги попитай каква е доставката.  Peace

# 659
Доставката е безплатна нали от там и за около 15 лв ли идва едното

Общи условия

Активация на акаунт