Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 55 983
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Момичета,
моля някой, ако има сандали на Некст, номер 6, без значение миналогодишни или от новата колекция, да ми  измери стелката. 
Hug

_Hope_ - ето тези са от миналата година:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/201104#5583185781514399314 - вижда се и сантиметъра  Grinning - 15 см. открай до край, бяха идеални за краче до 14.5, размерът е 6-ца  Peace

# 16
miss_74, Бела*, ninnann,
сърдечно благодаря!  bouquet Много ми помогнахте! Hug

# 17
Норе, №7 е 16см. от край до край, но реално е за краче 15см. ( за момчешки сандалки).

# 18
Момичета,
моля някой, ако има сандали на Некст, номер 6, без значение миналогодишни или от новата колекция, да ми  измери стелката. 
Hug
Ние имаме с корковата подметка на 6=14см.,7=15см Peace

# 19
Мiss_74, много  ти благодаря.Дъщеря ми в момента носи 9 и се чудих дали ще и порасне крачето за 10 до лятото. При тази малка разлика в сантиметрите,определено ще се насоча към 10.

# 20
  • Пловдив
Момичета, някой от вас имаше Виртуална виза на ДСК - регистрирана ли ви е в ПП и коя от двете сметки всъщност регистрирате там   bouquet

# 21
Момичета,получихте ли си поръчките от Адидас?

# 22
esim, Fionita,
много ви благодаря!  bouquet
Всички бяхте много отзивчиви, както винаги! Hug

Да попитам и за хубави керамични чинии и чаши, за предпочитане единични бройки, не сервизи. Ако някой е поръчвал, моля да препоръча сайт и съответно - отзиви, дали снимките отговарят на реалните съдове. Rolling Eyes
Погледнах в Некст - почти нищо. В МиС има разни неща, но не съм поръчвала и не зная, как са като реална визия.
Отново благодаря предварително! Hug

# 23
  • София
Момичета,получихте ли си поръчките от Адидас?
И на мен ми е интересно.

# 24
  • Варна
Някои вече са си ги получили, мисля, че писаха момичетата. Моята е на адрес на превозвача и я чакам да тръгне с курса в неделя. Нямам търпение вече  Blush

# 25
  • Wolwedans
да не ви изпусна, и за да не е само запис- поръчката ми от Адидас вече пътува към БГ,  в неделя ще е тук...
Имаме на Некст затворени обувки и ботушки 6-ца, мога да измеря стелката, но сандалки нямам...

# 26
  • София-Лагера
И моята поръчка от Адидас пътува към мен.
Днес даже някои момичета пуснаха нови поръчки.
medunka моята беше 5 дни.

# 27
Знаете ли кои посреднически фирми поръчват от M&M direkt?
Питах КД шопинг,защото са ми удобни за Варна,но не поръчвали вече от там.

# 28
  • София
Момичета, някой от вас имаше Виртуална виза на ДСК - регистрирана ли ви е в ПП и коя от двете сметки всъщност регистрирате там   bouquet
Моята виртуална Виза на ДСК е регистрирана. За кои две сметки питаш? Аз имам една към Визата и една разплащателна. Двете имат общо дотолкова, доколкото от едната прехвърлям в другата.

# 29
Здравейте, от Адамс е с доставка до България, както разбирам, нали?
С DHL ли се доставят от там?
Благодаря предварително.

От Адидас директно до Б-я ли е доставката? Без превозвач ли пазарувате от там?

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 00:17 от nikita_m

Общи условия

Активация на акаунт