Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Момичета, от Пъмпкин Пач изпращат ли имейл, че са диспачнати поръчките  Hug

Не винаги, да не кажа, че на мен почти никога не са ми пращали.
Благодаря, е аз не виждам и от акаунта си как мога да следя поръчката  Rolling Eyes

Не можеш - общо взето с тоя сайт стоиш и чакаш  ooooh!

# 211
Мацки, дайте линк към страницата за общи поръчка във фейса. Мисля, че Светлана и беше инициатор newsm78.

# 212
От тук с БГ карта ли се пазарува? http://www.kiddies-kingdom.com/

# 213
  • София
miss_74, може ли да помоля за сантиметри на стелката на балеринките с пеперудата, ном. 11? Благодаря!

# 214
Аз и днес да се запиша в темата, че вчера пропуснах  hahaha.
Търся за стаята на малките стол за бюро, детската е розова и лилава, с принцесите на Дисни. Ако може да ми препоръчате къде да гледам. В Амазон нищо не харесах.

# 215
От тук с БГ карта ли се пазарува? http://www.kiddies-kingdom.com/

Ето това
Цитат
Unfortunately we do not ship outside the UK. If you are wanting to purchase goods from our website, we recommend you have them shipped to a Friend or Relatives address within the UK, and make arrangements from there.
ме навежда на мисълта, че щом може да се праща на приятел в Англия, би трябвало да може да се плаща с чуждестранна карта, но пък ако искаш им пиши мейл! Peace

# 216
Момичета, от Пъмпкин Пач изпращат ли имейл, че са диспачнати поръчките  Hug

Да, при последната ми поръчка на 13.01 имам мейл, че е изпратена и тракинг номер към Fedex.
Също подробности какво е изпратено и ако има липсващ артикул  Peace
Утре трябва да я взема от Габко.

# 217
miss_74, може ли да помоля за сантиметри на стелката на балеринките с пеперудата, ном. 11? Благодаря!

DoGma_PrObe,стелката на балеринките № 11 е 19см.  Peace

# 218
Някой поръчвал ли е от тук www.crocs.co.uk ?

# 219
Някой поръчвал ли е от тук www.crocs.co.uk ?

sansil, аз съм поръчвала преди две години. Онзи ден пак се рових, че купих едни ботушки на Crocs от намаленията в Next, но се оказа, че са точно с един номер по-малки и сега си ги носим, но останахме без ботуши за догодина-много им се бях засилила. Та търсих упорито пак такива, но се оказа, че цените са доста по-високи. Накрая намерих същите ботушки на по-приемлива цена в eBay.
Намерих другия сайт, който предлага неща на Crocs и има добри оферти: http://www.jellyegg.com/

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 16:20 от Бубе

# 220
Мерси, Бубе, ще разгледам сайта!
Иначе с каква карта си плащала в Crocs?
И предполагам, че поръчката е била до английски адрес?

# 221
Не ми прие бг карта тогава. Аз винаги първо това пробвам. Сега не съм опитвала, че уж намалени, но нали намерих в eBay. За jelly мисля ставаше и БГ карта-една дружка си беше поръчвала от там, но мисля сама си плати.

# 222
  • София
Случвало ли ви се е получите повредена пратка с Габко?
Вчера получих мейл, че пратката ми е в склада им в Англия. Малко след това получих втори мейл, че пратката ми е препратена към склада в София. И в двата мейла има забележка "малко кашонче, протекло, явно съдържанието е счупено"!!!
Е чудя се аз как може изобщо да приемат пратката ми в това състояние!!!
И не само това ами я натоварили и в камиона към БГ.
Съдържанието е на стойност над 160 лв. И кой сега носи отговорност за счупените артикули?
Ще получа пратката си най-вероятно на 6-7 февруари и сигурно ще трябва да върна счупените неща обратно в Англия, за да получа replacement. И всичкото това защото някой решил да приеме кашончето ми протекло, с видимо счупено съдържание. Кой ще поеме разходите ми за изпращане до Англия /защото според сайта трябва да върна за моя сметка това, което искам да ми бъде подменено или за което искам да ми бъдат върнати парите/.
Имали ли сте подобни ситуации? Кой ще ми възстанови сумата за счупения артикул?
Звънях на GSM-ите дадени в сайта, но никой не вдига. Днес не работят...

# 223
miss 74 Искам да те попитам за тази рокля http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL2tpa29waS5zbmlta2EuYm … tc2cyMDk1MDg2Mw==  отговаря ли си на номера? Откъм гърба ли си я снимала? Струва ми се ,че виждам копченца! Има ли ластиче на гърба? Би ли ми измерила разстоянието от мишница до мишница, т.е. на гърдите и дължината на роклята! Предварително ти благодаря !  bouquet

# 224
  • Варна
Здравейте, искам да попитам някой поръчвал ли е от хранителните магазини на Теско, Асда и Сеинсбъри, например. С ваша карта ли  плащате или  с посредник? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт