Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 071
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
добро утро, момичета! моля да ми препоръчате сандали за 4г. момиче, такива, които сте пробвали, удобни са, меки и по възможност с пета. Миналата година носеше от некст с корковата подметка, но не са удобни, не ги искаше изобщо. Каишката около петата сякаш бе зашита по-назад от необходимото и изобщо изглеждаха неудобни. Още повече са за широко краче. Благодаря Hug

# 31
добро утро, момичета! моля да ми препоръчате сандали за 4г. момиче, такива, които сте пробвали, удобни са, меки и по възможност с пета. Миналата година носеше от некст с корковата подметка, но не са удобни, не ги искаше изобщо. Каишката около петата сякаш бе зашита по-назад от необходимото и изобщо изглеждаха неудобни. Още повече са за широко краче. Благодаря Hug

Тези вземам вече втора година. Давам линк към черните, защото лилавите и розовите ги няма налични, но аз два пъти вземам лилавите и сме много доволни. Много лек и удобен сандал. Не се потят крачетата и много си ги обича.Ако ги пуснат тази година, отново ще и взема.

# 32
  • София, Манастирски ливади
Бубе, с посредник ли поръчваш от Nike или ги търсиш в други сайтове? Това лято бях взела на моя калпазанчо, но от ибей и съм супер доволна, но почти не съм ги виждала да се продават из сайтовете.

Edit:  Много ти блягодаря  Hug

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 11:41 от Drunda

# 33
С посредник. По принцип има неща в SportsDirect, но са реплики и все едно да си ги взема от тук в МОЛа. Тези сандали са само в Nike.

# 34
Не видях на първа страница да пише , затова да питам http://www.bonprix.co.uk приемат ли БГ карти или може да се поръчва от там само с посредник?

# 35
  • София
Знаете ли кои посреднически фирми поръчват от M&M direkt?
Питах КД шопинг,защото са ми удобни за Варна,но не поръчвали вече от там.

Гив,но можеш и през Амазон да пробваш да си поръчаш сама на много момичета им минаха поръчките.

# 36
  • София
И аз за сандалки от Некст да питам Simple Smile Дъщеря ми носи  обувки 10 сега и са леко големи. Чудя се сандали 10 или 11 да взема. Стелка на 11 някой може ли да ми даде? Коркови и тези с меката подметка...
11-ка с мека подметка - 19см. Според мен поръчай по-големия номер. На Емма до края на лятото й бяха малки  Tired

# 37
  • София
Не видях на първа страница да пише , затова да питам http://www.bonprix.co.uk приемат ли БГ карти или може да се поръчва от там само с посредник?

Миналата година можеше, сега момичета пробваха и казаха, че вече не става с БГ карта ... посредник  Peace

# 38
Момичета,сега виждам че може да се поръчва от адидас и бих направила една поръчка.Мисля даже,че видях някакъв код за 15% при първа поръчка дали не се лъжа и колко е доставката?

# 39
Здравейте ,момичета имам питане по принцип не поръчвам от сайтове но сега храесха разни обувчици и се чудя как са номерата сега сме точно 23 някой има ли представа отговарят ли как са?     http://www.clothingattesco.com/shoes+boots/f+f-ditsy-print-colla … ids,kids-footwear

# 40
Записвам се да следя темичката  Grinning
Аз още не съм пазарувала от Англия, но искам да си поръчам някое неща от техния eBay. И в момента съм в чуденка дали да не ползвам посредник  Rolling Eyes
Ще почета назад да видя какво е писано за фирмите и начина на работа  Grinning

# 41
Момичета вчера получих половината от поръчката от Некст, останалата част я чакам в началото на другата седмица. Нямах много време снощи да огледам всичко, но първите ми впечатления са, че нещата на живо са страхотни! Само, че блузките ми изглеждат леко умалени. Поне на малката ми дъщеря мерих 3-4 тениски 7-ца и са й тесни.
Ако ми остане време довечера ще снимам, ако не утре. Peace

# 42
С посредник. По принцип има неща в SportsDirect, но са реплики и все едно да си ги взема от тук в МОЛа. Тези сандали са само в Nike.

Реплики ли са в СпортДирект  newsm78

# 43
  • София
Момичета вчера получих половината от поръчката от Некст, останалата част я чакам в началото на другата седмица. Нямах много време снощи да огледам всичко, но първите ми впечатления са, че нещата на живо са страхотни! Само, че блузките ми изглеждат леко умалени. Поне на малката ми дъщеря мерих 3-4 тениски 7-ца и са й тесни.
Ако ми остане време довечера ще снимам, ако не утре. Peace

Вили, нямаме търпение  Heart Eyes

# 44
Реплики ли са в СпортДирект  newsm78

Ами... Преди време си поръчвах доста от там. На сайта имат и оригинални неща, но не са на ниските цени, които ни се иска. Цена от J5-7 за детски 'маркови' маратонки не е реална. И всички евтини обувки там са от изкуствена кожа. Купувам от Nike за около J16-18 (когато са намалени) и са от естествена кожа. И това си е мое мнение. Хората много виждам си пазаруват. Аз просто държа да съм сигурна в производителя.

Общи условия

Активация на акаунт